Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seoulská Svíčková píše: Více
Jestli zaslzel, když zrovna krajel cibuli..
My jsme šli ještě dál žijeme s tchýní a moji maminkou a přemýšlíme že k nám přizveme i strejdu. ![]()
Myslím si že jsi pěkně necitelná když s nima nežiješ a jen házíš pokrytecky ramena.
A zujete v jednom domě s tvoují matkou a matkou tvého muže?
@ludmilaadamkova píše: Více
A proc by mela obtezovat a kyblovat se k tchyni? At tam prespava muz a ona tam muze dojizdet kazdy den pomahat. Po ceste nakoupi a priveze ukazat deti, aby si je mohli vyfotit na socialni site.
@stinga píše: Více
Naopak, já moc dobře vím, že hlavou rodiny je muž a žena je tu max od toho, aby byla krkem, který tou hlavou otáčí ![]()
@ludmilaadamkova píše: Více
V tom máš naprostou pravdu a je to moje velká bolest, že takové soužití není momentálně se všemi možné. Moje ideální představa je větší statek, jako za starých časů, a celá rodina pohromadě
Doufám, že si představu splním jednoho dne, až syn přivede nevěstinku ![]()
Ale když jsou vztahy v rodině dobré, tak není problém ani vzdálenost, zvlášť v dnešní době technologií, stačí chtít ![]()
@citlivaduse píše: Více
Ne, vykládal z auta zrovna ty sbalené pruty ![]()
Az na tchyně, ty mají speciální práva. ![]()
@Vada píše: Více
Vždyť neřekla nic špatného. Jen vyjádřila svuj pohled na věc. Proč by měla brzdit?
My většinou taky jezdíme s dětmi na výlety. Zvou nás, tak proč ne? Navštěvuje mě se minimálně jednou týdně. Jezdíme i spolu na dovolenou, opět - zvou nás, ať jedeme. Co je na tom nenormálního nebo divného?