Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Renatavanni U mě také nebyli, byla jsem na OSPD u nich sepsat žádost, tak malého viděla, sice říkala, že dojde, ale nakonec nedorazila, po soudu jsem se jí ptala a řekla mi, že to soudkyně nevyžadovala. A že jsme měli soud celkem rychle a že měla naplánované návštěvy jinde, takže nepřišla, že přijde jindy, od té doby (cca18m)tady také nebyla
@Renatavanni záleží, jestli to chce soud, jestli nechce, ospod pravděpodobně nedojde.
Uz si nevim rady na peci o dite jsem psala ze byvaly tam mel byvaleho fetaka s hiv a ze je agresivi, pote nam sjednali poradnu, pani ke ktere jsme prisli vubec nevedela proc tam jsme, jenom se ho zeptala jestli bere drogy on rekl ne, pak rekla ze ja musim byvalemu psat co je se synem ale on mi psat nemusi kdyz ho ma na vikend…ted ho mel cely vikend, pote mi psal ze nas 2lety syn je zly, pry ublizoval jeho psu(pittbulovi ) a ze je pry sprosty a jednou se ja stanu jeho obeti a ze smeruje do pastaku…to je jeho reakce…on ma snad radci sveho psa, kdo mi zaruci ze synovi neublizil, ani se u nej nebyli podivat, uz newim nemuzu spat kdyz vim ze tam pojede ![]()
@Kamila Jakub Dite do 3let nema byt u otce pres noc? Proc mi to nikdo nerekl? Memu synovi jsou 2roky a byvaly je ho mel na cely vikend,,mohla jsem umrit strachy protoze jsem na peci o dite davala vedet ze byva agresivni a stejne nic…
@Renatavanni to že nemá být dítě do 3 let přes noc u otce. Jinak ty sama si můžeš žádat o sociální šetření, OSPOD může po otci požadovat testy (nemůže je nakázat). Ano, ty otce musíš informovat, on tebe taky, ale v případě, že by o jeho víkendu bylo něco v nepořádku, pokud se domnívá, že víkend probíhá ok, tak nemusí nic. Jestli se ti nelíbí šíře styku, tak si podej návrh na úpravu styku.
Jeste nam neprobehl soud i pres to ze jsem na socialce i na oeci o dite informovala o tom ze byva agresivni, nedeje se nic…kdo mi zaruci ze se memu 2letemu synu nic nestane
@Renatavanni píše:
Jeste nam neprobehl soud i pres to ze jsem na socialce i na oeci o dite informovala o tom ze byva agresivni, nedeje se nic…kdo mi zaruci ze se memu 2letemu synu nic nestane
To nezaručí nikdo. Soud proste trvá. Kdy jsi to podávala k soudu?
Zazila jsem si s nim osklivy zazitky…nerikam ze je nejhorsi tata, ale jako cloveku mu uz neverim, udelal mi spatny veci kvuli malickostem, mam strach aby ho maly s necim nevytocil a pak…bylo zle ![]()
@Renatavanni že byl agresivní vůči tobě neznamená, že se tak bude chovat i k dítěti. Máš něco, čím můžeš doložit, že se k tobě nechoval dobře a je tak rizikovej?
Nemam, modriny jsem si nevyfotila…rozbil mi po tom mobil abych to nemohla napsat domu…kdyz se maly narodil strasne ho rozcilovalo jak se v noci budi, podle neho jsem byla neschopna nechtel pochopit ze ma hlad, pul roku spal v jinem pokoji..a to ani nechodil do prace aby byl nastvany ze musi vstavat..verila jsem je aspon dobry otec, ale co me napsal ze nas syn je zly, sprosty a ze smeruje do pastaku uz opravdu newim,,mysli si ze jsem posedla a ze jsem mela milovat v prvni rade jeho…mam strach