Tchýně, miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
15.12.19 12:58
@Baba píše:
Asi tak.

Ja jen že tam líčí docela zajímavé věci a nepřijde mě, že by to bylo o jejím egu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 13:05
@Baba píše:
Ego. Nic vic. Ale tvoje. Boze :roll: tohle jednou vyfasnout. Podle stylu psani dalsi nevzdelany hystericky primitiv.

Je vidět, že jste to nečetla asi očividně celé co jsem tu psala nebo se Vám to míchá se zakladatelkou, protože jestli i přesto máte takový názor tak se asi svět v pdel obrací. Ono je totiž úplně v pohodě navádět otce dítěte aby si ho vzal do své péče a vrátil se domů k mamince jen proto, že si dáma nebyla schopná navrtat vlastní holku ono je v pořádku dělat hysterku a vše proto aby měla holku pro sebe ( cizí dítě) :potlesk: Tak to jo.. Vy už asi budete paní staršího data a asi úplně stejný typ tchýně jinak to nechápu :think: Ale je to váš názor brát vám ho nebudu :

• Citovat
  • Upravit
111
15.12.19 13:08

No způsob vyjadřování a sprostota, to jsou tedy milující maminky jak vyšité!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.12.19 16:18
@KRISSTTY píše:
Fakt jo a četla jsi to celé nebo jsi si přečetla jen tohle? 8)

Cetla cele. Fakt hrozny. Chybi sebevedomi, tak to dohani jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
15.12.19 17:04
@Anonymní píše:
A nez tuhle diskuzi opustim a nekoho by zajimalo jak se to vyresilo, tak bude jezdit jednou za 2 mesice na max 3 hodiny. Brblala ale nakonec uznala, ze pokud chce vnucku vidat, tak se zacne chovat normalne bez kecu do nasi rodiny, našeho ditete a bude respekovat to, co s manzelem nastavime. U mych rodicu je to stejne, a nikdo neumrel a vsem vcetne deti to vyhovuje, takze to holt musi tchynka respektovat. Mejte se pekne a nesezerte se tu navzajem :D

To je děsivé. Takže otevřeně napíšu jedno - kdyby si můj syn tohle dovedl (jakože bohudíky ne), tak bych se modlila, aby tu důru prokoukl co nejdřív, dřív, než si uvrtají dítě, a aby se rozvedli. Nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
15.12.19 21:10
@Anonymní píše:
A nez tuhle diskuzi opustim a nekoho by zajimalo jak se to vyresilo, tak bude jezdit jednou za 2 mesice na max 3 hodiny. Brblala ale nakonec uznala, ze pokud chce vnucku vidat, tak se zacne chovat normalne bez kecu do nasi rodiny, našeho ditete a bude respekovat to, co s manzelem nastavime. U mych rodicu je to stejne, a nikdo neumrel a vsem vcetne deti to vyhovuje, takze to holt musi tchynka respektovat. Mejte se pekne a nesezerte se tu navzajem :D
:poblion: a ja já já a jenom já, já jsem totiž ředitelka zeměkoule, ale nejvíc je mi líto toho dítěte, zas jedna co kazí jeden nevinný život už teď a nemá k tomu důvod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
15.12.19 22:06
@Anonymní píše:
Právě jsme toho psala už hodně o ní.. Nežiji s tchyni, ale s přítelem koupili jsme si barák a co si budeme povídat jsme mladý pár s dítětem a není to jednoduché ( dům je psaný pouze na přítele) a jeho matka útočí ať prodá barák například, že můžeme bydlet u ní a když vidí, že já si to tak nepřeji tak navrtává přítele ať barák prodá a vrátí se k ní domů, že mu s malou pomůže a spoustu dalšího… Těch problémů z její strany je hodně až mě to děsí a když vidím ten vztah mezi jeho matkou a jim tak sem vyděšená k smrti když se takhle chová opravdu z ní mám pocit a není to dle toho chování jen pocit, že mě ji chce vzít i s mým přítelem a zrovna přítel je mamánek když jsem na tom byla špatně v nemocnici tak si on sedl vedle mamky třeba místo mě a hodil ji po noze :zed: :pocitac: ve svých 3p letech místo aby seděl u mě seděl vedle mamky a hladil ji nohu snad skoro ke kačeně :poblion: :poblion: :poblion: jsem z toho na mrtvici tak se mě nedivte, že tuhle ženskou nechci vidět a nechci aby přišla do kontaktu s dcerou :poblion: připadám si jak kdybych ji porodila dítě a ona se teď snažila přesvědčit mého přítele aby si ji vzal do své péče a vrátil se k nim domu :pocitac: tahá ho na prachy a další a můj přítel je idiot a maminku má prostě za lásku svého života a nevidí to nebo spíš nechce.. Opravdu se cítím jen jako nosiče která jim dvoum porodila holčičku a ona se semnou o ní přes svého syna snaží tahat :pocitac: máš pravdu jsem narušená mm z toho už takové psycho a takové nervy, že mě z toho hrabe na palici

Tak tohle je masakr. Se nedivim, ze ti hrabe. Je mi to lito.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 22:26
@lolink píše:
Tak tohle je masakr. Se nedivim, ze ti hrabe. Je mi to lito.

Děkuji :hug: konečně někdo kdo si to přečetl a pochopil situaci a nelinčoval mě.. Už jsem vážně začala přemýšlet jestli jsem paranoidní, že se mě takové chování nezdá v pořádku a tady ženským to přijde úplně v pohodě a ještě jsem já ta nejhorší :roll: díky za pochopení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2898
15.12.19 22:53
@Anonymní píše:
Děkuji :hug: konečně někdo kdo si to přečetl a pochopil situaci a nelinčoval mě.. Už jsem vážně začala přemýšlet jestli jsem paranoidní, že se mě takové chování nezdá v pořádku a tady ženským to přijde úplně v pohodě a ještě jsem já ta nejhorší :roll: díky za pochopení :kytka:

Mně taky nepřijde chování tchyně v pořádku. Myslím, že některým uživatelkám se mohly obě anonymní kytičky smísit. A možná některým vadí tvůj styl vyjadřování. Chápu, že jsi naštvaná, a to pak člověk řekne ledasco a ledasjak. Na nás, kteří v těch emocích nejsme, ale tvoje psaní může působit nepříjemně - jako že jsi útočná (na uživatelky, které s tebou nesouhlasí), vztahovačná, agresivní atd. (třeba „hladil až ke kačeně“). Nesoudím, jen nabízím jiný pohled. A znovu opakuji - to, co popisuješ (navádění syna k tomu, aby ti „ukradl“ dítě), mi nepřijde normální. Ovšem většího pochopení se tady dostane člověku, který svůj příběh vypráví jinak, věcněji, bez slovních invektiv vůči ostatním pisatelkám… (Ne vždy…) Chápu ale, že je těžké tak psát, protože je vše čerstvé, bolavé, asi je to dennodenní boj nejen s tchyní, ale i s partnerem (o to je to pak horší). Hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
15.12.19 22:59
@Baba píše:
Ego. Nic vic. Ale tvoje. Boze :roll: tohle jednou vyfasnout. Podle stylu psani dalsi nevzdelany hystericky primitiv.

Souhlas. Prej cubka. :roll: po tom, co tu dennodenně čtu, se fakt snad dám na modlení, ať synové přivedou normální holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
16.12.19 07:43
@Anonymní píše:
Děkuji :hug: konečně někdo kdo si to přečetl a pochopil situaci a nelinčoval mě.. Už jsem vážně začala přemýšlet jestli jsem paranoidní, že se mě takové chování nezdá v pořádku a tady ženským to přijde úplně v pohodě a ještě jsem já ta nejhorší :roll: díky za pochopení :kytka:

Jen mne zaujalo… Proc ma barak napsany jen na sebe, kdyz pises, ze jste ho kupovali spolu? To je trochu sebevrazda, kdyz nejste svoji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 08:42

Zakladatelko, mne chovani tchyne prijde ujete. Bohuzel i docela fajn tchynim muze rupnout v kouli, kdyz je na ceste prvni vnuk. Mame doma podobnou situaci,, akorat teda mene vyjadrenou. Tchyne se o nas ted moc nezajima a do jeho narozeni se zajimala tak prumerne, ale jakmile se narodil vnuk, tak chce vedet, jak on se ma (my jsme vzduch), a pak vola, kdyz se ji pokazi pocitac nebo potrebuke radu ohledne nejakych administrativnich veci. Taky se sem chtela nasackovat 8o. Tak jsme ji rekli, ze si chceme uzivat rodinneho zivota v rodinnem kruhu, ovikendech chceme potkavat i jine lidi nez jen ji, a chceme mit i jiny program - treba jet na vylet, lenosit v posteli atd. Nadsena nebyla, ale tak drza, aby sem prijela neohlasena, nastesti neni.
Tady na foru je bohuzel spousta zenskych, ktere za dobrou snachu povazuji jen holku, co si necha sr. t od tchyne na hlavu a jeste ji za to podekuje. Navic jsou zle a pomstychtive, staci si procist, co vsechno zleho ti preji, a jsou bez jakehokoliv respektu a pochopeni. To musi byt/budou tchyne, panecku… :roll: A to i ty, o kterych z jinych diskuzi vim ze maji VS vzdelani (jojo, charakter a vzdelani jsou dve ruzne veci), a jsou to v podstate kolegyne pracujici s lidmi a mely by respektem i pochopenim oplyvat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 08:46
@Melpel píše:
Mně taky nepřijde chování tchyně v pořádku. Myslím, že některým uživatelkám se mohly obě anonymní kytičky smísit. A možná některým vadí tvůj styl vyjadřování. Chápu, že jsi naštvaná, a to pak člověk řekne ledasco a ledasjak. Na nás, kteří v těch emocích nejsme, ale tvoje psaní může působit nepříjemně - jako že jsi útočná (na uživatelky, které s tebou nesouhlasí), vztahovačná, agresivní atd. (třeba „hladil až ke kačeně“). Nesoudím, jen nabízím jiný pohled. A znovu opakuji - to, co popisuješ (navádění syna k tomu, aby ti „ukradl“ dítě), mi nepřijde normální. Ovšem většího pochopení se tady dostane člověku, který svůj příběh vypráví jinak, věcněji, bez slovních invektiv vůči ostatním pisatelkám… (Ne vždy…) Chápu ale, že je těžké tak psát, protože je vše čerstvé, bolavé, asi je to dennodenní boj nejen s tchyní, ale i s partnerem (o to je to pak horší). Hodně sil!

