Tak jak se dnes máte?

• Otevřená skupina

Jsme maminky ze Znojma a okolí, píšeme si o všem možném a společném :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bmw
25905
29.11.10 13:13

to je dobre ze uz je prujem pryc.A kolik mate snehu tady napadlo do rana dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.11.10 20:36

Tady taky ale odpoledne už to tálo tak že počítám že zítra bude pěkná břečka.No sníh je pěkný ale za oknem.Brzo ráno jsem musela zametat sníh z auta pěkná rozcvička a odpoledne jet s kočárem taky sranda,a já frajerka jsem strašně moc chtěla trojkolku a hned bych měnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
30.11.10 14:42

Tady to taky taje az bude ve Znojme bez snehu dej vedet Chlap tam chce jet.Jinak peces uz na vanoce?A co jsi kupovala klukum?Ja nemuzu nic vymyslet,neco malo uz mam,ale neco by to jeste chtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.11.10 16:27

bmw, ve Znojmě už skoro žádný sníh není, teda aspoň ne na cestách :wink: Takže chlap klidně může vyrazit :-)

Dárky, máme zatím cca 4 :-) Elldě jsme zatím koupili boty (má 3na zimu :roll: ), takové to velké lego, dva roláčky, dvě pyžámka… Chci ještě koupit tu TCM kombinezu, nějaké „učenlivé“ knížečky, jinak budeme kupovat oblečení…
Od našich dostane dětský notebook a nějaké oblečení, od tchánů stan s míčky a asi k tomu oblečení, od mojí babičky a dědy dostane skákací míč a oblečení, od švagrové a sestry netuším :lol:
Ale oblečení bude mít habaděj :wink:

Už jste se byli podívat na vánočních trzích? My včera byli ve městě, tak jsme prošli ty na Masarykáču, koupili akorát korbačiky (stejně jako loni :-D) a klobásku (výbornou), jinak nic :-) Stromky svítit jsme taky ještě neviděli. Akorát na fotkách :-) Včera navečer jsme se byli podívat u nás v Dobšicích. V pátek máme v plánu jít do města, ale uvidíme :wink:

Dneska je Ellda u tchánů (i přes noc), tak máme s chlapem pohodu. Dáme si večer šáňo a budeme si užívat pěkného klidného večera :-D

Holky, jste na FB??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 19:46

Ahoj holky tak na vánoce ještě nepeču ale o víkendu už začnu.Pro Lukáše to je ten starší mám velkou tabuli 3v1,chytré pero 1,2.A dětské telefony z pokoje do pokoje.A pro mladšího mám pejska na voditku co chodí a štěká,ještě chci kostky a plno oblečení.mě ty trhy vždycky lákají hlavně večer,ale nikdy jsme nebyli.FB mám ale napíšu ti ho do SZ když budeš chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
30.11.10 20:10

ahoj holky.Zezuli diky za informaci tak az prijde z prace tak mu to vyridim.Ty uz mas darku,no vidis ten skakaci mic je super napad.Jo a jak tam ty trhy bejvaji,kazdy den?????Takze pekny vecer jo???Fb mam take ti ho poslu kdyz budes chtit na sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.11.10 20:16

Tak piště SZ :-)
bmw, každý den od rána do cca 19h.. Ono záleží kolik je tam lidí a jaký je prodejce, někteří to třeba balí už v 18h… Ale je to moc pěkné. Jak Horní náměstí, tak dolů kolem radnice na Masarykáč… Fakt je to povedené :wink: Je to stejné skoro jako loni, akorát na H.nám. je navíc velice zajímavý a atypický, svítící stromek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
30.11.10 22:15

Lukymaty diky.Zezuli,tak to musi bejt suprovy,tak tam naky den sjedem omrknout to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
30.11.10 22:19

A kdepak se nam toula mava a basetka?????? :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 23:26

No podle návštěvnosti sem holky jen nakouknou ale nic nenapíší asi se nás bojí :dance: Třeba se chytí za čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
1.12.10 10:30

Snad se chytí :o)
Hele, a kdy tam bmw pojedete? Bychom si mohli tam dát někdy srazík, třeba i přes den :-) Hm???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
1.12.10 19:48

Ahojte holky tak jsme se domluvili na uzamčené skupině tak že je to pod Znojmo a vše okolo.Tak tam za námi přijdte popovídat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
1.12.10 22:27

Zezu jo jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
1.12.10 23:29