Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zajimalo by me, jestli nejaka divna, nebo jestli take mate byvale kamaradky, ve smyslu, ze se potkavate nahodne na ulici a pozdravite se, ale nezavolate si, delate, ze jste se nikdy vlastne nekamaradily? Me se no nikdy nestavalo, do zivota nekdo prisel, nekdo odesel, ale kdykoliv jsme se potkaly na ulici, tak jsme aspon prohodily par slov, jak se kdo ma, bez zasti, normalka, jen jsme proste uz nemely ani jedna chut si nejak vic volat, schazet se a podobne. Lonsky rok byl pro me novou zkusenosti s tom, ze jsem poznala dve holky, se kteryma jsem se intenzivne vidala, jedna z nich me ani nepozdravi, druha sice pozdravi, ale tim to konci. Ja jsem zajem mela, ale obe si nasly nejaky duvod, pro se se mnou dal nevidat a napsaly me to smskou. Jinak se neznaji. Me je teda to nahodne potkavani, kdy vlastne vim, ze se nemuzu zeptat, jak se maji a podobne hrozne trapne… Nic, jen takovy povzdech…
@divine woman píše:
@GabinkaCh Nafrněná
@tininas píše:
Ahoj.Není mi 20, 30, ale ani ne 40.
A dle mé zkušenosti: Kamarádky přichází, odchází a ty opravdu dobré zase přichází.
@Anonymní píše:
Me to taky prave prijde divny, ale kdyz se to stane dvakrat po sobe, tak jsem si rikala, ze mozna je se mnou neco spatne. Je fakt, ze to byly zeny prez deti, takze mozna, ze jsem proste navazovala vztahy s lidma, se kteryma bych si normalne nemela co rict. Asi jo. Tak dik, problem vyresen:-)
@divine woman píše:
Mám. Někdy vztahy prostě vyšumí. Když jsem se přestěhovala, tak se někteří přestali ozývat. Když se potkáme, řekneme si ahoj a tím to končí. A někdo ani nepozdraví.Cest la vie.
Ja zadne byvale kamosky nemam, jen konkurentky, kteri se mi pletou pod nohy, kdyz balim prachace. Jsem narocna a chci byt vsude prvni, nestaci mi jen se zucastnit, ja musim vyhrat a ulovit ten nejlepsi kus, oslika, ktery se otrese a posypou se dukaty, jako v te pohadce, a na vrcholu to proste fouka, jste sama a staci malo a uklouznes a spadnes dolu a jedes po tvrdem ledu a skale a nikdo ti zachrannou ruku neposda, jen te kopnou do zadku abys letela a spadla jeste hloubs. Mezi nejlepsima jako jsem ja proste vladne velka revnivost, neni lehky se udrzet na spici, na vrcholku kde to fici ze vsech stran.
zadny byvaly kamaradky nemam, a jsem rada, hned bych jim nasypala jed do vina, kdyby si nejaka snad chtela kamaradit a lisat se. Nikomu never a bojuj od rana do vecera a bud mazana jak liska, to mi vzdy rikala maminka a mela pravdu
muzi jsou jen prasata, myslici penisem, jak se jim do rozkroku nahrne krev , tak ten maly mozek co nosi v hlave prestane fungovat uplne a to je prakticky cely den, protoze muzi jsou chlivaci a mysli na to porad. Zadni kamaradi ani kamaradky, tak je to pro vrcholove zeny alpinistky kterou se muzes take stat milacku
@LucinkaPar píše:
Ja zadne byvale kamosky nemam, jen konkurentky, kteri se mi pletou pod nohy, kdyz balim prachace. Jsem narocna a chci byt vsude prvni, nestaci mi jen se zucastnit, ja musim vyhrat a ulovit ten nejlepsi kus, oslika, ktery se otrese a posypou se dukaty, jako v te pohadce, a na vrcholu to proste fouka, jste sama a staci malo a uklouznes a spadnes dolu a jedes po tvrdem ledu a skale a nikdo ti zachrannou ruku neposda, jen te kopnou do zadku abys letela a spadla jeste hloubs. Mezi nejlepsima jako jsem ja proste vladne velka revnivost, neni lehky se udrzet na spici, na vrcholku kde to fici ze vsech stran.zadny byvaly kamaradky nemam, a jsem rada, hned bych jim nasypala jed do vina, kdyby si nejaka snad chtela kamaradit a lisat se. Nikomu never a bojuj od rana do vecera a bud mazana jak liska, to mi vzdy rikala maminka a mela pravdu
muzi jsou jen prasata, myslici penisem, jak se jim do rozkroku nahrne krev , tak ten maly mozek co nosi v hlave prestane fungovat uplne a to je prakticky cely den, protoze muzi jsou chlivaci a mysli na to porad. Zadni kamaradi ani kamaradky, tak je to pro vrcholove zeny alpinistky kterou se muzes take stat milacku
Tohle chce hodně kvalitního skřeta.
