Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte oba pěkně komplikované podmínky pro rodinné zázemí, nadarmo se neříká pořadí zasaď strom, postav dům a pak toho syna. K té návštěvě, jeď za mamkou s dětmi sama. Byl by to průšvih, kdyby ona dorazila z konce republiky a viděla buď reálný obraz vašich vztahů nebo nezájem z jednoho rodičů. Prostě to na pohodové posezení a podmínky k poznání nyní nevypadá. Navíc, jestli byla nemocná, ušetři jí nervy. Řešte s partnerem finance a nějaký krátký limit k odstěhování, protože ve strachu se dlouho žít nedá
Tak tohle je teda úlet, zakladatelko, ale hlavně z tvé strany.
Máte dvojdomek, takže na té vaší polovině existuje klika a zámek, ne? Nebo to k vám ještě civilizace nedonesla?
A s kým nejsem, s tím se nemůžu hádat. A kdo se nechce hádat, tak se nehádá.
Jako proboha proč musíš neustále s tchánem všechno probírat a neustále se dohadovat, kdo má pravdu? Není to jedno? Ať si má názor jaký chce. Proč mu ho chceš měnit? Proč s ním diskutuješ? Proč ho přesvědčuješ o své pravdě? Jste jak dva kohouti na jednom smeťáku. A kdybys byla korba, tak mu jednu vrazíš taky, viď?
Fakt k pohledání.
Úplně nechápu proč jste tam šli bydlet když spolu nevychazite. Najdete si jiný bydlení, to co jste tam zainvestovali se vám predpokladam neztrati.
Od začátku špatně nastavené
Teď už se to nezmění, dokud jeden z vás, nejspíš on, nenatáhne brka
On si k tobě dovoluje, protože jsi to od počátku snášela. Já bych v tom nežila, ani kdyby mě živili a šatili
Takže ODSTĚHOVAT SE! A matčina návštěva je jen kapka v moři celé té sračky, pardon ![]()
@welovefashion jednou jsem mu řekla, že se nechci hádat, a odešla jsem domů, v ten moment byl u nás ve dveřích a začal po mě řvát, že on semnou ještě neskončil tak jsem mu řekla že se jdu převléct a že mu nemám co říct a on řval
@Lucie_Sx ale však já mu nic říkat nebudu. Já se s ním ani nebavím když to není nutné. ale on si vždy najde něco aby se mohl hádat. Za dít mu dveře před nosem? Uf to bych asi nedopadla dobře.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx ale však já mu nic říkat nebudu. Já se s ním ani nebavím když to není nutné. ale on si vždy najde něco aby se mohl hádat. Za dít mu dveře před nosem? Uf to bych asi nedopadla dobře.
No na začátku jsi psala, že buď půjde přítel a řekne mu, že tvoje máti nepřijede a nebo mu to řekneš sama.
@Anonymní píše:
Neumíš volat na policajty? Necháš se terorizovat? Venku bych ho ignorovala, nebavila bych se s ním a domů bych si ho nepustila.
S přítelem bydlení řešíme, on se nechce odstěhovat na Moravu tam máme rodinný dům Krásné velký. On chce zůstat tady v jižních Čechách. Jde to i na něm vidět že mu to není příjemné. Ne holky nejsem taková že bych u toho udělala aferu, já bych mu to stejně asi ani neřekla. Protože z něj mám opravdu strach. Jen sem řekla příteli aby mu řekl že máma nepřijede nic víc. Někdo se mě tu ptal zda už někdo někoho napadlo. prej kdysi za mlada ano. Každý ví jak je nikdo ho nikam nezve na žádné akce protože ví jaký je. Švagr tehdY dostal facku až sletěl ze schodů. Oni jsou na jeho chování zvyklí takže ví co a jak. Mě to hlavně mezi vůči mojí máme. Vím že mi to může být úplně jedno, ale prostě není štve mě to že o mojí máme takto mluví. Každý ho tu zná. Máme barák přímo vedle sportovního stadiónu, máme natažené sítě proti balónům, ale sem tam se stane že to prekopnou. Jednou tu byl turnaj v nohejbale a překopal na naší zahradu balón. Oni poslali malého kluka (8-9) pro balon. Kdyz jsem viděla jak tchán ten balón bere a řve na toho malého kluka nevím přesně co mu řekl ale hodil po něm ten balón a klik v šoku odešel. Za chvilku přišel asi rodič nebo učitel nevím a něco říkal tchánovi a ten po něm za tou brankou řval a držel psa. Už mi rozumíte jaký to je typ člověka?
@Anonymní píše:
Máte doma ZÁMEK? Branku, plot??
Furt řešíš, co kdo komu řekne, co ten na to řekne, kdo si co bude myslet, jak si to ten druhý vyloží, a říkáš tomu „držet pusu a krok“. Máš to celý nějak divně postavený.
A proč chceš kdyžtak zase jít bydlet k NEKOMU? Proč si nenajdete byt v těch Čechách? Jinak než u někoho jiného to neumíte?
Příspěvek upraven 10.06.20 v 15:02
@Anonymní píše: .....Jen sem řekla příteli aby mu řekl že máma nepřijede nic víc.............
A co je tchánovi do toho, jestli tvoje máma přijede nebo nepřijede, bude bydlet u nich nebo co?
To musí tchán vědět i to, kolikrát jdeš denně čůrat?
Jak píšu, máte to fakt divný.
@Lucie_Sx já ho přesvědčíuji o své pravdě? Ne já mu řeknu svůj názor a on se začne smát a říkat mi něco v tom smyslu že jsem úplný debl že to je tak a tak. ldZ přijde kamarádka na návštěvu raději jdeme ven, protože on se do všeho see. Kdyz mu řeknu že mám na papíře napsané tohle od lékaře, on mi t TDI že jsem hysterka že to tak není a dokáže se na*rat za maličkost.
@lafelay nechxi jít bydlet k někomu, k mámě myslím jako že ona bydlí o dva baráky dál takhle jsem to myslela
@Lucie_Sx on má přehled úplně o všem. V obýváku se nemůžeme bavit s přítelem moc nahlas protože oni mají hned vedle kotelnu kde chodí kouřit a jde všechno krásně slyšet. Můžu říct že asi ví i to v kolikrát pustím vodu 🤦. Vždyť on řešil i to proč mám puštěnou sušišku kdyz to můžu pověsit venku (pršelo ) šňůry máme pod barákem.