Tchýně, která se chce zavděčit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
12.4.10 23:02

Tak to bych jí je asi taky dala rovnou, aby si pak nestěžovala že nejsou tak bílé jako když ti je dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
12.4.10 23:16

Hele já ti do toho nechci vůbec kecat ;) chápu že tě to naprosto rozčiluje :)
Ale poznávám sebe v tom tvém vyprávění a svou tchýni ;) ačkoliv naše rodinné vztahy jsou celkem prima :_)
Zkus to s ní vydržet v rámci možností, na šestinedělí si tedy raději udělejte doma barikádu :D ale neboj se, až bude miminko na světě tak už si ji ukočíruješ sama! :) ona přeci jen pochopí že když říkáš 10× NE tak myslíš NE a ne ANO!
Jen se tím zkus nenechat rozhodit teď ;) jo??? :))) nohy nahoru, klid, z peněz si nic nedělej, nějak bylo nějak bude :hug: , hlavně abyste byli s miminkem v pořádku! :)
A buď ráda že tě chlap podpoří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.4.10 23:24

Pěkná diskuse :-)
Nevim jestli se spíš smát nebo valit oči. Stejně je neuvěřitelné,jak lidi, co vychovávali děti před 40ti lety si myslí, že jsou stále v obraze. To už je přeci delší doba těch 40 let, než když ty teď budeš vychovávat své prní :nevim: Je to už 28 let,co mě mamka porodila (ona je zlatá, nedělá nic,aniž by se před tím nezeptala, do ničeho nemluví ) a sama přiznává,že už si nepamatuje pořádně.A i když už má s dětmi zkušenost, znovu se učí a tak.Doba je jinde.
Nevím, jaká by byla moje tchýně, bydlí na jiném kontinentu.Ale je to taková rázná paní, tak můžu být možná ráda :mrgreen: :mrgreen:
Držím palce. Hlavně se nenech vytáčet. I ona by měla pochopit,že takovéhle situace vám mohou jen uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.4.10 10:16

což ona to tak dopadne,že to nebudeme používat a nebo že si to od ní nevememe,jen to je zas ta její pomoc,chce pomoc,ale kupuje včechno co mi nechceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.4.10 10:17
mabit píše:
já bych ty oblečky prodala,ale budu je muset vracet,už mě na to upozorňovala :roll:

8-o Tak to jsem se pobavila :mrgreen: Vrať jí je rovnou a nakup si podle svého. Nebo pokud nechceš dělat zle, prostě je mimču nedávej a pak vrat nové.

Já občas taky dostanu od tchýně něco, co není podle mého vkusu, tak prostě nedávám, mám to v záloze, kdyby náhodou se stalo, že mám všechno ostatní na šnůře.

Možná bych si ty věci nechala jako záložní, pokud budeš mít mimi blinkací, budou se hodit :wink:

• Citovat
  • Upravit
5173
13.4.10 14:19

holka mě chce ta tchýně snad zabít :roll: před chvilkou mi volala a poučila mě o tom,že jsem povina jí ( k ní domu) dávat miminko od 1 roku na 3 dny v tahu 1× za 14 dní :lol: tak jsem jí řekla,že pěkně kecá a že nic takovýho v zákonech není a že jestli mi nepřestane do všeho mlet tak malýho nedostane nikdy…a ona že mě dá k soudu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak já se už těším :lol: :lol: to je fakt mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
13.4.10 14:24

Jak na něco takovýho přišla? Žádná taková povinnost neexistuje, zrovna nedávno se tu něco takového řešilo v jiné diskuzi. Je ta ženská duševně v pořádku?? Tak jen ať se jde ztrapnit k soudu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
13.4.10 14:26

:roll: :lol: Jaké právo?Kde na tom byla?Není opilá,že tak kecá 8-o ?Bez urážky a s nadsázkou.To by jí žádný soud neuznal..

Mmch,já svoje děti „půjčuju“ babičkám většinou jen,když někam potřebuju jít - lékař apod.Jen tak Emičku ještě neměla ani jedna,ani druhá strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.4.10 14:29

no já nevím,ona si to snad plete,to až řeknu večer chlapovi tak se posere :zed: no to ona má zas nějakej skrat,protože už všera to zkoušela že si veme miminko na chalupu na 3 dny tak jsem jí řekla,že neveme,tak ona mě asi chtěla zastrašit :roll: mě s tý báby jednou trefí :lol: to mám doma snad jen já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
13.4.10 14:33

Nic si z toho nedělej,hlavně se nestresuj a nenervuj.Nejprv budeš kojit,potom přijde období separační úzkosti a dítě se od Tebe nehne ani na krok,nebudeš bez dítěte moct jít ani na záchod :mrgreen: Ten řev nevydrží,bába jedna stará,brzy ji to přestane bavit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
13.4.10 14:34

Když nejde zakročit jinak,vůbec s ní na toto téma nediskutuj,přejdi to mlčením a mysli si svoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.4.10 14:36

ne, já budu v klidu,ale chlap půjde večer k maminco a dost jasně jí řekne ať nám políbí prdel a věřím tomu že tam půjde rád :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
13.4.10 14:37

holčiny - koukám, že s tchýněma to fakt není jednoduchý…ta moje není zas tak hrozná, ale dalo by se to popsat jako „skrytá hrozba“ :mrgreen:
Představte si, že když jsem se jí snažila vysvětlit, že v šestinedělí nebudou návštěvy na denním pořádku a že hlavně prvních 10 dní je potřeba, aby měla mamina a mimčo doma klid a pohodu, tak mi na to řekla - tak mi toho našeho kluka (má na mysli mého přítele :jazyk: ) pošli DOMŮ :pocitac: , svůj pokojík tam pořád má, postýlka je taky stále připravená, ať máš klídeček, já už se o něj postarám… :cert: :cert: :cert:
Chvíli mi trvalo, než jsem se vůbec zmohla na nějakou reakci… 8-o
Neporadily byste, jak jí vysvětlit, že její „chlapeček“ je doma tam, kde je jeho žena a dítě? :nevim: :zed: :zed: :zed:
Ona není zlá, jen taková prostší a mám pocit, že je to někdy ještě horší, než když máte proti sobě skutečně zákeřnou osobu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.4.10 14:38

Souhlas s Janou206.Hoď se do klidu, kašli na nervy, soudně ti dítě „sebrat“ nemůže. Ale:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Tady někdo řešil něco podobného, přečti si příspěvek od anonymní ve 13:53.
Nejsem právník, ale myslím, že bys neměla prckovi upírat babičku, i když je to přinejmenším divná paní. Ale jak píšou holky, pokud budeš kojit, není důvod, aby byla babča tak akční v hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mishka2 nepřihlášená
13.4.10 14:41

jéé tak to na minulé návštěve moje tchýně taky řekla něco v tom smyslu, že tam má Petr taky rozestláno když bude potřebovat.Ale je v pohodě tak doufám, že to byl jen zkrat, dál jsme to nerozváděli a už se k tomu nevraceli.Ten můj by stejně nešel, je rád doma s námi, ikdyž zatím tady nikdo neřve, tak uvidíme co vydrží :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová