Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GirlsNick píše:
@markytka3
Paní Suchá, celé to byl humor. Očividně nemáte dostatečnou kapacitu, nevadí třeba jindy.
proc mne porad urazite? dostatecnou kapacitu nemate spise vy, kdyz si delate blbou srandu z cloveka, ktery je pravdepodobne nemocny. ostatne vas prispevek fakt neni vtipny, spis takovy jednoduchy, ale co cekat od takove zenske ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:56
@GirlsNick píše:
@markytka3
Paní Suchá, procvičte si s/z.
Díky.
pani Jednoducha, dekuji za upozorneni ![]()
@GirlsNick Co je to za nelogicnost? Kazdy ma prece SVUJ smysl pro humor. ![]()
@GirlsNick píše:
@malákráličice Paní Suchá ne.
teda ty jsi blbena, to se jen tak nevidi.
ano, mas pravdu, z nemocnych lidi si srandu nedelam
na to jsem holt inteligencne nizsi level
ale kazdy jsme nejaky, v te me socialni bubline se jen tupci smeji slabsim a nemocnym
uzivej si sveho smyslu pro humor, ja si budu uzivat ten svuj ![]()
@malákráličice píše:
@GirlsNick Co je to za nelogicnost? Kazdy ma prece SVUJ smysl pro humor.
no GN je kapku jednodussi, toto je nad jeji smysl chapani. pro ni je vysmech nemocnym jedine, na co se zmuze
ja se pozastavila nad tim, ze nekdo by nemocnemu, byt naznakem prisolil (v tomto pripade rozlil), ze mi na tom nic vtipneho neprijde (ani by me to nenapadlo, ze si z toho nekdo muze delat srandu) a hned jsem pani Sucha
jsem zvedava, cim pocastuje tebe, kdyz jsi se me zastala…
@markytka3 píše:
no GN je kapku jednodussi, toto je nad jeji smysl chapani. pro ni je vysmech nemocnym jedine, na co se zmuzeja se pozastavila nad tim, ze nekdo by nemocnemu, byt naznakem prisolil (v tomto pripade rozlil), ze mi na tom nic vtipneho neprijde (ani by me to nenapadlo, ze si z toho nekdo muze delat srandu) a hned jsem pani Sucha
![]()
jsem zvedava, cim pocastuje tebe, kdyz jsi se me zastala…
Holky, proč se musíte pořád hádat, to už je několikátá diskuze ve které vidím hádku. Jeden druhého nepochopí a už to jede.Ach jo, člověk až žasne, na jakou úroven je druhý schopen klesnout, o to smutnější je, když víte, že je to člověk třeba s VŠ a učí děti a má úroven tady té GN.
Vysmívat se nemocným také neuznávám, ale odpovím a když vidím že to nemá úroven, nebo i když já sama jedu ve stejném duchu, přestanu prostě odpovídat. Někdy je těžké pochopit psanou řeč, on to člověk ani nemusí myslet až tak jak to vyznělo. Nezastávám se ani jedné, jen je mi z toho trochu smutno, maminky na webu…
Příspěvek upraven 25.08.20 v 16:23
@elide píše:
Holky, proč se musíte pořád hádat, to už je několikátá diskuze ve které vidím hádku. Jeden druhého nepochopí a už to jede.Ach jo, člověk až žasne, na jakou úroven je druhý schopen klesnout, o to smutnější je, když víte, že je to člověk třeba s VŠ a učí děti a má úroven tady té GN.
Vysmívat se nemocným také neuznávám, ale odpovím a když vidím že to nemá úroven, nebo i když já sama jedu ve stejném duchu, přestanu prostě odpovídat. Někdy je těžké pochopit psanou řeč, on to člověk ani nemusí myslet až tak jak to vyznělo. Nezastávám se ani jedné, jen je mi z toho trochu smutno, maminky ne webu…
naprosto souhlasim, nechala jsem se unest,… kdyz me desne takoveto chovani irituje. autorka sem napise sve trable a misto nejake konstruktivni rady se ji dostane odpoved, ze by nekdo schvalne jeste dotycne uskodil… byt to mysleno „pry“ ze srandy… tak to je dle meho hodne blba sranda… ale jak pises, mela jsem nad urazkami GN mavnout rukou bo i ja se tak dostala na uroven takoveho niemanda…