Taxi na kroužek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76306
28.10.22 17:56
@vokishka píše:
bude to až od ledna a to už se začne zase pomalu rozednívat

ahá, já jsem myslela, že teďka už :oops: - to je pravda, v lednu se dny prodlužují velice rychle, ale beztak bych se přikláněla k tomu, aby zakladatelka domluvila nějakého stálého taxikáře, když se kluk bojí,
moje mamka ve středu jede do Brna do fakultky, vždy ji tam vozím já, ale tentokrát nemůžu, tak jede autobusem, ptala jsem se jí, proč nejede vlakem a řekla mi, že se na Hlavním nádraží bojí :nevim: ono to tam opravdu není ani trochu přívětivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.10.22 17:58
@vokishka píše:
bude to až od ledna a to už se začne zase pomalu rozednívat

i kdyby to bylo v lete… male dite se mame sveri, ze se jeste na cestu neciti, ze se boji a matce
se tu dostane akorat posmechu od mistnich blben, kdyz si dovoli vznest dotaz, zda nema
nekdo zkusenost s pouzivanim
taga. nemam = drzim klapacku a ne se tu zase predvadet, jak umim byt na netu "vostra " :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.10.22 18:01
@stinga píše:
ahá, já jsem myslela, že teďka už :oops: - to je pravda, v lednu se dny prodlužují velice rychle, ale beztak bych se přikláněla k tomu, aby zakladatelka domluvila nějakého stálého taxikáře, když se kluk bojí,
moje mamka ve středu jede do Brna do fakultky, vždy ji tam vozím já, ale tentokrát nemůžu, tak jede autobusem, ptala jsem se jí, proč nejede vlakem a řekla mi, že se na Hlavním nádraží bojí :nevim: ono to tam opravdu není ani trochu přívětivé

tak jsem zvedava, zda i tve mamince se ted dostane posmesku, jak je nemozna, misto pochopeni… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
28.10.22 18:17
@markytka3 píše:
i kdyby to bylo v lete… male dite se mame sveri, ze se jeste na cestu neciti, ze se boji a matce
se tu dostane akorat posmechu od mistnich blben, kdyz si dovoli vznest dotaz, zda nema
taga. nemam = drzim klapacku a ne se tu zase predvadet, jak umim byt na netu "vostra " :zed:

To, ze se dite boji, je normální, ovsem to jak tu zakladatelka vykresluje MHD v ceskych mestech uz ne. Reálně je největším nebezpecim to, ze se nekde nerozhlidne a vlitne pod auto, ale ona to lici fakt jak ten bronx… bezdaci jsou povetsinou jen otravni, nikoliv nebezpeční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 18:21
@j.a.n.i1 jak často se pěšky, podotýkám pěšky a MHD pohybujes v různou denní dobu po velkém městě???
Bych za každou cestu přes město těch divní lidí a situací napočítala opravdu hodně…
Přesně jak píše Markétka, nemáš co k tématu, neposílá jsi dítě taxíkem, jdi prosím diskutovat jinde…se vsi úctou a respektem k druhým
@markytka3 píše:
taga. nemam = drzim klapacku a ne se tu zase predvadet, jak umim byt na netu "vostra " :zed:
  • Citovat
  • Upravit
13197
28.10.22 18:23
@j.a.n.i1 píše:
To, ze se dite boji, je normální, ovsem to jak tu zakladatelka vykresluje MHD v ceskych mestech uz ne. Reálně je největším nebezpecim to, ze se nekde nerozhlidne a vlitne pod auto, ale ona to lici fakt jak ten bronx… bezdaci jsou povetsinou jen otravni, nikoliv nebezpeční.
tak po tomhle nazoru s tebou o tomhle neminim ztracet cas, dovedes si predstavit jake to tve otravovani muze malemu diteti zpusobit trauma? premyslis, nez neco napises?… uplne zasnu, jake jste tu vsechny hrdinky :zed: chapes, ze pro male dite jit podchodem na hlavaku v brne muze byt tezke, precti si ty chytra prispevek vyse, stara pani jede radeji busem, nez aby tam sla.., :zed:

Příspěvek upraven 28.10.22 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.10.22 18:23

Nečetla jsem všechny příspěvky. Já to vyřešila studentkou, která mi dítě vyzvedla ze školy a pak MHD doprovodila na trénink. U taxi jsem měla strach, že nevím komu bych ji posadila do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 18:24

@markytka3 no jsem ráda, že někdo dokáže pochopit, že taxík je sice nestandardní řešení, ale z těch jiných variant nejvíce přijatelné…hlidacky byly hrozně nespolehlivé, jde o 15 minut v taxíku…
V pondělí zkusím obvolat taxi služby v Brně.

• Citovat
  • Upravit
3797
28.10.22 18:25
@Anonymní píše:
@Svistice bohužel, ostatní kluci jezdí z druhého konce města…na svoji diagnózu je samostatný dost.
Jako au-pair jsem doprovázela velmi samostatnou slečnu v deseti na tenis, jelikož to bylo na konci města. Nechtěla tam chodit sama, bála se, tak myslím, že každý rodič zná dítě nejlépe…

V Praze bych ho samotného v tomto věku MHD neposílala, pokud by to nebyly jen tak tři stanice bez přestupu. Co se tady pohybuje za různá indiviua v MHD, ale i po ulicích. Také ho může něco přejet. Peněz za taxíka bych nelitovala, když ho odveze až před kroužek. Znám mnohem starší děti, které samotné v Praze nepouštějí, aby jezdily MHD z jednoho konce města na druhý. Raději jim platí doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 18:27

@Tezami já potřebuju vykryt 2 dny v měsíci, paní na hlídání byla vždy tragédie, nespolehlivý, tohle nikdo nebude chtít.
Než trávit týdny hledáním hlidacky, pak poslouchat ty výmluy. Agentura, kterou jsem využívala, ta už skončila, o nikom spolehlivém a volném v okolí nevím…

• Citovat
  • Upravit
13197
28.10.22 18:28
@Anonymní píše:
@markytka3 no jsem ráda, že někdo dokáže pochopit, že taxík je sice nestandardní řešení, ale z těch jiných variant nejvíce přijatelné…hlidacky byly hrozně nespolehlivé, jde o 15 minut v taxíku…
V pondělí zkusím obvolat taxi služby v Brně.

tohle tyhle zenske od ploten nepochopi, myslim, ze maloktera z nich vubec kdy byla v brne a vubec nevi, o cem pindaji, hlavne, ze te zesmesnuji… jasne jsi se ptala na zkusenosti a ne na nazory nicek z netu

Příspěvek upraven 28.10.22 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
28.10.22 18:28
@markytka3 píše:
tak po tomhle nazoru s tebou o tomhle neminim ztracet cas, dovedes si predstavit jake to tve otravovani muze malemu diteti zpusobit trauma? premyslis, nez neco napises?… uplne zasnu, jake jste tu vsechny hrdinky :zed: chapes, ze pro male dite jit podchodem na hlavaku v brne muze byt tezke, precti si ty chytra prispevek vyse, stara pani jede radeji busem, nez aby tam sla.., :zed:Příspěvek upraven 28.10.22 v 18:26

Koukam, ze mas znacny problem s pochopenim psaneho textu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
28.10.22 18:29
@markytka3 píše:
tohle tyhle zenske od ploten nepochopi, myslim, ze maloktera z nich vubec kdy byla v brne a vubec nevi, o cem pindaji

Jasne, Ptaha je vesnicka, zacimco Brno nebezpečné velkomesto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.22 18:31
@j.a.n.i1 píše:
Jasne, Ptaha je vesnicka, zacimco Brno nebezpečné velkomesto…

Neříkalo se to vždy obráceně? Teď to někdo otočil, jak se mu hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.22 18:31

@j.a.n.i1 již jednou jsem tě pozadala, ať se jdeš hádat do jiné diskuze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi