Tchýni se nelíbí jméno pro syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
23.5.13 11:59

:pocitac: neuvěřitelné… musí Tě to mrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.5.13 12:01

Já budu mít možná trochu jinej názor, ale pokud je David jediný jméno, který jí vadí, tak bych možná i ustoupila, to bych jako manipulaci ani nebrala..pokud toho kluka znala, tak jí to prostě může být nepříjemný, a přece jen to bude jeho babička…tohle mi nepřijde jako úplně malicherný důvod. Samozřejmě babičce, který by se nelíbilo několik jmen, třeba kvůli tomu jak na dítě budou volat, tak bych neustupovala, ale zrovna tenhle případ bych dobře zvážila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.5.13 12:01

Tchánovcům se líbilo jméno Vanessa, no jenže jsem si to v 7.měsíci rozmyslela a vymyslela jiné jméno a to bylo řečí, že to bude chudák, tak dlouhý jméno..Přitom je stejně dlouhé jako Vanessa…:-D
Je to Tvoje dítě a pokud se vám to jméno líbí, tak ho dejte…Pokud je ti to proti srsti, tak dejte jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.5.13 12:02

@Lonna Já bych se s tchýni ani v nejmenším o jménech nebavila. Jasně, může říct svůj názor, ale to je asi tak všechno. hele, mojí tchýni se taky nelíbilo jméno, které jsme dali dceři, nelíbí se jí ani jména, ktzerá máme vybraná teď.. Smůla, no, nám se líbí. A na sousedku se neohlížej už vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.5.13 12:02

@araw myslím, že na tom není nic špatného, když víš, že bys byla ochotná změnit svoje rozhodnutí :kytka: To já bych asi nemohla, protože už tak jsme měli velký problém se s chlapem na jméně dohodnout :lol: Jmen je hodně, ale v tomhle se náš vkus potkal jen u jednoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
23.5.13 12:03

@araw NO. takhle nějak se na to dívam. Když teda z toho má mít vyloženě trauma…a jak jsem psala, nechci zas jít přes mrtvoly. Jo, když by se jí to jen nelíbilo, tak mě to taky nezajímá, ale ona brečí pokaždý, jak se na tohle téma nejde a mě už to sere. Kort takhle před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.5.13 12:03

Dala bych co chci ja a vubec nechapu proc by se mela jit ptat sousedky??? To bych chapala v rodine, my nedali Veroniku kdyz mi neter umrela na rakovinu, ale nechapu proc by mela oslovovat sousedy. A tchyne bude z prcka hotova a pokud chce nad mym ditetem brecet tak ho nemusi videt, aby ji to nepusobilo trauma. A pokud si to preje jeji syn tak to opravdu neres a tes se na miminko. Treba ti bude nakonec holcicka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.13 12:04

@Lonna dejte si takové jméno, jaké chcete vy. Nás taky tchýně vydírala, ale jen kvůli tomu, že se jí jméno nelíbí, protože je zastaralé. Že nebude mít syna nikdo rád, že mu všichni budou říkat jinak, aby mu nemuseli říkat tím hnusným jménem, že když ho pojmenujeme po manželovi, tak nám koupí už ani nevím co, ale byla to položka cca 10000,– Kč. Syn se jmenuje tak, jak jsme chtěli my, ona je z něj úplně poprděná a říká mu jeho jménem. Sice frfňá kvůli některým tvarům, ale už používá i ty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
23.5.13 12:07

Vyberte podle sebe, je to jen a jen aše věc.

• Citovat
  • Upravit
60142
23.5.13 12:08
@Lonna píše:
@araw NO. takhle nějak se na to dívam. Když teda z toho má mít vyloženě trauma…a jak jsem psala, nechci zas jít přes mrtvoly. Jo, když by se jí to jen nelíbilo, tak mě to taky nezajímá, ale ona brečí pokaždý, jak se na tohle téma nejde a mě už to sere. Kort takhle před porodem.

pres mrtvoly jde tchyne tim vydiranim. Kdyz ted ustoupite, buhvi, co ji napadne priste a zas to zkusi pres plac. Brecet kvuli jmenu vnoucete mi normalni neprijde. A jeste tim stresovat tehotnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.5.13 12:08
@Lonna píše:

Hele, rozhodnutí bude hlavně na tobě a tatínkovi, to je jasné. A určitě se rozhodnete správně, ať to bude Davídek nebo Tomášek. Ona se s tím určitě srovná, ale bude mít strach, ale určitě vnoučka milovat bude, i když to bude David… Ale pokud by jste se shodli s tatínkem i na jiném jméně, tak věřím, že bys ji udělala hroznou radost a nemyslím si, že by jsi se tím nějak shodila, nebo ji dala nadvládu a tak… Kdyby se ji prostě jen nelíbilo, to by byla jiná, tohle je hrozně těžké. Tak hlavně ať je to, co je to, hlavně ať je to zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.5.13 12:09
@Anonymní píše:
@Lonna dejte si takové jméno, jaké chcete vy. Nás taky tchýně vydírala, ale jen kvůli tomu, že se jí jméno nelíbí, protože je zastaralé. Že nebude mít syna nikdo rád, že mu všichni budou říkat jinak, aby mu nemuseli říkat tím hnusným jménem, že když ho pojmenujeme po manželovi, tak nám koupí už ani nevím co, ale byla to položka cca 10000,– Kč. Syn se jmenuje tak, jak jsme chtěli my, ona je z něj úplně poprděná a říká mu jeho jménem. Sice frfňá kvůli některým tvarům, ale už používá i ty :mrgreen:

Ale to je úplně jiný případ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.5.13 12:10

Hele kdyby jí umřel syn nebo tak něco tak by se to dalo možná aj chápat ale takhle bych se na ní úplně vyprdla jak Ti už psali holky je to Vaše dítko né její. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.5.13 12:13

Jako kdyby Davida nechtěla jenom proto, že se jí nelíbí, tak bych neustoupila, ale takhle možná jo, my teda čekali holčičku a přítel je Michal a chtěl Michaelu, ale sousedi od našich měli taky Michalku a umřela když jí bylo něco málo přes rok, tak jsme taky Michalku nedali, i já jsem tu sousedovic několikrát vezla v kočárku… prostě to nějak nešlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
23.5.13 12:13

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...