Svobodná maminka :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10813
19.2.11 17:09

myslim ze dokazes odhadnout zda si bude chtit maleho brat nebo ne, nevic zrejme vzhledem ke vzdalenosti bydliste by to zrejme byly na zacatku jen navstevy u vas nebo tak neco. da se to hrat na to ze kojis napriklad.

navsteva socialky byla u nas jedna celkem v klidu- je fakt ze se neohlasila ale tak doma pohoda uklizeno tak co.

jinak souhlas s Nikitou ve vsech bodech- navic to mrne Te bude stat porad vic penez a budes rada ze mas neco navic,..my meli u soudu samozrejme i cast o opatrovnictvi ditete - nevim ale myslim ze se dela vzdy- a on proste zajem nema tak pro me vyrizeno- mam ji v plne peci ja a jsem rada. zadne dohady zadne stehovani ditete nic. klid… po letech soudu tedy protoze u nas skutecne fofr- na jejich trech letech konecny rozsudek - proste soudy to maji na haku- uplne..... testy otcovstvi jsme delali jak to slo nejdriv a zaloby taky a stejne… no jsem rada ze je to za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.2.11 17:09
misacek00 píše:
Ahojda,budu ráda za každou zkušenost a radu.S otcem miminka nejsem od 5 měsíce těhotenství,protože je to neskutečnej,zlej,ulhanej hajzl co smrdí korunou a chová se v pětadvaceti jak puberták!O malýho vůbec nejeví zájem ani ho neviděl jen na fotkách.Jediný co od něj už chci je aby platil alimenty,ale zatim mi nedal ani korunu a to už klukovi budou 2 měsíce,takže jsem se byla poradit na odboru sociálně právní ochrany dětí a příští týden jdu k soudu sepsat žalobu na určení otcovství!Jenom mám strach když to budu řešit soudně,budou mi domu lést sociální pracovnice?A další věc neřekl jeho rodičum že má syna,já je sice nemusim,ale myslim že by se to měli dozvědět tak asi jim pošlu fotku malýho a uvidíme:-(Je mi opravdu do pláče co je to dneska za chlapy:-(

ahoj,proč si ho uvedla jako otce?neměla bys lepší být jako samoživitelka?asi bych do RL napsal ,,pachatel neznámí"… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
19.2.11 17:26

pokud nejsou vzati tak on musi se zapisem do RL souhlasit - jinak je to automaticky- pokud vzati nebyli tak ej to na nem nebo pak soudni zrceni otcovstvi takze zrejme zapsan neni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
19.2.11 17:50
kattkka píše:
misacek00 píše:
kattkka píše:
misacek00 píše:
lucie.t píše:
on neni uveden jako otec?
nechci strasit, ale zvazila jsi i to, ze kdyz bude uveden, bude mit na dite narok treba 1 vikend v mesici. kdyz je takovy jak pises urcite ti nebude nejlip, kdyz mu budes maleho sverovat (vlastni zkusenost). :nevim: na druhou stranu kazda koruna dobra - no je to tezke. navsteva ze soc. te myslim nemine.
Ahojky ne neni zapsán v rodném listě jako otec,snaží se všemu vyhnout.Já myslim že on ho ani chtít vídat nebude a když jo tak minimálně,přestěhoval se prý bdo Prahy a já jsem z jihu čech.
jedna vec: vokamziku kdy ti urci otcovsti a bude vysse alimentu pocitej stim ze ti muze chtit delat na schvali a muze se stat ze itko bude chcti vidat to stejne jeho rodice.
A prava bude mit stejne jako ty.
Všechno tohle je mi jasný a počítám s tím,ale budu mu ho pučovat jen když bude řádně platit!
misacku: jenomze tohle ti soud neodklepne.Pujcovat kdyz bude platit.
To ze nebude platit je vec druha ale pokud bude chtit tak mu ho budes muset vydat at plati nebo ne.
A pokud bude chtit tak si o to zazada.

Pokud správně sepíše žalobu, do který napíše, že si přeje, aby otec dítě viděl, jen když bude řádně platit alíky. Tak, když bude soud rozhodovat ve prospěch matky a ty jako matka dítěte a žalobce, to tam uvedeš, tak máš na tento rozsudek šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.2.11 19:06

psala si,že smrdí korunou?bude ti to za to stát,kdyžti bude dávat usmrkaný 200 stovky měsíčně(což bude asi u něj výkon) a soud rozhodne,,že má snahu"ho určit jako otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.2.11 19:15

hale, ale pokud kojíš, rozhodně si ho půjčovat nemůže, jelikož mimčo je na tobě závislá a co jí vím, tak do dvou let dítěte on ho mít nemůže třeba ani na víkend…
Alimenty to je na dlouho… Z mého otce má matka se odmalička snažila to dostat a nic, já v tom pokračuji a pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.2.11 19:16

:roll:
1. proč máš s někým takovým dítě?
2. chceš prachy, ale nechceš s ním mít nic společnýho? :mrgreen: :roll:
3. není určeno otcovství, pokud je to takovej hajzl jak říkáš, není to tak lepší?
4. Žaloba na určení otcovství se může táhnout hooodně let, já čekám na vyřízení už rok a čtvrt a ještě ani neproběhlo žádné přípravné stání nic…
5. Ano sociálka tě bude zkoumat.
6. Jak už holky psaly, uvedeš ho jako otce na dítě bude mít nárok, jak ti bude když si v jeho 6 letech usmyslí, jo už je to velkej kluk nenosí plínky a dá se s ním něco podniknout a bude si ho chtít brát na víkendy? ty mu v tom zabránit nemůžeš…
7. Chceš aby ti platil ty alimenty, no a co když je stejně platit nebude?
8 nechceš si radši najít někoho lepšího, bohatýho, krásnýho, zajištěnýho, chytrýho a věrnýho? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2374
19.2.11 19:29

Ahojky. Já se spíš divím, že o takového otce stojíš :nevim: Já bych takového „tatínka“ pro svý dítě nechtěla a ty problémy a tahanice by mi za to nestály.
Určitě si najdeš v budoucnu lepšího muže a mohl by třeba tvé dítko i osvojit a být dobrým tatínkem.
Pokud je opravdu tak hrozný jak píšeš, tak by mi to za to nestálo! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.2.11 19:31

Jestli se rozhodneš cokoli řešit, připrav si pevný nervy, jinak tě to položí na kolena. Představ si jen to, že bys mu ho jednou musela na ten víkend půjčit … už jen u toho budeš stresovat jestli je vše v pořádku, jak se o prcka postará … Mě tohle čeká taky a mám z toho celkem vítr. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.2.11 19:32
:palec:
Michaelakkk píše: :roll:
1. proč máš s někým takovým dítě?
2. chceš prachy, ale nechceš s ním mít nic společnýho? :mrgreen: :roll:
3. není určeno otcovství, pokud je to takovej hajzl jak říkáš, není to tak lepší?
4. Žaloba na určení otcovství se může táhnout hooodně let, já čekám na vyřízení už rok a čtvrt a ještě ani neproběhlo žádné přípravné stání nic…
5. Ano sociálka tě bude zkoumat.
6. Jak už holky psaly, uvedeš ho jako otce na dítě bude mít nárok, jak ti bude když si v jeho 6 letech usmyslí, jo už je to velkej kluk nenosí plínky a dá se s ním něco podniknout a bude si ho chtít brát na víkendy? ty mu v tom zabránit nemůžeš…
7. Chceš aby ti platil ty alimenty, no a co když je stejně platit nebude?
8 nechceš si radši najít někoho lepšího, bohatýho, krásnýho, zajištěnýho, chytrýho a věrnýho? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.2.11 19:42

Stojí ti ty peníze za to aby si takovému člověku dítě pujčovala?To bych radši oželela ty peníze ale nemusela bych se bát že se mu za 5 let pohne v hlavě a bude ti ho tahat přes pul čr a na dovolené a za novou maminkou aby se pochlubil.
Znám takovích otcu mraky že si dítě berou jen když už je větší aby mohli machrovat že maj dítě a někde se předvédst.Většinou jsou to všichni floutci nezodpovědný kterým bych nesvěřila ani psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.2.11 21:09
Lidka a Sami píše:
Pokud správně sepíše žalobu, do který napíše, že si přeje, aby otec dítě viděl, jen když bude řádně platit alíky. Tak, když bude soud rozhodovat ve prospěch matky a ty jako matka dítěte a žalobce, to tam uvedeš, tak máš na tento rozsudek šanci.

Bohužel takhle to u nás nefunguje. Pokud bude uveden jako otec v RL, pak se všemi právy i povinnostmi. Zákon soudu neumožňuje podmiňovat styk s nezletilým placením výživného. Prostě nic takového u nás nejde.

Takže výsledná varianta může být, že nebude platit, ale prcka bude chtít vídat. Jemu hrozí maximálně exekuce, případně trestní stíhání, které ale snadno zahraje do outu. Matce pokud nebude otci umožňovat styk s nezletilým však hrozí postih vyší… pokud toho bude chtít otce využít, tak bránění ve styku s nezletilým ze strany jednoho z rodičů je považováno za důvod pro změnu svěření do péče a v krajním případě by mohla nastat situace, že by prcka svěřili do péče otce a matce by pouze umožnili ho vídat… Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
19.2.11 21:40

Jestli je to takový zmetek jak píšeš, tak buď ráda, že není zapsán v rodném listu a tu tisícovku co by mu vyměřili jako alimenty, radši ožel.Třeba by ti ani těch pár korun neplatil a ty bys jednou mohla moc litovat, že jsi vůbec něco takového, jako je zápis do rodného listu, udělala.Jak už tady mnoho mamin psalo, teď třeba zájem nemá, ale věř, že by ti jednou mohl udělat pěkné peklo a ty s tím nic neuděláš.Jen soudní tahanice.A proč?? Kvůli pár korunám, které ti třeba nikdy dávat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.11 22:41

Holky, vy tu píšete, že je lepší ho neuvádět jako otce, že si může za pár let vzpomenout, že má dítě a je malér. Ale jak to je když ho jako otce neuvede a on si stejně vzpomene, že chce být otcem za pár let? To už na dítě nemá nárok? A soud mu nepomůže? Já myslím, že je to snad prašť jak uhoď ne? Když v budoucnu zažádá soud o genetický testy nebo co já vím a bude ochoten zpětně na dítě zaplatit peníze, co potom????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.2.11 23:18

dominiko to by musel frajer asi vyhrát ve sportce… :mrgreen: aby to doplatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová