Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pipi 3004 píše: Více
To taky není dobé nosit si v sobě křivdy. Ne kvůli ní, ale pro tebe to není dobré. Zkus se od toho oprostit.
no tak nezeptala, a kde je problém? buď šťastná za takovou „tchýni“, která ti nervala novorozence z náručí, nekecá ti do výchovy, necpe dítěti sladké pití, neplácá ho přes ručičky - dává vám klid a možnost vlastního života, co by za to spousta jiným mladých maminek dalo, které nemají žádné soukromí, tchýně k nim lezou bez zaklepání a mudrují do všeho, poděkuj té své za klid a pohodu ![]()
@stinga píše: Více
Jakože tři roky nezájem a pak si luskne a mladá s děckem aby přiletěla? To snad ne?
@Anna766 píše: Více
ona přece to dítě nechce sežrat, chce aby na návštěvu přišla celá mladá rodina, nic proti ničemu, další návštěva třeba bude zase za rok,
a jo, kdyby se soudila, tak vysoudí několik hodin styku jedenkrát měsíčně
Vlastní matka pomáhá, poradí, upeče na narozeniny dort, přinese dárky.
Tchyně furt otravuje, leze do baráku, dává nevyžádané rady, přinesla na narozeniny nechutný dort, sto let starý, nezdravý recept, samý tuk a nikdo to nejedl, přitáhla dítěti další krámy, i když všeho máme doma milion.
Takže asi tak ![]()
No já to chápu, malé jsem taky jistou představu a prarodičich, takovou tu běžnou, co mám ve svém okolí. Bohužel nemám. Jak už tu bylo řečeno, to že to vyctes ničemu nepomůže. Já to dělám tak, že nabízím ten větší kontakt. Kdybyste se nudili, tak můžete za náma přijít tam a tam. Ale stejně kdo nechce, tak trávit čas nebude, ale ty jsi to nabídla. Vždycky můžeš říct, já nabízím. Protože konkrétně třeba u nás nemají čas, já nabízím a můj táta se pak diví, že naše dcera se k němu úplně nevrhá, když ho vidí.
a její syn jí zavolá, aby se zeptala jak se má? zda je zdravá atd.? ![]()