Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Market ja myslim,ze kdyby to bylo vazny,tak Te nebude zvat az za 14 dnů,ale řešila by to hned.Jinak ten metřík jsem sice našla ale nerozumim mu ![]()
Marmul,na it pocitadle jsem právě v 7 týdnu,já si taky pohlaví nechám určitě říct,ale zvažuju,že to nebudu říkat dál,že to bude moje tajemství
Markét, tak to nevím co by to mohlo být, ale myslím, že kdyby to bylo něco vážného, tak by ti to snad dr. řekla. Mně se u malého taky stalo, že jsem nesla moč znovu, měla jsem špatně umytou sklenici, ale nepamatuju si co mi tam našli.
Marmulko: tak to musel být pro kamarádku teda šok, tato paní doktorka má v ordinaci i 3D ultrazvuk, tak doufám, že to bude definitivní a že mě pak u porodu nečeká nemilé překvápko ![]()
Už vymýšlíte jména?? My se nemůžem s manželem dohodnout ![]()
Markét, neboj, nebude to nic vážnýho, eukocyty v moči mohou sice znamenat nějaký zánět moč.cest, ale vzhledem k tomu, že nemáš žádný problémy, bude to nejspíš opravdu spíš špatným odběrem. Nejlepší je, brát tzv.střední proud moči, tj.když půjdeš na malou, tak nech něco odtéct, a až pak odeber vzorek. Já měla ke konci těh.opakovaně poz.moč na bílkovinu. Ležela jsem dva dny v nemocnici, a tam už nic nenašli. Možná to s tím nesouvisí, ale v nemocnici jsem měla jiný sprcháč. Doma jsem měla s mléčnou složkou, třeba to po něm hodilo poz.výsledek.
Jo, jinak já řekla Petrovi, že Štěpánka jsem si pro:,–(ila já, tak on vybere jméno pro to druhé. Ale stejně ho budu směrovat k těm, co se líbí mně.
Taky počítám s tím, že pak manželovi vsugeruji jméno, co se líbí i mně
Já mu zase slíbila, že holku vybere on a kluka já, ale ty jeho jména se mi nelíbí, tak budu muset něco vymyslet, aby si myslel, že jméno vybral on a přitom mu ho podstrčím já ![]()
Přesně tak. Praktikuju to tak i v jiných věcech.
Holky, začíná mi být nějak špatně. Cítím, že na mě asi leze nějaká chřipajzna. Nemáte s tím zkušenosti. Můžu se vůbec nějak léčit? Zítra máme jít na ples, ale asi to radši zruším.
Marmulko, léčit se můžeš tak leda ovocem a čajem s citronem, jediné myslím co můžeš je paralen nebo panadol, jejda ted nevím, ale ten bych spíš brala až kdybys měla horečku.
Holciny,
dekuju za povzbudve odpovedi, snad to nic nebude. Dneska si koupi nejakou malou uplne novou zavarovacku a v pondeli tam donesu novou moc. Mela jem predtim lahvicku od leku a sice jsem myslela, ze jsem ji vymyla dobre, ale mozna tam nekde neco zustalo. Krev mam dobrou, kdybych mela nejaky zanet, tak by se to snad ukazalo i na te krvi.
Citim se zdrava, teplotu mam normalni, tak snad to bude dobry…
""http://newtickers.bump-and-beyond.com/27/2715/271527.png:http://newtickers.bump-and-beyond.com/…5/271527.png
Marmulko,
urcite zustan o vikendu v posteli a jez hodne ovoce, at mas vitaminy. Taky bych doporucila vitaminy pro tehotne Calibrum, tam mas vsechno dulezite i to C, ktere ti pomaha s imunitou.
At je ti brzy lepe.
Ale mozna na tebe lezou jen tehotenske nevolnosti
![]()
""http://newtickers.bump-and-beyond.com/27/2715/271527.png:http://newtickers.bump-and-beyond.com/…5/271527.png
Ahoj holky, tak dneska jsem 7+2 a chvílema si říkám, jestli je všechno v pořádku. Žádné velké nevolnosti, jen únava. A tak už aby bylo 25.2. a dr. mě prohlédl. Hrozně se těším, až bude bříško vidět a budu se jím moct okolí pochlubit. Rozhodně si ale nechám říct pohlaví. Manžel sice chce překvápko, tak ten bude překvapený stejně jako zbytek rodiny, ale já si to nechám říct.
Marmulko- já to mám složitější - přes týden jsem v Kladně- pracuji však v Praze, o víkendech jsem na Vysočině, ale určitě se časem třeba dohodneme a mohly bychom sejít.
Za čas až se všechny tady trochu víc poznáme, bychom se mohly čas od času sejít a poklábosit face to face ![]()
Markét- určitě to bude v pohodě, kdyby to bylo něco vážného pozvala by se tě dr. co nejdřív a ne až za 14 dnů. Spíš bych to viděla na to, že byla špatně vypláchnutá sklenička.Když moč přineseš znovu, bude to určitě O.K. ![]()
Marmulko- jestli na Tebe něco leze, tak raději si udělej postelový víkend s knížkou, s filmem apod. Hlavně žádné přepínání a dostatek odpočinku a ovoce.
Holky, tak prcka jsme včera udali prarodičům, večer jsem si udělala cubuli s medem a heřmánek a můžu říct, že už se cítím mnohem líp. Chytla jsem to asi včas. Do zítřka ještě zůstanu v posteli, aby se to pořádně vyleželo. Děkuju za rady a povzbuzení.
Jo, a ten nápad se srazem se mi líbí.
Eviku,
Ja jsem dnes 7+1 a zatim take nemam zadne nevolnoti, jen jsem strasne unavena a obcas mivam strasny hlad. Musim rict, ze budu jedine rada, kdyz se mi nevolnosti vyhnou ![]()
Zavidim vam to, ze se muzete takhle domluvit na sraziku, ja mam tady v Kazachstanu strasne malo kamaradek a uz vubec zadnou tehotnou ![]()
Jinak ta doktorka me neobjednala za 14 dni. Ty testy mi delala moje rodinna lekarka a rekla mi at se objednam kvuli te moci ke gynekolozce, objenava se to pres recepci polikliniky a tam mi prave rekli, ze moje gynekolozka ma volno az za 14 dnu, proto jsem volala zpatky te moji rodinne doktorce, ktera mi rekla, ze to je za dlouho a at prinesu novou moc. Kdyby to tam pak bylo znvu, ze se s tou gynekolozkou zkusi domluvit, aby me vzala driv.
Vcera jsem koupila sklenicku, je to docela vtipny, takova malinka sklenena a je to vlastne solnicka, ktera ma normalni uzaver, takze zitra ponesu moc v solnicce.
![]()
Marmulko, dobre, ze jsi se z te nemoci takhle pekne vylezela, ten recept si musim zapamatovat
![]()
Marmulko, tak jsem chytla taky chřipajznu, včera jsem měla i teplotu, navařila jsem čaje, udělala jsem ovocný salát a večer se pořádně vypotila, dneska už je to lepší, ale nejraději bych strávila den v posteli, což bohužel s Davídkem není možné, ale je to zlatíčko, nechal mě spát do půl 11 a sám si hrál v pokojíčku.
Markét, proč jste jeli zrovna do Kazachstánu za prací? to není moc obvyklá země, kam se jezdí pracovat, ne? Jsou tam ještě nějací češi?