@Lalelale Nebyly. Ta prvni, protoze jsem ji rekla,, ze me vadi, ze zrusi opakovane schuzku na posledni chvili (to bylo opravdu skoro pokazde, ja uz ji ani dalsi nenavrhovala) a ta druha, ze moje dite cca od roku do dvou let veku bralo z ruky jejimu diteti hracky, tak asi dvakrat, trikrat za schuzku. Jeji dite samozrejme take delalo nejake „nevhodne“ veci, coz takhle stary deti proste delaji. Jeste jsem se s ni domlouvala, co s tim delat, jestli nechat nebo zasahovat, rikala at to tak necham a pak najednou ze dne na den, smskou cau, ze jsem mela zasahovat, ze ted uz ma jeji dite z meho trauma. Koukala jsem jak puk. Dneska jsem ji potkala, pozdravila, mela v kocarku cerstve narozene miminko, ani se nezastavila ho ukazat. Pritom jsem ji tehdy jeste gratulovala k tehotnestvi, ja akorat potratila, bylo to cele takove dojemne. Asi jenom pro me. Ta prvni se cca pred mesice postavila tak asi metr ode mne a koukala se skrz me, nezdravi me kdykoliv u toho neni nejaky jeji nebo muj pribuzny. Jinak ne, neznaji se. Takze tak. Ja fakt doufam, ze to jsou jen nejake vyijmky, dalsi takovou uz asi nerozdejcham, nebo se ostehujeme:-)
@LucinkaPar píše:
Ja zadne byvale kamosky nemam, jen konkurentky, kteri se mi pletou pod nohy, kdyz balim prachace. Jsem narocna a chci byt vsude prvni, nestaci mi jen se zucastnit, ja musim vyhrat a ulovit ten nejlepsi kus, oslika, ktery se otrese a posypou se dukaty, jako v te pohadce, a na vrcholu to proste fouka, jste sama a staci malo a uklouznes a spadnes dolu a jedes po tvrdem ledu a skale a nikdo ti zachrannou ruku neposda, jen te kopnou do zadku abys letela a spadla jeste hloubs. Mezi nejlepsima jako jsem ja proste vladne velka revnivost, neni lehky se udrzet na spici, na vrcholku kde to fici ze vsech stran.zadny byvaly kamaradky nemam, a jsem rada, hned bych jim nasypala jed do vina, kdyby si nejaka snad chtela kamaradit a lisat se. Nikomu never a bojuj od rana do vecera a bud mazana jak liska, to mi vzdy rikala maminka a mela pravdu
LucinkaPar má poněkud kontroverzní příspěvky ve více diskuzích…
@aknadar píše:
LucinkaPar má poněkud kontroverzní příspěvky ve více diskuzích…
jo, taky prej prohrabava popelnice, protoze to delaj i profesori z nejake americke univerzity. Rika se tomu dumpster diving a Lucinka tomu holduje.
Ja teda uz par lidem napsala, proc s nima utinam kontakt. Naopak mi to prijde dospelejsi tomu cloveku rict o co jde, nez utnout kontakt bez jakehokoliv vysvetleni. Mimo jine si myslim, ze to je dulezity feedback a ze jim to muze pomoct do budoucna nedelat tu stejnou chybu, pokud jim na tom zalezi. Vetsinou nezalezi, ale to je uz jejich boj.
Lucinka rovněž radí při touze zhubnout, zajít do Lidlu na levný rum a začít chlastat
výsledky se brzy dostaví. ![]()
@Anonymní píše:
@Lalelale Nebyly. Ta prvni, protoze jsem ji rekla,, ze me vadi, ze zrusi opakovane schuzku na posledni chvili (to bylo opravdu skoro pokazde, ja uz ji ani dalsi nenavrhovala) a ta druha, ze moje dite cca od roku do dvou let veku bralo z ruky jejimu diteti hracky, tak asi dvakrat, trikrat za schuzku. Jeji dite samozrejme take delalo nejake „nevhodne“ veci, coz takhle stary deti proste delaji. Jeste jsem se s ni domlouvala, co s tim delat, jestli nechat nebo zasahovat, rikala at to tak necham a pak najednou ze dne na den, smskou cau, ze jsem mela zasahovat, ze ted uz ma jeji dite z meho trauma. Koukala jsem jak puk. Dneska jsem ji potkala, pozdravila, mela v kocarku cerstve narozene miminko, ani se nezastavila ho ukazat. Pritom jsem ji tehdy jeste gratulovala k tehotnestvi, ja akorat potratila, bylo to cele takove dojemne. Asi jenom pro me. Ta prvni se cca pred mesice postavila tak asi metr ode mne a koukala se skrz me, nezdravi me kdykoliv u toho neni nejaky jeji nebo muj pribuzny. Jinak ne, neznaji se. Takze tak. Ja fakt doufam, ze to jsou jen nejake vyijmky, dalsi takovou uz asi nerozdejcham, nebo se ostehujeme:-)
Ty už si to tu jednou psala… Kašli na ně, hledej jinde ![]()
@Anonymní píše:
nepsala jsi sem už náhodou? Tohle opravdu nejsou kamarádky, kašlala bych na ně. A až někde budou stát a dělat, že tam nejsi, tak bych s hlavou vztyčenou prošla metr od nich a ani si nevšimla. Narazilas na dvě blbky, to se občas stane. Však ono se jim to vrátí, jestli se takto chovají ke všem.
@Anonymní píše:
Vyjadrim se jen k miminku. Pokud jsi potratila a ji se narodilo miminko, tak ti třeba nechtěla vnucovat pohled do kočárku, pokud jsi neprojevila zájem. Potratit není nic příjemného, tak třeba nechtěla jitrit rány.
Já bych se nerozplyvala nad svým miminkem před kamarádkou po potratu. Bylo by mi to blbý. Asi beru ohledy na ostatní až moc …nevim
.
@Lalelale Jo psala tak pred pul rokem, kdyz se se mnou prestala vidat i ta druha. Hele ja vim, ze to nejsou kamaradky, ale nechapu tu zarputilost. Ta prvni od nezdraveni presla do provokace. A ta druha, kdyz ti ani neukaze potomka, ani nezastavi, po dvou letech pravidelneho vidani nekolikrat v tydnu, proste cloveka to sejme. Ted uz vidim, ze podobny pripadky casem jeste pritvrzuji, protoze proste vyciti, ze me to dela zle. uplne se desim, jestli se jednou potkame ve stejne skolce, ze budou do toho jeste zatahovat deti. Nevim proste, jak setomu branit. Delam, ze mi to je jedno, tak pritvrdi.
@pedigka potratila jsem nekolikrat v dbe, kdy ona otehotnela, nemela problem se mnou to tehotenstvi rozebirat, takze myslim, ze tohle nebyl duvod, ale dik, ze se snazis videt veci pozitivne.
@Anonymní píše:
@pedigka potratila jsem nekolikrat v dbe, kdy ona otehotnela, nemela problem se mnou to tehotenstvi rozebirat, takze myslim, ze tohle nebyl duvod, ale dik, ze se snazis videt veci pozitivne.
Jestli s tebou rozebírala své těhotenství i přes tvé potraty, tak to jina
.
Každopádně se mi taky stalo u pár kamarádek, že jsme si byly hodně blízké a teď je to ve stejné fázi jako to popisujes ty. Mrzí mě to moc.