Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dušanpoduška píše: Více
Tak uz mas navod na spokojene tchanovce.
@Seoulská Svíčková píše: Víceó, to je krása, kvůli tomuhle vyznání ses dneska poprvé zaregistrovala na emimino
@stinga píše: Více
Je to vlastně skutečně tak. Diskuze tu pročítám delší dobu, a všimla jsem si, jak se tu poslední dobou štve proti normálním pěkným vztahům v rodině. Tak jsem si řekla, že se už ozvu.
Naše rodina navíc může být pro některé místní diskutující příkladem, jak to dělat lépe. My jsme příkladná rodina. Mrzí mě, jestli takovou sama nemáš ![]()
@Seoulská Svíčková píše: Více
No pozor, přesně tohle říkala moje tchyně, zatímco my tiše trpěli:))
@citlivaduse píše: Více
Synovi je náct, to snad sdílet můžu, ale jinak bych o něm nerada psala příliš podrobností.
Na dovolenou s prarodiči se vždy těší. S manželem si už týdny předem vyměňují významně natěšené pohledy, když se svojí nebo manželovou maminkou naplánuji nějaký rozvíjející výlet. To je pověra, že starší děti nechtějí trávit čas s rodinou. Stačí je k tomu vést.
Tak to je prací a údělem snachy odnepaměti, naklonit si pro harmonii v rodině mužovu maminku. To já s manželovou matkou řeším všechno. Zrovna včera jsem se jí ptala, zda manželovi bude na výletě spíš horko, nebo zima, abych věděla, co mu mám zabalit s sebou.
My máme v rodině vztahy dobré ![]()
Příspěvek upraven 19.03.25 v 04:55
teď jsem zamáčkla slzu zase já
@stinga píše: Více
To by sis rozuměla s mým mužem.
On se taky někdy dojme až k slzám, jak pěkné vztahy v rodině máme.
Zrovna minule, měl jet na víkend s kamarádem na ryby, ale jeho prateta měla narozeniny. U nás v rodině si starších lidí vážíme, takže jsem změnila rodinné plány na oslavu, a zrovna až zaslzel, jak byl dojat ![]()
se nedivím, že se rozbulel, asi doma vládneš železnou rukou
Už rozumím, tady člověk nikdy neví:))
co zas nevíš? jestli ti bude zima nebo horko? rozhodně nebudeš mít žízeň