Tchýně :-/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
13.4.14 16:02
@Aureliana píše:
Ono mít doma mamánka se rovná zbytečný boj proti tchýni že!! Asi si bude muset zvyknout, nebo já bych si bábu nahrála NA TEL. KDYBY NA MNĚ MĚLA BLBÝ KECI :)

to máš pravdu. Já bojovala rok, pak jsem to už vzdala. Když jsem mu říkala jak do mě rýpala, co říkala, tak jeho odpověď byla. Já nevím, nevím co se tu dělo, já jsem nebyl doma. :nevim: A tohle poslouchat až bychom měli malé..to jsem raději ráda, že jsem tak jak jsem. Nebo ona to nemyslela ve zlem a takové ty jeho hlášky. Potom jsem s ní chvilku byla sama v kuchyni to se snažila si do mě rýpnout, potom přišel bývalý a jak najednou otočila. Já, že tak to né holka, ty babička mého dítka rozhodně nebudeš.

Ano ať si zakladatelka z dneška koupí diktafon a vše nahraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.4.14 16:07
@Anonymní píše:
Jinak všem děkuji za názor… :) Jsem i ráda že jsem to mohla někomu říct. Asi mi to dodalo potřebnou kuráž. Každopádně si teď pořádně promluvím s partnerem, vše mu řeknu a budu trvat na změně, nebo alespoň nějakých pravidlech pro maminku. Byla chyba, že jsem mu vše neříkala. To se změní. A pokud bude třeba promluvíme si i ve třech… Děkuji :kytka:

držím palce a rozhodně si to vyříkejte co nejdřív!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
13.4.14 16:15
@Janiiska píše:
to máš pravdu. Já bojovala rok, pak jsem to už vzdala. Když jsem mu říkala jak do mě rýpala, co říkala, tak jeho odpověď byla. Já nevím, nevím co se tu dělo, já jsem nebyl doma. :nevim: A tohle poslouchat až bychom měli malé..to jsem raději ráda, že jsem tak jak jsem. Nebo ona to nemyslela ve zlem a takové ty jeho hlášky. Potom jsem s ní chvilku byla sama v kuchyni to se snažila si do mě rýpnout, potom přišel bývalý a jak najednou otočila. Já, že tak to né holka, ty babička mého dítka rozhodně nebudeš.Ano ať si zakladatelka z dneška koupí diktafon a vše nahraje.

BUde stačit telefon :) Ale on jinej nebude. Bude se jí pořád zastávat..hnus fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.4.14 16:16

@Aureliana doufám,že si to vyříkají a přítel se postaví na její stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.4.14 16:28

Jasně, základ je na rovinu na partnera vybalit, co mi vadí. Chlapi jsou většinou tak nějak méně vnímaví k situaci. Druhá otázka je, zda se averze mezi vámi dvěma časem neprohlubuje, protože ji dáváš cítit v tónu řeči. (nevím, hádám, třeba to tak není).

Pokud se nad tou otázkou zamyslíš a vyhodnotíš ji, že ano, potom by byl prostor pro manipulaci tady. Vylepšit vztah na roveň vzájemné tolerance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
13.4.14 17:07

Taky mě napadlo použít diktafon a pokud to jen trochu jde, své patro zamknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25184
14.4.14 08:38

No ty brďo, to je pr…, když se tě on nezastane. Já bych si to s ní vyříkala, řekla bych jí, že jí tak do bytu nelezeš a že by se jí to asi nelíbilo. Já bych teda vybouchla… hodně štěstí, bude to asi náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.14 09:38

Tak jsem si včera s partnerem sedla a vše jsem mu pověděla, tak jako vám, akorát jsem přidala více info a historek s tchýní. Napřed zase zkoušel to že to tak nemyslí atd, ale přitvrdila jsem. Neříkám, že to byl rozhovor úplně v klidu, to já teď moc neodkážu jak jsem těhotná. Takže jsem hodně brečela a někdy na něj i zvýšila hlas. No a řekla jsem mu že pokud mi nevěří, tak nemá smysl v tomto dál pokračovat a že může žít s ní a ne se mnou… Bylo toho více, ale partner se asi probral když viděl že se fakt asi něco děje a potom už jsme si o tom v klidu promluvili. Domluvili jsme se na různých pravidlech, jako o pohybu tcýně po baráku, o vstupu tchýně na barák atd. Holky vypadá to nadějně. Dokonce řekl, že pokud to nebude tchýně dodržovat tak hodně přitvrdí. V úterý nebo ve středu se s ní sejdeme a vše se jí prý řekne. Tak jsem zvědavá. :)Držte palce!

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
14.4.14 09:41

Bylo by fajn, kdybyste to takhle vyřešili. Bude načuřená, ale je to její problém. Má se chovat normálně. Je to děs tyhle vztahy :roll:

• Citovat
  • Upravit
440
14.4.14 09:46
@Anonymní píše:
Tak jsem si včera s partnerem sedla a vše jsem mu pověděla, tak jako vám, akorát jsem přidala více info a historek s tchýní. Napřed zase zkoušel to že to tak nemyslí atd, ale přitvrdila jsem. Neříkám, že to byl rozhovor úplně v klidu, to já teď moc neodkážu jak jsem těhotná. Takže jsem hodně brečela a někdy na něj i zvýšila hlas. No a řekla jsem mu že pokud mi nevěří, tak nemá smysl v tomto dál pokračovat a že může žít s ní a ne se mnou… Bylo toho více, ale partner se asi probral když viděl že se fakt asi něco děje a potom už jsme si o tom v klidu promluvili. Domluvili jsme se na různých pravidlech, jako o pohybu tcýně po baráku, o vstupu tchýně na barák atd. Holky vypadá to nadějně. Dokonce řekl, že pokud to nebude tchýně dodržovat tak hodně přitvrdí. V úterý nebo ve středu se s ní sejdeme a vše se jí prý řekne. Tak jsem zvědavá. :)Držte palce!

Tak to já taky!! Určitě napiš a držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25184
14.4.14 11:36

Budu na tebe myslet. Tady u těch věcí je sraaašně důležitý, aby se dalo jasno hned ze začátku, tak v něčem „povolíš“, tak se to těžko dává dohromady (je to jak s dětmi :D ). Pak na to taky pamatuj, až se to malé narodí a nastavuj pravidla hned od začátku.
Ještě má otázka… ona má svůj byt, kde funguje a ještě tam leze tobě (vám) a přestavuje věci a čumí do skříní??? To by mě trefilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.14 12:11
@avm3 píše:
Budu na tebe myslet. Tady u těch věcí je sraaašně důležitý, aby se dalo jasno hned ze začátku, tak v něčem „povolíš“, tak se to těžko dává dohromady (je to jak s dětmi :D ). Pak na to taky pamatuj, až se to malé narodí a nastavuj pravidla hned od začátku.
Ještě má otázka… ona má svůj byt, kde funguje a ještě tam leze tobě (vám) a přestavuje věci a čumí do skříní??? To by mě trefilo.

Představ si, že má svůj byt tady ve stejném městě jako my baráček a ještě jí letos partner koupil jeden byt v Praze, protože tam má kamarádky, tak aby tam mohla být. Takže má dva byty! A stejně jí to nestačí. myslela jsem, že to bude brát jako takovou náhradu za ten baráček a už sem lézt nebude, ale je to samozřejmě jinak… :twisted: No ale tak uvidíme jak to bude pokračovat, partner se mi zdá celkem nakrknutý a rozhodnutý vše urovnat…:)

• Citovat
  • Upravit
65
26.4.14 20:32

Ahoj…mam jeden asi pro me cim dal vaznejsi problem…tchyne a moje dcera… nez se mi narodil syn, ktereho mam s manzelem, mela tchyne moji dceru, kterou mam z predchoziho vztahu, rada i bych rekla ze ji zboznovala, co se narodil syn, jeji prvni vnouce, sla dcera totalne stranou…zaclo to drobnostmi…koupila dobroutu pouze synovi atd pak se to zhorsilo tim ze chtela na chalupu vzit jen syna…to jsem se ozvala ze bud oba nebo ani jeden, no jo, ale kdyz uz jsou na chate tak je to jen obskakovani syna…dcera jezdi domu nestastna a nechcete tam jezdit, tchyne pomalinku dosahla sveho…dnes se vratila rodinka z oslavy, na ktere jsem nebyla, a dcera mi tu zacla brecet ze…jsem tehotna a nekdo se zeptal meho syna co chce za sourozence a za nej odpovedela tchyne, ze uz vnuka ma tak ted chce vnucku a dcera sedela primo proti ni…jsem z toho nestastna, sama jsem to prozila tak vim jak se dcera citi…nevim co mam delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
27.4.14 22:37

Ještě, že mám super tchyni :mrgreen: na kterou se mohu spolehnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
27.4.14 22:44

@Majselka Neposílala bych k ní dceru. Pokud by si vzala syny, vymyslela bych nějaký pěkný program pro ní doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová