Tatínci, spojte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
23.4.12 20:24

Jsem pro uzavřenou skupinu, jinak nás ty ženské utlučou čepicema.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.4.12 20:25
@Heineken píše:
Jsem pro uzavřenou skupinu, jinak nás ty ženské utlučou čepicema. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adam001
23.4.12 20:26

Mě na té své v zásadě nic neštve. Snad jen to že se snadno urazí, když jí něco vytknu a pak je „nafučená jak puk“. Pak se zamče do koupelny a trucuje. Já ji pak samozřejmě musím přes dveře konejšit a žehlit si to sladkejma řečičkama. Ale abych pravdu řekl, tak je to spíš zábava. Dyť bez takovejch „konfliktů“ by byla nuda. :)

• Citovat
  • Upravit
528
23.4.12 20:31

Tak to jsem teda zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.4.12 20:31

Synci zrobte si uzavřenou - veřejně to máte na pytel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.4.12 20:32

taky jdu šmírovat :)jsem zvědavá co se dozvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.4.12 20:33
@Adam001 píše:
Mě na té své v zásadě nic neštve. Snad jen to že se snadno urazí, když jí něco vytknu a pak je „nafučená jak puk“. Pak se zamče do koupelny a trucuje. Já ji pak samozřejmě musím přes dveře konejšit a žehlit si to sladkejma řečičkama. Ale abych pravdu řekl, tak je to spíš zábava. Dyť bez takovejch „konfliktů“ by byla nuda. :)

chodis se mnou ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
23.4.12 20:39

No tak chlapi schopte se, pokud se bojíte pronasledování a diskriminace můžete to řešit anonymama :) Ta moje mě tradičně vždy srala svoji občasnou protivnou náladou, na moji starostlivost copak se to děje, mi bylo odpovězeno usečným NIC. Tedkom jsem na tom o hodně líp od te doby co je těhotná se to velice lehce reguluje občasnou sladkosti. Stači první oliznuti indianku a hned se chova roztomile dětsky :)

• Citovat
  • Upravit
10905
23.4.12 20:49

Hele, a na netěhotnou indianek nezabíral nebo jsi to nezkoušel? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
23.4.12 20:52
@Knihomyš píše:
Hele, a na netěhotnou indianek nezabíral nebo jsi to nezkoušel? :)

Minimalně, smaozřejmě zkoušel, zbožňuju ji takhle rozmazlovat :) ale nebylo to ono, teď to je naprosty zvrat v okamžiku spojeni jazyka a cukru. Ze sekundy na sekundu začne blbnout. Doufam ,že to vydrží i po porodu.

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
23.4.12 20:59

Dobra v případě nezájmu pánu tvorstva a strachu s pronasledování, jsem ochoten pozměnit téma diskuze na Co zbožňujete na svých partnerkách. Samozřejmě toto téma je nesmírně obšerné a samozřejmě nemůžeme zde opsat zdaleka vše co je na ženách úžasné, proto prosím o snahu zkrátit Vaše eseje. :)

• Citovat
  • Upravit
10905
23.4.12 21:08
@Bohemund píše:
Minimalně, smaozřejmě zkoušel, zbožňuju ji takhle rozmazlovat :) ale nebylo to ono, teď to je naprosty zvrat v okamžiku spojeni jazyka a cukru. Ze sekundy na sekundu začne blbnout. Doufam ,že to vydrží i po porodu.

Minimálně dokud bude kojit, máš šanci :)
Když o tom tak přemýšlím, tak u nás to jídlo taky funguje, jen trošku opačně. Po určitých zážitcích se po mojí poznámce, že mám hlad, ozve tiché zděšené „a kurňa…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.4.12 21:09
@Heineken píše:
Jsem pro uzavřenou skupinu, jinak nás ty ženské utlučou čepicema. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
23.4.12 21:11
@Knihomyš píše:
Minimálně dokud bude kojit, máš šanci :)
Když o tom tak přemýšlím, tak u nás to jídlo taky funguje, jen trošku opačně. Po určitých zážitcích se po mojí poznámce, že mám hlad, ozve tiché zděšené „a kurňa…“
:P :P :P
  • Citovat
  • Upravit
38179
23.4.12 21:33
Bohemund píše:
No tak chlapi schopte se, pokud se bojíte pronasledování a diskriminace můžete to řešit anonymama :) Ta moje mě tradičně vždy srala svoji občasnou protivnou náladou, na moji starostlivost copak se to děje, mi bylo odpovězeno usečným NIC. Tedkom jsem na tom o hodně líp od te doby co je těhotná se to velice lehce reguluje občasnou sladkosti. Stači první oliznuti indianku a hned se chova roztomile dětsky :)

No já se klidně vzchopím a ani mi nevadí, že to tady holky čtou, jenže tady to stejně bude akorát maglajz, protože na jeden příspěvek chlapa k tématu tady budou dvě strany příspěvků holek, který nám do toho budou vrtat.
A to se tady může objevit taky někdo, kdo se do nás začne navážet, že jsme divní, když nám na manželkách vadí právě to a že jsou ty naše manželky vlastně chudáci, že s náma musí žít a sloužit nám.
Mně by to nevadilo, dokážu se na to povznést, jenže to dopadne tak, že z desetistránkové diskuse, bude 5 příspěvků k věci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová