Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem pro uzavřenou skupinu, jinak nás ty ženské utlučou čepicema.
![]()
Mě na té své v zásadě nic neštve. Snad jen to že se snadno urazí, když jí něco vytknu a pak je „nafučená jak puk“. Pak se zamče do koupelny a trucuje. Já ji pak samozřejmě musím přes dveře konejšit a žehlit si to sladkejma řečičkama. Ale abych pravdu řekl, tak je to spíš zábava. Dyť bez takovejch „konfliktů“ by byla nuda. ![]()
@Adam001 píše:
Mě na té své v zásadě nic neštve. Snad jen to že se snadno urazí, když jí něco vytknu a pak je „nafučená jak puk“. Pak se zamče do koupelny a trucuje. Já ji pak samozřejmě musím přes dveře konejšit a žehlit si to sladkejma řečičkama. Ale abych pravdu řekl, tak je to spíš zábava. Dyť bez takovejch „konfliktů“ by byla nuda.
chodis se mnou ne? ![]()
No tak chlapi schopte se, pokud se bojíte pronasledování a diskriminace můžete to řešit anonymama
Ta moje mě tradičně vždy srala svoji občasnou protivnou náladou, na moji starostlivost copak se to děje, mi bylo odpovězeno usečným NIC. Tedkom jsem na tom o hodně líp od te doby co je těhotná se to velice lehce reguluje občasnou sladkosti. Stači první oliznuti indianku a hned se chova roztomile dětsky ![]()
Hele, a na netěhotnou indianek nezabíral nebo jsi to nezkoušel? ![]()
@Knihomyš píše:
Hele, a na netěhotnou indianek nezabíral nebo jsi to nezkoušel?
Minimalně, smaozřejmě zkoušel, zbožňuju ji takhle rozmazlovat
ale nebylo to ono, teď to je naprosty zvrat v okamžiku spojeni jazyka a cukru. Ze sekundy na sekundu začne blbnout. Doufam ,že to vydrží i po porodu.
Dobra v případě nezájmu pánu tvorstva a strachu s pronasledování, jsem ochoten pozměnit téma diskuze na Co zbožňujete na svých partnerkách. Samozřejmě toto téma je nesmírně obšerné a samozřejmě nemůžeme zde opsat zdaleka vše co je na ženách úžasné, proto prosím o snahu zkrátit Vaše eseje. ![]()
@Bohemund píše:
Minimalně, smaozřejmě zkoušel, zbožňuju ji takhle rozmazlovatale nebylo to ono, teď to je naprosty zvrat v okamžiku spojeni jazyka a cukru. Ze sekundy na sekundu začne blbnout. Doufam ,že to vydrží i po porodu.
Minimálně dokud bude kojit, máš šanci ![]()
Když o tom tak přemýšlím, tak u nás to jídlo taky funguje, jen trošku opačně. Po určitých zážitcích se po mojí poznámce, že mám hlad, ozve tiché zděšené „a kurňa…“
@Knihomyš píše:
Minimálně dokud bude kojit, máš šanci
Když o tom tak přemýšlím, tak u nás to jídlo taky funguje, jen trošku opačně. Po určitých zážitcích se po mojí poznámce, že mám hlad, ozve tiché zděšené „a kurňa…“
Bohemund píše:
No tak chlapi schopte se, pokud se bojíte pronasledování a diskriminace můžete to řešit anonymamaTa moje mě tradičně vždy srala svoji občasnou protivnou náladou, na moji starostlivost copak se to děje, mi bylo odpovězeno usečným NIC. Tedkom jsem na tom o hodně líp od te doby co je těhotná se to velice lehce reguluje občasnou sladkosti. Stači první oliznuti indianku a hned se chova roztomile dětsky
No já se klidně vzchopím a ani mi nevadí, že to tady holky čtou, jenže tady to stejně bude akorát maglajz, protože na jeden příspěvek chlapa k tématu tady budou dvě strany příspěvků holek, který nám do toho budou vrtat.
A to se tady může objevit taky někdo, kdo se do nás začne navážet, že jsme divní, když nám na manželkách vadí právě to a že jsou ty naše manželky vlastně chudáci, že s náma musí žít a sloužit nám.
Mně by to nevadilo, dokážu se na to povznést, jenže to dopadne tak, že z desetistránkové diskuse, bude 5 příspěvků k věci. ![]()