Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maartina7 píše:
možná kdybychom mlčely, tak se něco dozvíme…
na tom něco je
![]()
Já vám svůj názor klidně řeknu, stejně mou situaci už spousta holek tady zná.
Akorát že vám to asi nebude k ničemu, protože my s manželkou jsme tak extrémní dvojka, jaká snad už neexistuje.
My jsme s manželkou tak extrémně rozdílní, že jsme vůvec neměli spolu zůstávat. Naprosto ve všem, v názorech, ve výchově, ve vzdělání, v inteligenci, v sexu, prostě ve všem. Máme díky tomu jak já říkám kolísavej vztah. Teď máme zrovna období, kdy nám to klape výborně, asi se spolu po 12-ti letech začínáme sžívat, teď jde jen o to, jak dlouho nám to vydrží.
![]()
Takže vlastně kdybych měl napsat, co mi na manželce vadí, tak by to bylo asi skoro všechno a stejně tak manželce by na mě asi taky vadilo skoro všechno.
![]()
Ale jinak se oba dva snažíme, abychom to spolu nějak zvládli a za tu snahu jí moc děkuju, toho si na ni nejvíc cením.
Jedna z mála společných věcí snad je, že se spolu rádi mazlíme, takže často spolu v noci spíme v obětí.
A teď už dost nebo začnu brečet.
![]()
LucyDee píše:
@HeinekenTakže je pravda, že protiklady se přitahují..
Mně spíš přijde, že jsme na sebe tak nějak zbyli.
![]()
![]()
Tak koukám, že se tu spíš spojily známé maminky s inžou, než chlapi proti nám ![]()
MUFICE píše:
Tak koukám, že se tu spíš spojily známé maminky s inžou, než chlapi proti nám
Taky to tak vidím.
![]()
Bohužel „známé maminky s inžou“ už o sobě vědí skoro všechno, takže už ani není moc o čem debatit.
![]()
@Heineken píše:
Jé servus kočky, vždyť tady jsou snad všecky moje kámošky.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no jasné, co jsi čekal? nazdááár ![]()