Synovec do péče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
150066
24.1.17 23:54
To se da pochopit.Je,zjevné že mu u vás bude dobře.
@destrukce píše:
Nenahradí nikdy, to jsou spíš takové výkřiky zoufalství, manžel je takový ten velký ochránce :hug: Ještě že synovec chodí k fajn psychologovi, udělá si na něj čas i z
  • načítám...
31672
24.1.17 23:58
@destrukce píše:
Nenahradí nikdy, to jsou spíš takové výkřiky zoufalství, manžel je takový ten velký ochránce :hug: Ještě že synovec chodí k fajn psychologovi, udělá si na něj čas i zítra, hodně nám pomáhá.

tak ona to musí být hrozná bezmoc. mladá rodina, stačí mžit, a všechno je špatně :( psycholog je super, snad mu alespoň malinko pomůže. Muí to být pro vás všechny strašný :( :hug:

• načítám...
31672
25.1.17 00:27
@destrukce píše:
BEZMOC, to je to nejvýstižnější slovo :? A ještě k tomu neuvěřitelný, pořád si říkám, že se probudím a řeknu si pak, že to byl nejhorší sen v životě :oops: K dětskému psychologovi chodí synovec od začátku, doporučili nám to v nemocnici i na OSPODu a je moc fajn. Uvažujeme taky o odbornější pomoci, přece jen máme ještě další 4 děti, tak ať se nesesypeme úplně :,(

no myslím že pro vás by byla taky fajn psychologická pomoc, byla to vaše velmi blízká rodina, a hodně se vám změní život. Je to strašný :,(. hodně sil, a klidně napiš SZ, když budeš chtít :hug:

• načítám...
1841
25.1.17 07:06

Ted jsem cetla tu hroznou zpravu, nemam slov, drzte se.
A zkuste se zamyslet jestli nemeli chlapcovi rodice traba zivotni pojistku. A ten soud, pokud nehoda nebyla z jejich viny, taky neni od veci. Penize sice tu ztratu nemuzou nikdy nahradit, ale pomuzou chlapci i vam. Prece jen 5 deti je 5 deti.
Jeste jednou drzte se, udelejte vse pro to aby chlapec zustal u vas a zaclenil se do vasi rodiny.

• načítám...
169
25.1.17 07:24

Sedím tady a bulim. Je mi to tak moc líto. Kdyby si cokoli potřebovala, klidně mi napis sz. Myslím na vás, musíte byt statecni, chlapeček vás bude potřebovat.

• načítám...
573
25.1.17 08:16

Ach, to ji mi moc líto, myslím na Vás. Držte se. :hug:

• načítám...
4741
25.1.17 13:18

Je mi to moc luto. Tiez tu slzim. Je to fakt strasne.

• načítám...
641
25.1.17 16:24

@destrukce
Chápu, že to chceš zavřít, jen abys věděla, že v tom nejsi sama, v mojí rodině se stalo to samé - moje sestra s mužem zemřeli při autonehodě, zůstali po nich dvě malé děti, kluk batole a holčička předškolního věku.. vychovali je moji rodiče (mě bylo tehdy 12, naši se stali jejich „pěstouny“, nevím, jaký je úřední postup dnes). Už je to dávno, samozřejmě že rodiče budou dětem vždycky chybět, ale oba už jsou dospělí, neteř už má sama dva kluky, synovec teď dodělal vysokou, jsou to bezva mladý lidi oba. Je mi to moc líto, přeju hodně sil, určitě to jako rodina všichni zvládnete. :hug:

• načítám...
20916
25.1.17 16:36
@destrukce píše:
@admin
Chtěla bych moc poprosit o uzamčení této diskuze (smazání nutné není), jistě chápete důvody :roll: Děkuji

Na Vaši žádost diskusi zamykám.

admin Josefina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová