Svobodná maminka :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
31.8.13 21:50

Ahojky kamarád mě požádal zda bych sem nemohla napsat, že schání kamarádku,,zatímˇˇ :) na pokecání a seznámení :) je mu 26let a žije ve městě Tábor. Kdyžtak se ozvěte a předám kontekt na něho pokud bude zájem :) děti má rád a nevadí mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.8.13 22:12

@pavla.velova musíš to víc rozvést, na tohle nikoho neulovíte :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anna766
31.8.13 23:25
@pavla.velova píše:
Ahojky kamarád mě požádal zda bych sem nemohla napsat, že schání kamarádku,,zatímˇˇ :) na pokecání a seznámení :) je mu 26let a žije ve městě Tábor. Kdyžtak se ozvěte a předám kontekt na něho pokud bude zájem :) děti má rád a nevadí mu.

Tak to mě mrzí že už jsem tak trochu vdaná, tak trochu postarší, a od Tábora daleko. Jinak pár kousků dětí doma mám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
1.9.13 08:06

@pavla.velova do Tábora bych se jednou ráda přestěhovala, jižní Čechy jsou moje srdeční záležitost :) bohužel jsem ze severu :D co je kamarád zač? :lol:

@K-Black ale jo, třeba zrovna na ten Tábor!  :lol:

• Citovat
  • Upravit
901
1.9.13 15:11

@misacek00
ahojky taky jsem s malou sama a nikdo nam neplati :) ja jsem ani nechtela. v budoucnu bych si nemohla nechat zapsat pritele do RL protoze bych k tomu potrebovala souhlas otce. takhle kdyz tam neni nemusim tohle resit :) jinakti preju hodne sil a hlavne zdravicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.2.17 09:11

Ahoj holky chtěl bych se zeptat da se tu najít nějaká holka s dítětem nebo holka bez dítěte co.po něm touzi pro 24 letého kluka obYčejného???můžete psát i do zpráv dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová