Svěření dítěte do péče matky – jaké úkony?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.12.15 09:39

Kdyz ho tam mel poprvi spal tam i jeho kamos byvaly fetak s hiv, ted zas vidi zlo v 2letem diteti, cekala jsem jinou reakci, vubec si nevsimal toho co se naucil jen hledal chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.12.15 16:17

@Renatavanni a styk probíhá jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.15 16:35

1za14dni na cely vikend, jeho mamka pro meho syna prijede, jemu nakoupi uvari on nedela nic jen zlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.12.15 17:17

@Renatavanni a popiš konkrétně to zlo vůči synovi (jednou tam tedy spal feťák, co dál).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.15 19:47

Podle byvaleho je nas 2lety syn zly, kdyz se vzbudil take podle neho nebyl normalni, byl vzdy agresivni, co kdyz se v noci vzbudi ale ja tam uz nebudu…chces rict ze kdyz byl schopen ublizovat mi jen kvuli tomu ze se mu treba nelibila moje odpoved, neni tu moznost ze bude mit na syna spatny vliv nebo mu ublizi,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.12.15 15:56

@Renatavanni pak nerozumím tomu, proč si ho bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.15 16:32

To newim, uz to vypada jako by si ho bral jen proto, aby na nem hledal neco co by mi mohl vycist… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.1.16 23:59

Dobrý večer, chtěla jsem poprosit o radu ohledně výživného. Přítel dlužil z důvodu insolvence na výživném, jeho bývalá paní bydlela v bytě se synem a přítelem a říkala, že mu počká s výživným a když mohl, tak platil. Podala na něj trestní oznámení po tom, co jí exekuce zabavila byt a ona se se synem odstěhovala k rodičům. Matka přítele požádala o svěření vnuka do své péče, vzhledem k tomu, že je v péči druhé babičky, kde se jeho matka nezdržuje. Přítel s tím souhlasil, vzhledem k tomu, že by měl svůj vlastní pokoj a babička by dohlížel a nad jeho prospěchem ve škole, nezměnilo by se jeho prostředí a škola, kamarádi a kontakt s rodinou, jelikož matka po exekuci synovi tvrdila, že se od stěhují do Prahy, že má domluvenou prohlídku bytu. Přítel dlužné výživné zaplatil v plné výši a byl sprostěn obvinění k dlužné částce. Bývalý přítel bývalé manželky splácí společnou hypotéku a stará se o společného psa. V době rozvodu vznikla dohoda o neplacení výživného, pokud přítel uhradí společnou půjčku, manželce zůstal byt. Informovala nás o tom, abychom měli připravené účtenky za 5 let i na její výživu 2roky po porodu.
Z osobního pohledu nerozumím tomu, že se šuškalo o jejím užívání pervitinu a na sociální síti měla značku Adidas z bílého prášku. Nevím jak vypadají očkované děti od matek, ale vím, že přítel by byl rád, kdyby za ním jeho syn přišel, že potřebuje s něčím pomoct, ale on je jen samé, koupíš mi? Kup mi to! Přispěješ mi na iPhone? Bývalá manželka mu teď zakázala kontakt i po telefonu a babičce řekla, že jestli ji je smutno měla si pořídit psa. :nevim: Státní zástupce, který řešil dlužné výživné měl celkem dost zkreslené informace o bydlení a bývalém příteli. Jsem ráda, že i když takovéto starosti má lidi spousta, že přítel nepřemýšlí v depresích o sebevraždě, ale nevím jestli čekat nějakou spravedlnost. Možná by bývalá manželka dlužné výživné ráda použila na právníka a dal se soudila. Ale v tom případě proč ne zadala o celkové dlužné výživné. Díky za Váš čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.16 22:03

AjkaZ

Dobrý den jak jste tam psala, že jestli jsme manželé, tak bych měla nárok na náhradní bydlení, tak se chci zeptat za jakých podmínek bych ten nárok měla???,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 18:02

Chci žádat o svěření syna do péče

Ahoj holky chci se zeptat chci zažádat u soudu o svěření nezletilého syna do své péče s přítelem už se jen hádáme ale mám pocit že to odnáší nás syn a to já už takhle už dál nechci.a navíc s přítelem nejsme svojí takže to má výhodu.dekuji za odpověď Mona f.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
31.7.18 11:30
@Monča 3241 píše:
Ahoj holky chci se zeptat chci zažádat u soudu o svěření nezletilého syna do své péče s přítelem už se jen hádáme ale mám pocit že to odnáší nás syn a to já už takhle už dál nechci.a navíc s přítelem nejsme svojí takže to má výhodu.dekuji za odpověď Mona f.

Ahoj Mončo,
musíš si podat žádost na soud, žádost si buď sepíšeš sama, pomohou Ti na sociálce nebo zažádáš o sepsání přímo na soudě, ale z mého pohledu je to ta nejhorší možnost, vše píši tak nějak překrouceně. Kdyby si potřebovala poradit, klidně napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.18 12:54

Moc prosim o radu

Dobrý den, jsem maminka 4 letého chlapečka. Chtěla bych odejít od manžela,nepřispívá mi finančně,takže potraviny, drogerie a celkové náklady syna hradím jen já. Navíc za poslední rok neustále střídá zaměstnání. Zkoušela jsem s ním několikrát mluvit,ale pokaždé vybouchne a řve po mě. Takže on zaplatí zálohy na energie cca 5000 a já utratím za jídlo,drogerku a malýho cca 15000. Navíc jako bývalý voják ma i výsluhu,takže peněz má dost. Není to jen o penězich, manžel je dokonalý manipulátor a já to konečně prokoukla. Syn nás má rád oba. Mám strach,že mi manžel syna sebere,pokud odejdu. On má dům a peníze a já bych se odstěhovala k mámě do 3+1, kvůli malému a jeho motorickému a řečovému opožděni jsem skončila v dobře placené práci, tak jsem momentálně bez práce. Manžel se mi jen směje a neustále mne uráží, že už má role maminky skončila,když jsem bez peněz.Přede všema je naše manželství v pořádku, stydím se, že mne manžel sprostě využívá a uráží, i před synem mi nadá sprostě. Nevím co mám dělat, mám strach,že když odejdu, soud dá syna jemu, nebo rozhodne o střídavé péči…

• Citovat
  • Upravit
1461
28.1.19 20:12

Holky nevíte jestli u té druhé fotky mám něco zaškrtávat nebo to zaškrtne soud? Je to v tom vzoru a já fakt netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
28.1.19 22:50
@ArumLily0 píše:
Holky nevíte jestli u té druhé fotky mám něco zaškrtávat nebo to zaškrtne soud? Je to v tom vzoru a já fakt netuším.

Zaškrtnout bys to měla myslím takhle, na soudu bych zaškrtávání rozhodně nenechával.

• Citovat
  • Upravit
1461
29.1.19 05:30

Díky. A pak je tam něco jako důvod proč. To tam mám jako natvrdo napsat,že pd nás odešel protože si našel jinou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna