Tak jak se dnes máte?

• Otevřená skupina

Jsme maminky ze Znojma a okolí, píšeme si o všem možném a společném :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bmw
25905
22.11.10 19:35

to je teda skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
22.11.10 20:36

Jsme marod, nic nestíhám… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
22.11.10 20:50

Ahojky,

máme teď nějaké starosti, vyřizování, tak není moc času… :wink: :roll:

Dobšice, no přes ty se na Rybníky nejezdí. Tam jsou myslím hned vedle Rybníků Dobelice :-)
Dobšice jsou cca 3km od Znojma. Pěšky jsi ve městě za 30minut, když se couráš :-D Dříve Dobšice patřily pod Znojmo, teď už je to samostatná vesnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
22.11.10 21:35

Zezulendo tak jsem to asi popletla a ty mavo se brzo uzdrav my taky hekame cela rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.11.10 23:32

Ahoj taky tě tu vítám.Já se přihlásila před nedávnem takže jsem taky nováček:) Já se špuntem taky měla rymu ale už jsme v pohodě.Mám super kapky a do třech dnu jsme byli fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.11.10 11:01

Ahoj tak to náš malej má zas už skoro týden prujem až mu to vždy teče po nohách zítra budu vědět výsledky tak snad bude vše o.k No a starší Lukáš tem mi dává zabrat už asi týden nechce chodit do školky strašně pláče,zuří,modrá.Já už jsem zoufala je mi ho hrozně líto,když musím odejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
23.11.10 11:40

U nás je nemocná Linda. Má horečky kol 38,7st. Nejdřví byl Libča, donesl to ze školky. Ten byl za 3 dny OK. Teď Linduška, ale horečky už nelezou tak nahoru a dneska se 2× pos… Snad brzo bude lépe.

Lukymaty my to měli se školkou podobné. Libča začal chodit ve 3,5letech a bylo to šílené. Uč. my ho rvala s náruče, stál u okna a řval. Pak jsme se domluvili, do vánoc chodil před obědem domů. Pak po O., ale celý ten první rok proplakal. Budil se i doma a plakal, že nechce do školky.

Teď už je mazák. Spí tam a hned tak něco ho nerozháže.

Doufám, že Linda bude pohoďačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
23.11.10 21:43

ahoj holky tak aby jsme nebyli pozadu Lukasek dnes prisel ze skolky s teplotou ted jsem namerila 38.8 tak trnu co bude.Stou skolkou si to dokazu predstavit.Lukasek zacal chodit kdyz mu bylo 3roky a 8mesicu.Prvnich 10dni bylo silenych myslela jsem ze to uz vzdam a necham si ho doma.Nakonec jsem vydrzela a ted jsem rada.Uz tam chodi moc rad.Lukymaty a co kdybys mu dala sebou nakou oblibenou jeho hracku.U nas si deti ten prvni mesic mohli brat sebou svou hracku ,aby jim nebylio smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
24.11.10 10:16

Ahoj holky :mavam: bmw:To už jsme vše vyzkoušeli u něj to začalo až před týdnem a asi ho to tam už přestalo bavit.Dnes už to bylo lepší slíbila jsem mu že tam sním budu a byl klidný pak už si mě nevšímal.Matěj je taky nemocný od včera i teploty,prujem máme pořád.Doktorka straší se špitálem tak snad to tak daleko nedojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
24.11.10 12:10

ahoj lukymaty.Lukasek dnes pospava do skolky nesel,teploty nema ,ale nechce jist.A to vas tam chce poslat kvuli tomu prujmu?Tady snezi jak je ve Znojme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.11.10 12:57

Nás teda zatím školka ještě nečeká ale doufám že až přijde čas bude to dobre.Tady je vítr a zataženo a 6 st takže sněžení nehrozí:) ale podle toho co hlasí se má ochladit a sněžit i u nás.Budeme držet pěsti aby se vám špitál obloukem vyhnul :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
24.11.10 14:24

Ještě by sněžit nemuselo :-P Snad tak hrozně nedopadneme už přišli vysledky salmonela to není ale že mám zavolat zítra že tam je něco jiného tak mám hruzu.Jinak jsem do něj dostala trochu rýže s mrkví a rýžový odvar z toho jsem měla obavy že nebu chtít ale doktorka že ho mám ošidit a dat mu tam i trochu sunaru.BMW:jak dítě polehává je to jasný tak akorát u nás se to stát nemuže.Ted řádí plno strevních chřipek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
25.11.10 11:31

Ahojky,

my jsme teda taky nemocní, spíše nachlazení :-?
Ale Lukymaty, Ellda před 3týdnama zvracela 4dny, ale měli jsme to všichni v rodině. Do toho průjem, který trval víc jak týden, snad 10dní. Vždy jí to teklo nohavicema, no prostě hrůza. Jsem ji za den musela tak 10krát převlíkat. A ona straně plakala, neboť nemá ráda, když se ušpiní :roll: :lol: Naštěstí průjem zmizel…Byla jsem s ní i u dr, ta nám dala nějaký leták, abychom si koupili nějaké tablety v lékárně a nasadit dietu. :roll:
Minulý týden Ellouš onemocněla, měla jeden den i horečku. Nakoupili jsme léky a dostala se z toho. Jenže od víkendu zase kašle, rýmu má jak ďas… Jenže to je k tomu počasí, já taky kýchám, smrkám, kašlu jak blbá. Chlap to samé :roll:
Nevím, zda s ní mám jít k doktorce, stejně nám řekne, že máme koupit kapky do nosu a na kašel nějaký sirup. Což všechno doma máme. Nechrčí, takže průdušky to nejsou, abychom dostali ATB… Tak pořád nevím :roll: :nevim:
Ale zvládá to naprosto v pohodě, člověk by řekl, že nemůže být ani trochu nemocná, řádí jak černá ruka :mrgreen: :pankac:
Já už bych sníh aji brala, ale spíš doufám, že bude na Vánoce, to je potom takové hezké :lol:
Máte už nakoupené dárky na Vánoce? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
28.11.10 20:26

Ahoj holky.Zezulendo my jsme porad marodni.No a darky jeste nemame neco malo teda jo ,ale vidim to zas na piosledni chvilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.11.10 10:30

Ahoj tak prujem už nemáme měl nějákeho bacila ale nic vážného,ted jsme pro změnu nachlazení všichni.Jinak dárky mám jen pro kluky a to jen málo taky to honíme na poslední chvilku.S chlapem si asi nic dávat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny