Tchýně, miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
15.12.19 11:25
@Anonymní píše:
A já zakladatelku zase chápu kdo nezažije neví jaký to je, když si tchýně přivlastňuje vaše dítě a chová se jak kdyby jste jí dělala jen nosnici! :zed: Plně dokážu pochopit jak se zakladetlka cítí a proč chce její návštěvy takhle omezit! Příklad : moje tchýně má 3 syny ( vždycky si přála holčičku kterou neměla) dokud si myslela, že budeme mít chlapečka tak to sní šlo ( až na ten zklamaný obličej, že by to byl zase kluk) pak se dozvěděla, že čekáme holčičku a už to začalo,, nastěhujte se k nám nebo já si koupím postýlku budete sem jezdit na víkendy ( to by bylo v pořádku ještě nic špatného krom nadšení z vnoučete sem v tom nehledala ) ale jak zjistila, že ne všechno bude podle jejich představ tak začala citově vydírat nesouhlasila sem s jejím názorem bum šílená scéna plná slz a hrála si na uraženou a kámen úrazu byl když sem měla jít na císaře malá byla koncem pánevním ( já prvorodička vyděšená zklamaná, že neuvidím dceru hned, že si ji nebudu moct pomazlit jako první ) a ona mě OZNÁMÍ, že tam prostě přijede zatím co já budu ležet rozfiklá na sále a už by mě chtěla muchlat moje dítě?! :pocitac: to mě Teda vážně naštvalo a když sem ji řekla, že to určitě ne, že ji chci vidět nejdřív já a pomazlit tak tady útočila na přítele jaká já sem zlá a ronila zase ty krokodýlí slzy a spousta dalších story nehledě na to, že mě absolutně nerespektuje ať řeknu co řeknu tak otáčí oči v sloup po narození dcery se semnou začala bavit jak s odpadem a pořád rejsní, když není po jejím tak mě manipuluje přítele přes slzyčky a navadí ho, že je taky tatínek, že o tom může rozhodovat on, když sem ji tady řekla, že prostě bude respektovat to jak si to přeji já, že mě ty její hysterický scény opravdu nepřidají ( nebyla jsem na tom zrovna fyzicky ani psychicky dobře z komplikací po porodu) tak si na mě vymyslela, že jsem ji zakázala malou pochovat když zamnou byla v nemocnici to už mě dostalo úplně a na to konto pak najdu u přítele jak si hledá jaký má práva otec po jeho samostatné návštěvě u ní! ( Přítel je totiž maminky mazanek mají až přehnaně vstřícný vztah :poblion:) Takže já bych taky byla radši kdyby k nám už nelezla je to manipulátorka a lhářka a mám z ní pocit, že kdyby mohla malou by mě nejradši vzala takhle se nadčená babička podle mého nechová ( je az přehnaná malou kdyby nemusela tak mě ji ani z té náruče nedá, když má od ní odjet tak bulí) Dle mého je psychicky narušená a mám z ní docela strach kam by to až mohlo dojít jelikož nemám takové štěstí jako zakladetlka, že by chlap držel semnou spíš drží basu hlavně s mámou a poslouchá ji na slovo!! Takže kéž by sem už nelezla vůbec mám úplně osypky, když mě muchlá dítě a je mě úplně u zadku jestli mě má někdo za semetriku!!! Má klidnit svoje emoce a nechat si je Teda na doma ať z ní nemusím mít ten šílený pocit a mohla by si sem jezdit jak by se jí zlíbilo! :think:

Sorry, ale psychicky narušena mi připadá š spis ty sama. Proboha proč se tady část maminek o ta svá novotozenata tak „škrtí“??? Já si teda pamatuji, jak jsem byla pyšná a přišlo mi naprosto přirozené, ze babičky jsou součástí pečujícího zázemí a jejich pomoc jsem vitala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
15.12.19 11:25
@Anonymní píše:
A já zakladatelku zase chápu kdo nezažije neví jaký to je, když si tchýně přivlastňuje vaše dítě a chová se jak kdyby jste jí dělala jen nosnici! :zed: Plně dokážu pochopit jak se zakladetlka cítí a proč chce její návštěvy takhle omezit! Příklad : moje tchýně má 3 syny ( vždycky si přála holčičku kterou neměla) dokud si myslela, že budeme mít chlapečka tak to sní šlo ( až na ten zklamaný obličej, že by to byl zase kluk) pak se dozvěděla, že čekáme holčičku a už to začalo,, nastěhujte se k nám nebo já si koupím postýlku budete sem jezdit na víkendy ( to by bylo v pořádku ještě nic špatného krom nadšení z vnoučete sem v tom nehledala ) ale jak zjistila, že ne všechno bude podle jejich představ tak začala citově vydírat nesouhlasila sem s jejím názorem bum šílená scéna plná slz a hrála si na uraženou a kámen úrazu byl když sem měla jít na císaře malá byla koncem pánevním ( já prvorodička vyděšená zklamaná, že neuvidím dceru hned, že si ji nebudu moct pomazlit jako první ) a ona mě OZNÁMÍ, že tam prostě přijede zatím co já budu ležet rozfiklá na sále a už by mě chtěla muchlat moje dítě?! :pocitac: to mě Teda vážně naštvalo a když sem ji řekla, že to určitě ne, že ji chci vidět nejdřív já a pomazlit tak tady útočila na přítele jaká já sem zlá a ronila zase ty krokodýlí slzy a spousta dalších story nehledě na to, že mě absolutně nerespektuje ať řeknu co řeknu tak otáčí oči v sloup po narození dcery se semnou začala bavit jak s odpadem a pořád rejsní, když není po jejím tak mě manipuluje přítele přes slzyčky a navadí ho, že je taky tatínek, že o tom může rozhodovat on, když sem ji tady řekla, že prostě bude respektovat to jak si to přeji já, že mě ty její hysterický scény opravdu nepřidají ( nebyla jsem na tom zrovna fyzicky ani psychicky dobře z komplikací po porodu) tak si na mě vymyslela, že jsem ji zakázala malou pochovat když zamnou byla v nemocnici to už mě dostalo úplně a na to konto pak najdu u přítele jak si hledá jaký má práva otec po jeho samostatné návštěvě u ní! ( Přítel je totiž maminky mazanek mají až přehnaně vstřícný vztah :poblion:) Takže já bych taky byla radši kdyby k nám už nelezla je to manipulátorka a lhářka a mám z ní pocit, že kdyby mohla malou by mě nejradši vzala takhle se nadčená babička podle mého nechová ( je az přehnaná malou kdyby nemusela tak mě ji ani z té náruče nedá, když má od ní odjet tak bulí) Dle mého je psychicky narušená a mám z ní docela strach kam by to až mohlo dojít jelikož nemám takové štěstí jako zakladetlka, že by chlap držel semnou spíš drží basu hlavně s mámou a poslouchá ji na slovo!! Takže kéž by sem už nelezla vůbec mám úplně osypky, když mě muchlá dítě a je mě úplně u zadku jestli mě má někdo za semetriku!!! Má klidnit svoje emoce a nechat si je Teda na doma ať z ní nemusím mít ten šílený pocit a mohla by si sem jezdit jak by se jí zlíbilo! :think:

Tak pokud se chová takhle, tak to už je dost daleko od základního "dvě NORMÁLNÍ ženský se dohodnou ". Potom Tě lituju, podobná semetrika byla matka mého ex, naštěstí jsme spolu jen chodili/chvíli bydleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.12.19 11:31

A jak strašně se ta tchyně chová? Já jsem svoje děťátko kdysi viděla až čtvrtý den po porodu císařem, tehdy to jinak neslo, manžel jsko lékař tam vzal prarodiče a oni viděli dcerku dřív než já, neonatologie byla ve vzdáleném pavilonu. A co jako? Milujeme ji všichni a ona nás taky a rozhodne nevzpomíná na to, ze ji babička okukovala v inkubátoru dřív než maminka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 11:39
@Della Street píše:
Sorry, ale psychicky narušena mi připadá š spis ty sama. Proboha proč se tady část maminek o ta svá novotozenata tak „škrtí“??? Já si teda pamatuji, jak jsem byla pyšná a přišlo mi naprosto přirozené, ze babičky jsou součástí pečujícího zázemí a jejich pomoc jsem vitala. :nevim:

Věc názoru… je vidět, že jsi to nezažila pokud máš normální tchyni tak to chápu, že na to máš takový názor já si taky představovala pomoc od babiček z obou stran a jak to bude super, ale už vidím jak by jsi byla odvařená z toho, že ti tchýně navádí chlapa aby si vzal holku do svoji péče prodal barák a jak mu bude s malou pomáhat a nebude muset nic platit :zed: já se chrtit budu protože od téhle čubky člověk neví co může čekat :pocitac: a jediný co svým chováním dokázala je rozvrtat jinak normálně fungující rodinu a vztah :( nehledě na to, že holce je teprve 9 týdnu a co už zkouší docela přesahuje meze normálního fungování :zed: a jestli se ti zdám narušená tak možná sem ono když s dítětem nemáš kam jít a ona to ví syna má omotanyho kolem prstu a má prachy a barák za 6 Mega a hrozně touží po holčičce tak jako je to těžký s tímto vědomím moc východisek není než ji ten vztah k malé trochu omezit aby si nedělala takový přehnaný pouto k mému dítěti :pocitac: už ty kecy jako nooo Michal měl být Michlka a pak nahodí zklamaný ksicht do toho to navádění a chování se k malé jako by ji porodila ona je fakt přehnaný a už vidím jak ty jsi z toho šťastná když se chová tak, že by snad te malé byla schopna strčit kozu do pusy :? To jsi potom asi narušená s prominutím ty jestli se ti to zdá normlani od babičky :nevim: a další věc sice drobná, ale jednou jsem ji požádala aby malou když spí položila do postýlky, že pak budu doma sama a nechci ji mít pořád na rukách načež mě odvětila,, ty ji máš taky na hrudi '' říkám no jasný ale já sem matka která ji kojí a ona na to,, a já sem babička '' a začala tam zase bulet jako hysterka :think: no, ale já jsem podle tebe narušená aha :dance: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 11:42
@Anonymní píše:
Věc názoru… je vidět, že jsi to nezažila pokud máš normální tchyni tak to chápu, že na to máš takový názor já si taky představovala pomoc od babiček z obou stran a jak to bude super, ale už vidím jak by jsi byla odvařená z toho, že ti tchýně navádí chlapa aby si vzal holku do svoji péče prodal barák a jak mu bude s malou pomáhat a nebude muset nic platit :zed: já se chrtit budu protože od téhle čubky člověk neví co může čekat :pocitac: a jediný co svým chováním dokázala je rozvrtat jinak normálně fungující rodinu a vztah :( nehledě na to, že holce je teprve 9 týdnu a co už zkouší docela přesahuje meze normálního fungování :zed: a jestli se ti zdám narušená tak možná sem ono když s dítětem nemáš kam jít a ona to ví syna má omotanyho kolem prstu a má prachy a barák za 6 Mega a hrozně touží po holčičce tak jako je to těžký s tímto vědomím moc východisek není než ji ten vztah k malé trochu omezit aby si nedělala takový přehnaný pouto k mému dítěti :pocitac: už ty kecy jako nooo Michal měl být Michlka a pak nahodí zklamaný ksicht do toho to navádění a chování se k malé jako by ji porodila ona je fakt přehnaný a už vidím jak ty jsi z toho šťastná když se chová tak, že by snad te malé byla schopna strčit kozu do pusy :? To jsi potom asi narušená s prominutím ty jestli se ti to zdá normlani od babičky :nevim: a další věc sice drobná, ale jednou jsem ji požádala aby malou když spí položila do postýlky, že pak budu doma sama a nechci ji mít pořád na rukách načež mě odvětila,, ty ji máš taky na hrudi '' říkám no jasný ale já sem matka která ji kojí a ona na to,, a já sem babička '' a začala tam zase bulet jako hysterka :think: no, ale já jsem podle tebe narušená aha :dance: :lol:

Protože si ji nechala spát na hrudníku a skoro mě ji nechtěla dát hnedka bulela když sem si ji chtěla vzít k sobě nebo ji položit do postýlky kdyz spinká

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 11:44

Dámy, u nás byly problémy hned od začátku kdy do vseho vrtala, vsechno musela vedet, vsechno musela ridit a ja si od tchyne nenecham strkat rypak do vztahu. I jeji dalsi dve deti ji maj plny zuby, jak se vsude cpe a nejdradsi by vsude byla nasackovana kazdy den. Vyrikaly jsme si to, nastavily hranice a od te doby se nam do vztahu necpala. Ale od doby co cekame mimi, ma pocit, ze kdyz nemohla kybicovat nas, bude radit na nasem diteti a to fakt ne - at se prijede podivat, at se pomazli, pochova, povozi ale at pak laskave vystreli k sobe domu a neotravuje nam zivot svyma moudryma radama jak by co delala, jak to my delame na hovno, pomahanim o ktere fakt nestojim, zvladneme si to sami s manzelem. Je to nase dite a ona nema pravo se starat jako by byla rodic ona, tecka. Svoje deti odchovala. To co vam prijde nenormalni u me, me zas prijde nenormalni u vas a je mi to uplne u pr.ele, nehodnotim, nesoudim, ma otazka na zacatku diskuze znela jasne, to vase jak to mate vy, me opravdu nezajimalo a ani nezajima. Takze asi tak. Ale timto tahle diskuze pro me konci, jelikoz jsme ji to dnes oznamily takze je to uz vyresene. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 11:47
@Della Street píše:
A jak strašně se ta tchyně chová? Já jsem svoje děťátko kdysi viděla až čtvrtý den po porodu císařem, tehdy to jinak neslo, manžel jsko lékař tam vzal prarodiče a oni viděli dcerku dřív než já, neonatologie byla ve vzdáleném pavilonu. A co jako? Milujeme ji všichni a ona nás taky a rozhodne nevzpomíná na to, ze ji babička okukovala v inkubátoru dřív než maminka. :zed:

Moje přání prostě bylo, že dceru uvidím nejdřív já takhle jsem byla domluvená s chlapem a tak to prostě taky bylo! Sem citlivá a vnímala jsem to prostě jako moje selhání, že ji neporadím normálně, že si ji nepochovam jako první a bylo me to hrozně líto a ještě víc mě to přišlo líto kdyby se třeba zeptala je to něco jiného, ale ona mě to oznámila jako hotovou věc jak se na tu holku klepala a nejde jenom o tohle tam je těch faktorů hodně proč mám takový názor na ni.. S tím vším dohromady je to pěkný horor smao o sobě to zní jako prkotina to je pravda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 11:50

A nez tuhle diskuzi opustim a nekoho by zajimalo jak se to vyresilo, tak bude jezdit jednou za 2 mesice na max 3 hodiny. Brblala ale nakonec uznala, ze pokud chce vnucku vidat, tak se zacne chovat normalne bez kecu do nasi rodiny, našeho ditete a bude respekovat to, co s manzelem nastavime. U mych rodicu je to stejne, a nikdo neumrel a vsem vcetne deti to vyhovuje, takze to holt musi tchynka respektovat. Mejte se pekne a nesezerte se tu navzajem :D

• Citovat
  • Upravit
111
15.12.19 11:53

Ale ty jsi nic o tom, ze Te vyhazují z domu, nepsala.. Těch problému tam asi bude víc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 12:03
@Della Street píše:
Ale ty jsi nic o tom, ze Te vyhazují z domu, nepsala.. Těch problému tam asi bude víc, ne?

Právě jsme toho psala už hodně o ní.. Nežiji s tchyni, ale s přítelem koupili jsme si barák a co si budeme povídat jsme mladý pár s dítětem a není to jednoduché ( dům je psaný pouze na přítele) a jeho matka útočí ať prodá barák například, že můžeme bydlet u ní a když vidí, že já si to tak nepřeji tak navrtává přítele ať barák prodá a vrátí se k ní domů, že mu s malou pomůže a spoustu dalšího… Těch problémů z její strany je hodně až mě to děsí a když vidím ten vztah mezi jeho matkou a jim tak sem vyděšená k smrti když se takhle chová opravdu z ní mám pocit a není to dle toho chování jen pocit, že mě ji chce vzít i s mým přítelem a zrovna přítel je mamánek když jsem na tom byla špatně v nemocnici tak si on sedl vedle mamky třeba místo mě a hodil ji po noze :zed: :pocitac: ve svých 3p letech místo aby seděl u mě seděl vedle mamky a hladil ji nohu snad skoro ke kačeně :poblion: :poblion: :poblion: jsem z toho na mrtvici tak se mě nedivte, že tuhle ženskou nechci vidět a nechci aby přišla do kontaktu s dcerou :poblion: připadám si jak kdybych ji porodila dítě a ona se teď snažila přesvědčit mého přítele aby si ji vzal do své péče a vrátil se k nim domu :pocitac: tahá ho na prachy a další a můj přítel je idiot a maminku má prostě za lásku svého života a nevidí to nebo spíš nechce.. Opravdu se cítím jen jako nosiče která jim dvoum porodila holčičku a ona se semnou o ní přes svého syna snaží tahat :pocitac: máš pravdu jsem narušená mm z toho už takové psycho a takové nervy, že mě z toho hrabe na palici

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 12:04
@Anonymní píše:
A nez tuhle diskuzi opustim a nekoho by zajimalo jak se to vyresilo, tak bude jezdit jednou za 2 mesice na max 3 hodiny. Brblala ale nakonec uznala, ze pokud chce vnucku vidat, tak se zacne chovat normalne bez kecu do nasi rodiny, našeho ditete a bude respekovat to, co s manzelem nastavime. U mych rodicu je to stejne, a nikdo neumrel a vsem vcetne deti to vyhovuje, takze to holt musi tchynka respektovat. Mejte se pekne a nesezerte se tu navzajem :D

Kdyby si snacha takhle diktovala, řekla bych ji, ať si dítko naloží do octa a nehlídala nikdy ani minutu.

• Citovat
  • Upravit
60142
15.12.19 12:54
@Anonymní píše:
Protože si ji nechala spát na hrudníku a skoro mě ji nechtěla dát hnedka bulela když sem si ji chtěla vzít k sobě nebo ji položit do postýlky kdyz spinká

Ego. Nic vic. Ale tvoje. Boze :roll: tohle jednou vyfasnout. Podle stylu psani dalsi nevzdelany hystericky primitiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.12.19 12:55
@Anonymní píše:
A nez tuhle diskuzi opustim a nekoho by zajimalo jak se to vyresilo, tak bude jezdit jednou za 2 mesice na max 3 hodiny. Brblala ale nakonec uznala, ze pokud chce vnucku vidat, tak se zacne chovat normalne bez kecu do nasi rodiny, našeho ditete a bude respekovat to, co s manzelem nastavime. U mych rodicu je to stejne, a nikdo neumrel a vsem vcetne deti to vyhovuje, takze to holt musi tchynka respektovat. Mejte se pekne a nesezerte se tu navzajem :D

Egoisticka ****. Aby se ti to nevratilo
:mavam:

úprava adminem - vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.12.19 12:56
@Anonymní píše:
Kdyby si snacha takhle diktovala, řekla bych ji, ať si dítko naloží do octa a nehlídala nikdy ani minutu.

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.12.19 12:57
@Baba píše:
Ego. Nic vic. Ale tvoje. Boze :roll: tohle jednou vyfasnout. Podle stylu psani dalsi nevzdelany hystericky primitiv.

Fakt jo a četla jsi to celé nebo jsi si přečetla jen tohle? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí