Také máte bývalé kamarádky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
672
21.12.18 21:08

Já jsem měla nejkámošku asi 20 let. Pak přišel nový chlap a bylo po přátelství. Jednou mi zavolala, když ji poslal k vodě, tak jsem jí byla dobrá, se vyplakat na rameni. Teď, když ji potkám, tak dělá, že mně nevidí. Člověka to mrzí, ale pak si řeknu, že jsou horší věci na světě. Její škoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 21:16

@pedigka Tak to me mrzi, ze mas podobnou zkusenost:-(

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
21.12.18 22:25
@Anonymní píše:
@Lalelale Jo psala tak pred pul rokem, kdyz se se mnou prestala vidat i ta druha. Hele ja vim, ze to nejsou kamaradky, ale nechapu tu zarputilost. Ta prvni od nezdraveni presla do provokace. A ta druha, kdyz ti ani neukaze potomka, ani nezastavi, po dvou letech pravidelneho vidani nekolikrat v tydnu, proste cloveka to sejme. Ted uz vidim, ze podobny pripadky casem jeste pritvrzuji, protoze proste vyciti, ze me to dela zle. uplne se desim, jestli se jednou potkame ve stejne skolce, ze budou do toho jeste zatahovat deti. Nevim proste, jak setomu branit. Delam, ze mi to je jedno, tak pritvrdi.

Protože tyhle typy lidí zoufale chtějí reakci. Vsadím se s tebou, že ta ženská strašně touží po tom, abys jí psala a omlouvala se a hrozně s ní chtěla kamarádit a ona tě mohla odmítat. A není větší stěr, než jim ukázat, že ti je úplně někde a že už vlastně ani nevíš, že někdo takový existuje ;)

• Citovat
  • Upravit
35438
22.12.18 09:26
@rokris píše:
Taky to tak mám. Ale vzpomenou si na mě někteří lidi i častěji než já na ně. Jsem docela dobrá vrba, zřejmě proto si mě pamatujou. Těžko říct, jestli je to dobře. Ale pokud to kdy někomu pomohlo, jsem ráda.

Já to mám s přibývajícím věkem spíš tak, že opravdu nemám potřebu se bavit s každým. Takže možná některé známé, se kterými jsem třeba někdy bývala častěji v kontaktu proto, že to byli společní známí nějaké jiné mojí kamarádky, tak třeba ty někdy jen pozdravím (pokud si všimnu, je možné, že někdo nemá brejle a ani nevidí nějakou dávnou známou na druhé straně ulice :mrgreen: ). A protože mi ti lidi nikdy k srdci nepřirostli, tak nemám potřebu s nimi vést nějaké delší hovory. :nevim: Co se komu honí v hlavě, těžko říct, někdy prostě jen není čas a rozpoložení se s někým vybavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.18 10:52

@Lalelale Myslis jo? No to me vubec nenapadlo, ze by chtely, abych se jim omlouvala a sama je kontaktovala. Ja jim obema napsala, ze me to sice mrzi, ale ze jejich rozhodnuti respektuju a poprala jim vse dobre. Ale mozna, ze to brali jako provokaci. Ja jim i psala, ze prez smsky se takove veci nemaji resit, ze si clovek tu odpoved casto spatne vylozi a ze by bylo lepsi si popovidat, coz teda obe odmitly. Ale mozna mas fakt pravdu, to je teda ale opravdu uvazovani materske skolky, to jsem od nich necekala, ale vysvetlilo by to jejich chovani. Kazdopadne dekuju, vcera me to docela sejmulo, dneska uz je to lepsi. Nejak se totiz i bojim navazovat novy vztahy, coz me mrzi, sice mam dve dobre kamaradky a hromadu znamych, ale jsem pratelska a ted pozoruju, jak na hristi delam ze nejsem:-) Tak jo, dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1170
22.12.18 18:57

@Lalelale Já to zažila z druhé strany. Kamarádka se se mou přestala postupně bavit. Roky jsem se užírala tím, co jsem provedla. Kdyby řekla: Jsem už jinde, bylo by to pro mě míň matoucí. Já jsem jedné napsala, že se s ní nechci dál bavit a důvody proč, ať je jasno a bylo to vůči ní fér, za tím si stojím doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.12.18 12:12

@Dana066 mně to přijde ujeté. Pokud se ten druhý cíleně nezeptá, co se děje a proč se nechceš nadále stýkat. Kdyby mi ze dne na den kamarádka napsala něco ve smyslu „promiň ale vadí mi tvůj pes a oranžová sedačka, nemohu to nadále vydržet, naše přátelství končí“ tak bych se tomu asi smála. Buď to člověk podá tak, že je třeba něco změnit a o přátelství stojí, nebo chce ten druhý narovinu vědět, proč rušíš už desátou schůzku. Ale napsat to jen tak je aspoň z mého pohledu dost teatrální gesto.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
23.12.18 12:16
@Anonymní píše:
@Lalelale Myslis jo? No to me vubec nenapadlo, ze by chtely, abych se jim omlouvala a sama je kontaktovala. Ja jim obema napsala, ze me to sice mrzi, ale ze jejich rozhodnuti respektuju a poprala jim vse dobre. Ale mozna, ze to brali jako provokaci. Ja jim i psala, ze prez smsky se takove veci nemaji resit, ze si clovek tu odpoved casto spatne vylozi a ze by bylo lepsi si popovidat, coz teda obe odmitly. Ale mozna mas fakt pravdu, to je teda ale opravdu uvazovani materske skolky, to jsem od nich necekala, ale vysvetlilo by to jejich chovani. Kazdopadne dekuju, vcera me to docela sejmulo, dneska uz je to lepsi. Nejak se totiz i bojim navazovat novy vztahy, coz me mrzi, sice mam dve dobre kamaradky a hromadu znamych, ale jsem pratelska a ted pozoruju, jak na hristi delam ze nejsem:-) Tak jo, dekuju :srdce:

z toho co píšeš mi opravdu přijde, že slepice chtějí být neustále odprošovány a že jim to dává pocit důležitosti, jak se snažíš to s nimi urovnat a ony hrají nedostupné. A máš naprostou pravdu v tom, že jejich chování je na úrovni mateřské školky. Nebyla bych smutná, jejich reakce jasně vypovídá o tom, že u těchto lidí není o co stát. Největší trest pro ně bude, když jim ukážeš, že je vůbec nepotřebuješ. Najdi si nové kamarádky v okolí, vsaď se, že až vás společně potkají, zelenají vzteky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.18 12:46

@Dana066 Tak ono zalezi, co je duvodem. Pokud se nekdo dlouhodobe chova blbe, ty mu to reknes, stale to trva, tak je to samozrejme normalni, ze cloveku reknes, hele ja dal nemuzu, nebudeme se radsi stykat. Ale toto byly uplne malichernosti, navic lehce resitelne a prezto zadna domluva nebyla mozna. Ja si myslim, ze takovy lidi dlouhodoby vztahy asi vubec nemaji, nebo maji takove ty povrchni, kde se na sebe akorat usmivaji a kdyz jim neco vadi, tak se navzajem s nekym jinym pomluvi, opravdicky vztahy nehledaji. Ale tak to je kazdeho vec a pro me zkusenost, ze ne kazdy clovek od pravidelneho setkavani ceka pratelstvi, nekdo proste jen zabiji cas, sbira kontakty, nebo co ja vim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.18 12:55

@Lalelale Hele jo, mas pravdu, ta ignorace z metru probehla pote, co me dvakrat videla s kamaradkou a detmi, jak jdeme k nam domu a kamaradka v tu chvili sedela vedle me, rikala mi, ze se na me napred dlouze divala s nenavistnym vyrazem ve tvari :lol: Pak jsme se tomu smaly, kdyz odesli, ale stejne, zejo. Diky, jsi hodna, opravdu me to pomohlo, co pises. Preju hezke vanoce :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
23.12.18 12:57
@Anonymní píše:
@Lalelale Hele jo, mas pravdu, ta ignorace z metru probehla pote, co me dvakrat videla s kamaradkou a detmi, jak jdeme k nam domu a kamaradka v tu chvili sedela vedle me, rikala mi, ze se na me napred dlouze divala s nenavistnym vyrazem ve tvari :lol: Pak jsme se tomu smaly, kdyz odesli, ale stejne, zejo. Diky, jsi hodna, opravdu me to pomohlo, co pises. Preju hezke vanoce :srdce: :srdce:

Nemáš za co, kašli na to a užívej si svátky :hug: ty ženské za to nestojí a najdeš si lepší a skutečné kamarádky. Aspoň víš, co byly zač. Moc ráda jsem pomohla, přeji hezké Vánoce :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová