Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@řehořice píše:
No když jim to dají na krev, tak to třeba 5-10 let zvládnou, pak padne BEE, zvedne se RPSN, a jsou v zadeli.
Pro celou společnost je ovšem katastrofa, že tito lidé mají volební právo.
Uvidíme. Teď bude další výmluva pro spalování čehokoliv. Lidi si poraděj. Každopádně Země si vždy dělala, co chce a evidentně na tom trvá. O „Člověk“ vůbec neví. Jede si své klimatické cykly, jako v minulosti. Slunce jakbysmet. Teď si uprdla malinká sopka na Kanárech. Epizodka.
@Snorlaxik píše:
A takových jako zakladatel bude hodně. Nechápu, že má někdo nemovitost, dost často ještě na hypotéku a nemá rezervu ani na dva měsíce. Nedávno v televizi brečela paní, co měla byt na hypotéku a neměla po zdražení na zaplacení první zálohy na elektřinu ve výši 8 tisíc.
No a právě proto není automatický " nárok" na hypotéku. Kdo měl díru do zadele a před výplatou se živil suchým z nosu, chtěl ideálně " domeček". Kolik lidí mi tu vyčítalo, když jsem zmiňovala potřebu finančních rezerv.
@straznivez píše:
Byly nám zvýšené zálohy na plyn z 1890,– na 16910,– /. Ještě, že máme v domě krbová kamná, kam láduju, co se dá a plyn jsem defakto zastavil aspoň na dobu, než se vyvážu z poslední záchrany. Na zelené „ochránce“ cvičím psa a mám připravenou násadu od krumpáče!
tak snad i polointeligentni opice vi, ze kdyz uzavres smlouvu s nejakym distributorem, tak ti zalohy snizi temer do puvodniho stavu… tyhle sledovatele blesku a tv nova miluji
nebo ty by jsi nekomu poskytoval nejakou sluzbu aniz by jsi mel s nim uzavrenou smlouvu? myslim, ze by jsi byl prvni, kdo by si nechal za tu sluzbu zaplatit dopredu
… ach ta financni gramotnost… hlavne ze palis petflasky a jsi pysny, jak jsi to eu nandal ![]()
@Burj Chalifa píše:
No a právě proto není automatický " nárok" na hypotéku. Kdo měl díru do zadele a před výplatou se živil suchým z nosu, chtěl ideálně " domeček".Kolik lidí mi tu vyčítalo, když jsem zmiňovala potřebu finančních rezerv.
tak to verim, tady moc uzivatelek s alespon castecnou financni gramotnosti neni,… o co vice, dela jim i problem s prectenim navodu, jak spravne pouzivat antikoncepci
![]()
@markytka3 píše:
tak to verim, tady moc uzivatelek s alespon castecnou financni gramotnosti neni,… o co vice, dela jim i problem s prectenim navodu, jak spravne pouzivat antikoncepci![]()
no tak si teď ekonomicky natlučou hubu
a k tomu ještě selže antikoncepce ![]()
@Burj Chalifa píše:
no tak si teď ekonomicky natlučou hubua k tomu ještě selže antikoncepce
Jim to nevadí, tihle žijí pořád v bahně. Jejich životy dotují jiní.
@Zumpa píše:
Jen zde dokazuješ svoji neuvěřitelnou stupiditu. Když na dnešních zaledněných částech rostla vegetace, tak to bylo především tím, že klima bylo mj. ovlivněno jiným umístěním světadílu. Ale to se budeš na základce ještě učit.
A třeba název Grónska znamenal Zelená země. Vrať se do školy. ![]()
@bse.pedro píše:
A jaké teplomilné rostliny oproti dnešku se tu pěstovaly za Karla - pomeranče, bavlna…![]()
![]()
například před třicetiletou válkou v Polabí melouny
@catch-22 píše:
například před třicetiletou válkou v Polabí melounyhttp://www.cs-magazin.com/index.php?…
No a co je na tom divnýho…
Ty se pěstujou i dnes… ![]()
@Zumpa píše:
Grilovačka je fajn, když na to budeš mít a nebude uprostřed válečné zóny, protože změny klimatu se neobejdou bez migrace a násilí. Osobně bych tedy raději tu malou dobu ledovou, sníh a zima by mi nevadily ani v létě
Gréta je mentálně postižené děcko, které by se mělo věnovat vzdělání a ne plkáním o něčem, čemu sama nerozumí.
Vládnoucí elity jsou hovada, nicméně popud na změnu chování lidstva musí z principu přijít ze shora, protože člověk na konci žebříčku změnu v chování neprosadí ani v hospodě.
Tak fajn ˇZumpo, ty si běž žít mezi eskymáky, když tak miluješ dobu ledovou a přednášej jím tam o boji proti klimatu a já a mně podobní budeme radostně vítat, každé oteplení, kterého se nám dostane zde v české kotlině…a co se týče migrantů, tak před těmi představuje spolehlivou ochranu pan prezident Zeman a tu svojí hůl má určitě u postele nachystanou…na strašení miliony na nás se valících migrantů 2× vyhrál volby…
@straznivez píše:
Tak fajn ˇZumpo, ty si běž žít mezi eskymáky, když tak miluješ dobu ledovou a přednášej jím tam o boji proti klimatu a já a mně podobní budeme radostně vítat, každé oteplení, kterého se nám dostane zde v české kotlině…a co se týče migrantů, tak před těmi představuje spolehlivou ochranu pan prezident Zeman a tu svojí hůl má určitě u postele nachystanou…na strašení miliony na nás se valících migrantů 2× vyhrál volby…
Někdy se projeď po Evropě a budeš koukat, jak migrace změnila některá města. A to jen relativně civilizovanými migranty, kteří se stěhují kvůli prachům. Až lidem půjde o život, bude to vypadat jinak. A klidně tomu říkej strašení. A kdybys nechtěl za hranice, navštiv nejbližší romské gheto.