Tchýně - její chování, co by jste si o ní mysleli vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
28.10.19 12:26

@mojmira
Nejhorší bylo,,Pepíkovo sestra,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26878
28.10.19 12:29

Ne vzdy si snacha s tchyni sednou. Jsou tchyne, ktere proste sve snachy rady nemaji. A jsou snachy, ktere nemaji rady sve tchyne. Tak, jako ty nemas rada svoji skorotchyni, tak ona nema rada tebe. Co je na tom nepochopitelneho? A byva to casto i ve vztahu tchyne - zet. Kdyby tomu tak nebylo, neexistovala by hromada vtipuna toto tema.

To, jak bude vas vztah vypadat do budoucna, zalezi jen na vas dvou. Vetsinou se to urovna, jakmile jedna z tech dvou zmizi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
28.10.19 12:31

Mně by víc než, že jsi Romka vadilo to, že se vyjadrujes jako tupec. To, co jsi napsala, se vůbec nedá číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 13:06

Panebože, kolikrát zde z toho budou ještě dělat hodinu češtiny??? Každý ve spěchu, stresu napše chyby (viz předchozí diskuze)…a hlavně, jde zde snad o radu ohledně tématu. Kolik z vás je na 100 procent bezchybných? Nikdo.
K tématu - tchýně má rasistické sklony. Pokud ti manžel říká, že to máš přejít a nevšímat si toho, taky bych byla naštvaná, to se nedá jen tak přehlížet. No a pokud tě nehodlají brát jaká jsi, tak ať raději nechodí, když jim vadí tmavá pleť.
Taky by mi vadilo, kdyby mi nekdo k narozeninám řekl: „Přeji vše nejlepší a bla bla bla.“…to je výsměch jako to prase. Jen by mě zajímalo, jak na to reagoval manžel? To mu nevadí, že tě tak veřejně uráží? Narozeniny bych s manželovou rodinou už neslavila.

• Citovat
  • Upravit
25897
29.10.19 13:10

Jakej manžel? Je to jen přítel. A jestli je jeho rodina ta průměrná česká bílá, tak z přítelkyně nikdo nadšený nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová