Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@puzzles píše:
@lilith1 A jinak svou agresi zvládáš v pohodě? Je zajímavé, jak píšete o Tedovi jako o nějaké zrůdě a přitom z mnohých z vás agrese úplně stříká.
Ano priznavam, ze jsi jedina na eminu, na koho takto reaguji. Jasne.Ada Hitl. mel take obdivovatelky, ale obdivovat zrudu, ktera rezala zenskym hlavy je taky. unikum..pomerne by me zajimalo jak na tu tvoji nadsenost ze seriov. vraha reaguji tvoje rodina, partner, ten musi byt asi tvoji fascinaci z Bundyho unesen, I kdyz mu muze nastesti asi tezko konkurovat.
@lilith1 Rodina ví, že mě baví krimi. Jeden bývalý věděl o mém nadšení z Teda a v posteli jsem ho oslovovala Tede. Ze začátku mu to nevadilo, pak jsme se rozešli. Těm dalším už jsem se s tím nesvěřila. Momentálně mě jeden blb pěkně namíchl, tak jsem zase šťastně singl.
@Baba Plácáš nesmysly. Vybíral si ženy kvůli sexuální preferenci. Proč by útočil na muže? To ho nevzrušuje. A znovu opakuji, že policie měla jen z pekla štěstí, že ho náhodou zastavili na silnici.
Příspěvek upraven 13.07.20 v 23:03
@puzzles píše:
@lilith1 Rodina ví, že mě baví krimi. Jeden bývalý věděl o mém nadšení z Teda a v posteli jsem ho oslovovala Tede. Ze začátku mu to nevadilo, pak jsme se rozešli. Těm dalším už jsem se s tím nesvěřila. Momentálně mě jeden blb pěkně namíchl, tak jsem zase šťastně singl.
Uaaaa, to je priserny. Ses cvok.
By si chlap zkusil oslovit me treba Pamelo ![]()
@puzzles píše:
@Baba Plácáš nesmysly. Vybíral si ženy kvůli sexuální preferenci. Proč by útočil na muže? To ho nevzrušuje. A znovu opakuji, že policie měla jen z pekla štěstí, že ho omylem zastavili na silnici.
Ale houbeles. Chytili by ho tak jako tak, protoze byl bridil. Ze to nebylo driv bylo jen diky nepropojeni pripadu mezi staty a liknavosti policie.
Ze jine nechytili? Asi byli chytri. Narozdil od trouby Teda. Staci se podivat na jeho tupej ksichtik. A jakej to byl srab.
@Baba Ale no tak. Ted prostě je pohledný. Uznej to jako fakt. A těžko by ho chytili. Ted nezanechával stopy. Viděli ho akorát u Lake Sammamish, ale ani na základě té podobizny a jména ho nechytili. Několikrát ho jako podezřelého vyloučili.
@puzzles píše:
@Baba Ale no tak. Ted prostě je pohledný. Uznej to jako fakt. A těžko by ho chytili. Ted nezanechával stopy. Viděli ho akorát u Lake Sammamish, ale ani na základě té podobizny a jména ho nechytili. Několikrát ho jako podezřelého vyloučili.
Stop nechaval spoustu. Tys ten dokument nevidela? Pohlednost je subjektiivni. Me prisel jako totalni tydyt. Ta jeho obhajovsci rec… trapnejsi byt nemohl
@puzzles píše:
Věř, že je to přesně naopak - on je ten šťastlivec ![]()
@pe-terka
Spokojenost na obou stranách řekla bych. Chlapi jsou jako metro. Jedno ti ujede a za chvíli je tu další.
@jege Provokace? Už se mi chce spát, tak poučka nebude. A pokud tě uspokojuje myšlenka na nějaké smažení se a utrpení, užij si to. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat