Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A hlavně beru hovory od ní max. několikrát denně. Deset krát už ne ![]()
A to by vas zabilo ji na hodinu pozvat? Podle mne zbytecne zle
No, po tydnu uz by snad nekdo mohl byt schopny nadilku prevzit, ne?
Spis se mi zda, ze ji mate na haku vy, mozna by ji stacilo se rozumne domluvit uz v pondeli.
Po tydnu uz bych pomalu premyslela o brzkem navratu do prace a ty sis jeste ani neodpocinula…
@klárka14 píše:
No když by přišla, tak to nebude podívání, ale na několik hodin. Jakoby to nemohlo počkat ten týden
no tak ona už týden čekala, Miluláš byl před týdnem…jednou třeba taky budeš chtít předat svým vnoučatům nadílku
@klárka14 Tak řešení je na vás… mně osobně by ta jedna návštěva za hádku nestála a babičku bych prostě přijala. Pokud vám ale nevadí se pohádat (mně to přijde zbytečné), tak není nic jednoduššího než si mobilní telefon ztlumit a napsat sms, že zavoláte, až vám bude líp. Ono to pak vyjde asi nastejno s čímkoliv jiným, co uděláte - babičku to bude mrzet a je riziko, že to dlouhodobě zhorší rodinné vztahy.
@klárka14 píše:
A hlavně beru hovory od ní max. několikrát denně. Deset krát už ne
Hele tak s tou nadílkou to chápu. Vem si že ovoce koupené v obchodě začne brzo hnít. Tak když už to koupila, tak by to ráda předala ![]()
Jezis co je na tom divnyho, ze ji je blbe a ma jiny starosti nez nadilku. A proč by nemohla mit nárok na klid a mela o tom rozhodovat tchyne (nebo kdokoliv jiny)?Kdyz ji několikrát jasne řekla, ze narodi a předají si to později, proč by mela ustupovat? Akorát to tchyni priste utvrdi v tom, ze kdyz bude vytrvalá, bude po jejím.
@terinka4444 píše:
no tak ona už týden čekala, Miluláš byl před týdnem…jednou třeba taky budeš chtít předat svým vnoučatům nadílku
Nejsem zlomyslna, ale doufam, ze zakladatelku jednou vyfuckuji stejnym zpusobem. At okusi vlastni medicinu.
Co je nenormalniho rict babi, ze nejsou ok, at se stavi na hodku a preda nadilku.
Příspěvek upraven 11.12.16 v 20:56
Já ji se s ní přece ani nehádám. Jenom se chci v klidu vymarodit, když prokašlu den i noc - je to tak nepochopitelné
@klárka14 A ona volá 6× denně běžně, nebo jen nyní, když jí nezvedáte telefony?
@klárka14 píše:
Já ji se s ní přece ani nehádám. Jenom se chci v klidu vymarodit, když prokašlu den i noc - je to tak nepochopitelné
Ty mas k angine jeste kasel? Tak to je fakt pech…
Volá takto bězně. Zvedáme to trpělivě. Teď mi to nějak přišlo až moc.
@klárka14 Asi bych ji řekla, že se zastavit může, ale že jste všichni úplně mrtví, tak ať přibalí i oběd ![]()
Začalo to bolestí v krku - šeptala jsem, pak to sedlo dolů a momentálně mi i teče rýma. Odřený nos. Ucpané uši. Pořád slzím. Děti i zvracely. Já naštěstí ne. Babička by je budila. Už jsem to zažila děti horečku - konečně usnuly ona že vzbudí, že je chce vidět okamžitě se rozbrečely - mne ignorace, že jí jejich nemoc nevadí.