Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poustevnice píše:
Ještě pár stránek této jalové diskuse a zakladatelka udělá z tchánovců asociální desperáty hledané interpolem:)))
Koukám, že tchýňování je vysoce rizikové poslání k posr.
nic takoveho jsem nerekla, jen jsem se potrebovala sverit a poradit se…
Nerozumíš nadsázce?! samozřejmě jsi NIC takového neřekla, ale vyznívá to tak. Stále více přitvrzuješ, aby tě tu ostatní mohly litovat. Myslím, že tchánovce nesneseš už jen z toho prostého principu, že to jsou tchánovci. Kdyby prděli zlatý kuličky tak jim to není nic platný…
@Poustevnice píše:
Nerozumíš nadsázce?! samozřejmě jsi NIC takového neřekla, ale vyznívá to tak. Stále více přitvrzuješ, aby tě tu ostatní mohly litovat. Myslím, že tchánovce nesneseš už jen z toho prostého principu, že to jsou tchánovci. Kdyby prděli zlatý kuličky tak jim to není nic platný…
nepritvrzuju, jen objasnuju…nepotrebuju politovat, ale poradit a pochopit, protoze jak jsem psala nechtela jsem omezit styky s babickou a dedou…naopak jsem clovek, ktery dokaze hodne odpustit a tolerovat a rozhodne nejsem svata a nejvic zkusena, tak jsem chtela slyset nazory druhych…
@karinka nepřihl píše:
Takže, ocino udělá doma každý měsíc stojku, ale do výchovy nesmí ani ceknout, a maminka si pěkně vychovává dítě, jak to ona uzná za vhodné, jo? Chudáci chlapi. Takže už chápu některé chlapy, kteří si po rozvodu stěžují, že po nich bývalka chce jenom prachy, ale dítě vídat nesmí. Ženské, jste vy normální? Ten chlap má stejná práva a povinnosti k dítěti, jako vy a do výchovy snad máte kecat oba dva, ne?
co ti k tomu povedat, hystericky si to zvelicila a asi necitala moje predosle komentare ![]()
ale bud v klidu tu stojku kazdy mesiac robit nemusi, len raz mi dal dispozicne pravo k uctu, ja si uz poradim sama ![]()
@K-Black píše:
já myslím, že to @pata308 myslela uplně jinak. Podle toho co píše to tak mám taky a nemyslím si že by byl manžel chudák.
Myslím, že jsi to vytrhla a přeháníš
dakujem
no tak uz som citovana aj v inej diskusii, tiez bez kontextu ![]()
chudak chlap a chudaci tchanovci (zrovna ti moji
)
@Poustevnice píše:
taky čekám, kdy se dozvím, že po večerech rdousí nekřtěňátka ![]()
@Bábrdl píše:já snad děti zardousím sama, jako jestli tady o mě bude snacha psát jaká jsem megera
taky čekám, kdy se dozvím, že po večerech rdousí nekřtěňátka
@Poustevnice píše:
Ještě pár stránek této jalové diskuse a zakladatelka udělá z tchánovců asociální desperáty hledané interpolem:)))
Tak to shrneme, „Smrt všem tchyním a tchánům“
![]()
@K-Black ne kdepak tchyne je clovek, ketry si toho taky hodne prozil a je mi ji i castecne lito…a rozhodne bych nezatracovala vsechny tchyne a tchanovce, ale naopak o ty v pohode je treba se starat a hlidat si je jak oko v hlave
a vazit si jich…
@Bábrdl ja si kludne „adoptujem“ hodnu starostlivu tchyni.. rada poziciam deti a tak.. ale kde ju mam hladat???
![]()