Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Je to uz par tydnu co me opustil přítel po několika letech vztahu bez hádek, kde jsme si moc rozumneli a meli v sobě všechno. Plánoval budoucnost sam o ni mluvil a říkal ze jsem ta nejlepší a ta prava. Planoval společne bydleni a dva dny po tom se rozhodl ze ted chve byt sam a pry si to promyslel jiz delsi dobu. Nakonec jsem se dozvedela ze se s nekym seznamil a chce se s ni vyspat, jen mi nechce ublížit. Vypadlo z nej ze si nic neužil ze uz jsme spolu moc dlouho. (Je mu 25 a ja o tri mladsi). Za tu dobu jsem mu ani jednou nenapsala, on mi napsal jen párkrát, zajimal se jak se mam a rikal ze ho to ted bavi. Co si o tom myslíte? Vrátí se? Kdy? A vyplati se vůbec čekat? Jsem jeho prvni vztah, predemnou panic, takze toho opravdu moc neuzil
Myslim, ze se nevrati. Zamiloval se a jen ti nrchce ublizit.
@Terkater a ty opravdu chceš, aby se vrátil?
ten uz by mi přes práh nešel… nic si neužil? S tebou si neužil? Můj táta měl mámu taky jako svou první. Za pár dní oslaví 36let spolu, 33 v manželství. Stále spolu a stále spokojení.
A ještě ti píše, jak se mu to teď líbí a jak si užívá? A ty na něj chceš čekat?? ![]()
Já bych ne něj nečekala, máš život před sebou…co s takovým… udělá to znova…
Nečekej. Život jde dál a každý z vás půjde svou cestou. Hodně mužů se potřebuje v mládí vybouřit
Aspoň pak už nemají spády něco dohánět a hledat a ví, že u sousedky není tráva zelenější než doma ![]()
@Terkater píše:
Ahoj,
Je to uz par tydnu co me opustil přítel po několika letech vztahu bez hádek, kde jsme si moc rozumneli a meli v sobě všechno. Plánoval budoucnost sam o ni mluvil a říkal ze jsem ta nejlepší a ta prava. Planoval společne bydleni a dva dny po tom se rozhodl ze ted chve byt sam a pry si to promyslel jiz delsi dobu. Nakonec jsem se dozvedela ze se s nekym seznamil a chce se s ni vyspat, jen mi nechce ublížit. Vypadlo z nej ze si nic neužil ze uz jsme spolu moc dlouho. (Je mu 25 a ja o tri mladsi). Za tu dobu jsem mu ani jednou nenapsala, on mi napsal jen párkrát, zajimal se jak se mam a rikal ze ho to ted bavi. Co si o tom myslíte? Vrátí se? Kdy? A vyplati se vůbec čekat? Jsem jeho prvni vztah, predemnou panic, takze toho opravdu moc neuzil
Prosím tě, k čemu by ti byl takový tydýt?
Buď ráda, že se odkopal ještě relativně brzy.Ji mladá, ty si můžeš najít chlapa, který tě bude opravdu milovat.
Dekuji za nazor, tu dotycnou nechal byt, prestala ho bavi úplně stejne jako ja
.. jen by me zajimalo kde jsem udelala chybu ![]()
@Terkater píše:
Dekuji za nazor, tu dotycnou nechal byt, prestala ho bavi úplně stejne jako ja.. jen by me zajimalo kde jsem udelala chybu
Ve výběru partnera. ![]()
@Terkater píše:
Ahoj,
Nech ho jít.
@bartsch píše:
Nečekej. Život jde dál a každý z vás půjde svou cestou. Hodně mužůse potřebuje v mládí vybouřitAspoň pak už nemají spády něco dohánět a hledat a ví, že u sousedky není tráva zelenější než doma
Spíš hodně lidí, ženy to mají úplně stejně.
@Terkater píše:
Dekuji za nazor, tu dotycnou nechal byt, prestala ho bavi úplně stejne jako ja.. jen by me zajimalo kde jsem udelala chybu
chybu jsi asi neudelala, jen jste proste mladi. pokud jsi byla jeho prvni, tak proste chce zkouset dalsi, na tom neni zas tak nic divneho nebo spatneho
budte oba radi, ze si to uvedomil uz ted a ne za par let, kdy byste treba meli deti.
nevrati se, necekej na nej, taky si uzivej a hledej nekoho jineho ![]()