Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nevím o co vám jde. Narážky? Klidně. Já řeším vážnou věc. Když si projedete net, kolik takových maminek mluví úpřimně o tom jestli nechat syna otci KDYŽ SI TO PŘEJE SYN, KTERÉMU BUDE 10 LET? Ano, všechny se bojíme, neboť jsme automaticky označovány za hyeny či krkavčí matky. To ten český národ nebo starší generace?
@36 píše:
Ráda bych aby se mi ozvala samotná @Larr. Děkuji
samotná Larr se ti neozve, protože má smazaný profil a navíc reaguješ na 7 let starou informaci.
Ok, jsi hodná, že jsi to napsala. Já jen že je opravdu těžké se rozhodnout,aby byl syn šťastný?
Moc na netu nebrouzám,ale člověk hledá a bojí se aby pak nelitoval.
@36 píše:
Znala jste Larr? Je možné ji zkontaktovat?
znala jsem ji pouze tady na portálu, nevím, jak ji kontaktovat.
@36 píše:
Dobrý den, řeším stejný problém jako vy, syn chce jít žít k otci a já se rozhoduji zda-li mu jej mám nechat v péči.Tímto prosím zda-li by jste se mnou chtěla komunikovat třeba i přes mail. Předem děkuji za odpověď.
Co vede syna k tomu, ze chce jít žít k otci? U nás byl taky takový nápad. Dokud jsem tomu bránila, pořád chtěl jít k němu. Když jsem zvážila pro a proti a rekla jsem mu, že ho nechám jít, otočil a už o tom nechce ani slyšet. ![]()
Zdravím, je zmanipulovanej jako hrom. První psycholog a pak uvidíme.
@36 píše:
Zdravím, je zmanipulovanej jako hrom. První psycholog a pak uvidíme.
Tatínek mu něco nasliboval? ![]()
My jsme to vyřešili doma v klidu.
Už je to delší dobu, je proti mě naveden a hlavně mýmu příteli. Máme střídavku a není z mého hlediska dobrá,spíše synovi škodí.je nesoustředěný,roztržitý špatné známky.
@36 dobrý den.Chci se zeptat, jak se vyřešila Vaše situace. Resim teď stejný problém a nevim si rady.Ala