Děkuji, za vysvětlení!! Musím Vám dát za pravdu, že bez vulgárních slov a té agrese v psaní by to vyznělo jinak.. Děkuji za jiný pohled každopádně se nechci omlouvat a přiznávám, že v tom určitá agrese je, ale ne vůči ženským tady, ale k ní jsem opravdu začala cítit hodně velkou zášť a myslím si, že v tomhle případě je to asi normální emoce.. Nemohu respektovat někoho kdo se na mě přetvařuje a přitom se mě snaží škodit.. Každopádně já jsem nic nezakázala akorát jsem ji požádala ať k nám nějaký čas nejezdí, že mě její chování a citové vydírání moc nepřidá na mém zdravotním stavu ( byla jsem psychicky i fyzicky na tom velmi špatně) vydrželo to 14 dní a už se mě přítel ptal zda může máma přijet ( já jsem nic nezakázala řekla jsem, že ano protože respektuji to, že je to jeho matka, jeho dům a babička našeho dítěte ( příteli jsem řekla, že si jen nepřeji aby malou vozil k ní zvlášť a ať nepočítá, že ji dostane na víkend někdy protože pokud takhle manipuluje jim člověk aby se bál co jednou bude provádět s dcerou) tuhle dohodu jsem nechala sepsat i na radu právníka s přítelem s ověřeným podpisem ( Samozřejmě pokud se začne chovat normálně nemám problém stim aby sem jezdila za malou, ale odmítám ji jí dát prostě někde osamotě, když se takhle chová :( Taky nevím jak lépe to vyřešit aby to bylo dobré pro obě strany i když mě zatím každý kdo do toho víc vidí dal za pravdu, že si narokuje moji malou a ze to opravdu tak vypadá a že kdyby bylo na nich prostě jí tu malou zakáže úplně což já jsme hloupá a vidím to tak, že nechci ublížit příteli je to jeho máma, ale těžko teď říct za kým bude stát přítel a jestli nemohu čekat nějaký podraz i z jeho strany a mohu pouze doufat, že mámu neposlechne a nezačne se semnou o malou tahat :? A jak sem již psala já se nemám kam vrátit moje maminka má ještě svoje malé děti a jeho rodiče jsou majetní zatím co přítel si vzal hypotéku na dům takže jeho peníze jdou všechny pryč a já živím z mateřské jeho, sebe, dítě, platím mu splátku na auto a jiné výdaje tak se trošku bojím, že se nechá na ty peníze utáhnout :zed: nevím jak to vyřešit jsem připravená na to, že přijdu o vše a opustim i přítele bude- li to potřeba ( ještě dodám, že má tchýně pod svoji střechou ještě dva 40 leté syny bez partnerky tak na tom asi něco bude) :roll: A moc děkuji sílu nabírám :srdce: mám oporu v mojí mamce která je zaplať pan bůh normální a chová se jako babička ne jako bych ji porodila další dítě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 08:57
@lolink píše:
Jen mne zaujalo… Proc ma barak napsany jen na sebe, kdyz pises, ze jste ho kupovali spolu? To je trochu sebevrazda, kdyz nejste svoji.

Ano dům je na psaný na chlapa vzal si na něj hypotéku takhle si to přál já nikde uvedená nejsem! Bohužel on zaplatí hypotéku nechá si na benzín do práce a cigarety a já platím z mateřské zbytek jako splátku na jeho auto 3 000, - inkaso 2 000, jídlo pro nás oba a potřeby pro dceru a jiné výdaje! No prostě vše okolo a když sem se bránila, že se mě to takhle nelíbí, že vrážím peníze vlastně do cizího majetku a já jednou nebudu mít nic jen zrujnované konto protože jsem musela vybrat i naspořené peníze jinak bych to neutáhla tak mě řekl ať mu platím nájem, že on víc dělat nemůže ( to mu poradila jeho mamka) ji to přijde v pořádku, že rodinu táhnu já, když si on platí dům.. Takže si všechny peníze nechává pro sebe na splátky a svoje potřeby a já táhnu zbytek.. Jsem hloupá, ale dokud do nás nezasahovala, neradadila, nerejsnila bylo vše v pořádku a my s přítelem spolu vycházeli bez hádek pokud jsme se pohádali vždy v tom bylo to, že na mě jeho maminka byla sprostá a on se mě nezastal naopak ještě hartusil na mě!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure