Těhotná milenka sama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
On tě jen zastrašuje aby bylo po jeho. Nevěřila bych mu, že ti bude platit když se pouze dohodnete bez jakéhokoliv papíru. Byla bych tvrdá. Buď to všechno udělá dobrovolně na soud půjde taky dobrovolně a domluvíte se a on to má šanci ututlat před manželkou nebo to prostě půjde nedobrovolně a pak se manželka dozví a taky může řešit k tomu rozvod a i ty další děti. A vydírání, že mu rozbiješ rodinu s tím bych ho poslala někam. Kdo rozbil vaši slibovanou rodinu? Myslela bych na sebe a svoje dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikinnna píše:
@brisco tohle mi manžel udělat, tak se postarám o to, aby nezbylo nic, co by nemanželské dítě mohlo dědit. Budu vypadat jak sobec, ale můžu umřít dřív než on a při představě, že by takové dítě mělo dostat něco z toho co jsem budovala pro vlastní…
To by s tím ale manžel musel souhlasit. Že se všechen vás majetek převede na děti nebo na tebe. A na to já bych na místě chlapa s takhle podvedenou manželkou rozhodně nepřistoupila ![]()
Po tobě by pochopitelně to jeho dítě nedědilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
To by s tím ale manžel musel souhlasit. Že se všechen vás majetek převede na děti nebo na tebe. A na to já bych na místě chlapa s takhle podvedenou manželkou rozhodně nepřistoupilaPo tobě by pochopitelně to jeho dítě nedědilo.
Ale neboj, chlap s takovymhle máslem na hlavě, když si bude chtít udržet manželku a děti bude souhlasit se vším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl právěže dědilo, kdybych zemřela první, protože po mě by dědil manžel a syn a po něm všechny jeho děti. Mám v okolí případ, kdy takhle přepsali majetek na společné dítě. Dítě s majetkem prakticky nemůže nakládat (věčná břemena a různá smluvní omezení), ale manželka má klidnou duši, že to na čem se nadřela, nezdědí levoboček. Osobně jí fandím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Ale neboj, chlap s takovymhle máslem na hlavě, když si bude chtít udržet manželku a děti bude souhlasit se vším.
I skončit pod mostem? Tak jo…
Já bych si taky chtěla udržet manželství. Ale že bych chtěla skončit vykopnutá a v mém domě by se roztahoval nějaký chlap, to bych raději riskla rozvod a, že 1/8 podědí to dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Nn nejednalo, zadne selhani. On vzdy rikal ze by dite jeste chtel. Ja uz jsem se tak nejak smirila s tim ze je mit nebudu. Vek zdrav stav k tomu. Mluvil casto i o umelym ze bychom mohli zkusit. No a najednou se zadarilo. Byl nadseny. 4 mrsice. Pak se prevratil a uz nadseny nebyl.
Litovat tě určitě nebudu a doufám, že si ve své naivitě fakt nevěřila tomu, že opustí ženu a děti. Jak neselhala HA? Takže ses nechala zbouchnout dobrovolně a vědomě? Jediný, koho je mi líto, je to dítě. A vlastně nás všech, protože určitě budeš žádat o dávky, na které přispíváme my všichni. Nevadí mi samoživitelky, ale vadí mi takové jako Ty, co si dělají děti s již dopředu nevhodným vzorkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikinnna píše:
@Bábrdl právěže dědilo, kdybych zemřela první, protože po mě by dědil manžel a syn a po něm všechny jeho děti. Mám v okolí případ, kdy takhle přepsali majetek na společné dítě. Dítě s majetkem prakticky nemůže nakládat (věčná břemena a různá smluvní omezení), ale manželka má klidnou duši, že to na čem se nadřela, nezdědí levoboček. Osobně jí fandím…
Jo takhle. Tak svůj majetek můžeš přepsat na koho chceš.
Já znám ze svého okolí případy, když rodiče přepsali majetky a holka se pak blbě zamilovala, nebo kluk nadělal dluhy a bylo zle.
Kdyby si můj muž pořídil levobočka, zuřila bych, ale obávám se, že by na mne majetek steně nepřepsal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boží mlejny melou. Ve tvém případě si tedy pospíšily
litovat tě nebudu a tvé dítě taky ne. Co si asi jednou o Tobě pomyslí. Pokud jsi tak hnusná, že máš jen na ženaté chlapa, tak budeš těžko shánět náhradního tatínka. Nechápu tě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
I skončit pod mostem? Tak jo…Já bych si taky chtěla udržet manželství. Ale že bych chtěla skončit vykopnutá a v mém domě by se roztahoval nějaký chlap, to bych raději riskla rozvod a, že 1/8 podědí to dítě
Ať si skončí třeba pod mostem. Když je debil. Já bych ho oskubala jak kuře. Určitě bych nedala ani korunu z toho, co jsme společně vydreli jeho milence a levobockovi.
Příspěvek upraven 22.06.21 v 18:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
To by s tím ale manžel musel souhlasit. Že se všechen vás majetek převede na děti nebo na tebe. A na to já bych na místě chlapa s takhle podvedenou manželkou rozhodně nepřistoupilaPo tobě by pochopitelně to jeho dítě nedědilo.
V kazdem pripade, kdyz zena zjisti, co ma doma za vejlupka, nejake osetreni spolecneho majetku na miste je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám podobný případ… Panáček nechal přepsat do té doby společný byt (v SJM) na manželku. Už jen proto, že má hodnotu několika milionů. Kdyby zemřel dříve než manželka, musela by „pancharta“ vyplatit, děti, které vychoval, by dostaly méně atd.. Když manželka zatlačí a chlap chce zůstat, všechno jde… Když zakladatelka pracovala na mimískovi se ženáčem, dobře jí tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Ať si skončí třeba pod mostem. Když je debil. Já bych ho oskubala jak kuře. Určitě bych nedala ani korunu z toho, co jsme společně vydrželi jeho milence a levobockovi.
No právě.
Proto by nikdo příčetný na takhle vytočenou manželku ani dítě nic nepřepisoval. Pokud nechce skončit pod tím mostem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednoslunicko píše:
V kazdem pripade, kdyz zena zjisti, co ma doma za vejlupka, nejake osetreni spolecneho majetku na miste je.
Tak to víš, že by se mi líbilo, že by na mne všechno přepsal. Ale pochybuju, že by to udělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Zrovna dnes mi od nej prisla sms jak se mam. Tak jsem se ho ptala zda se mnou dojde na matriku ze uz je na case to resit. Nepujde. proste nepujde.je rozhodlej. Soud pry bude protahovat a testy dna odmitat tak. dlouho jak to jen pujde.
Normálně bych mu řekla že má čas do konce šestinedělí a pak to podávám na soud. On ví že seš tak hodná až hloupá a nebudeš to chtít řešit. Ale tady jde o dítě. Ty peníze se budou hodit. Z jeho pohledu je logické že tam být nechce proto bude zkoušet říkat cokoliv. Podej na soud a uvidíš. vypočte se to dle jeho příjmu
To že nebude chtít s dítětem být ve styku už je na něm. navíc do 2 let věku dítěte máš nárok i na alimenty pro sebe. přece nechceš aby dítě mělo v RL otec neznámý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lojzísek píše:
Znám podobný případ… Panáček nechal přepsat do té doby společný byt (v SJM) na manželku. Už jen proto, že má hodnotu několika milionů. Kdyby zemřel dříve než manželka, musela by „pancharta“ vyplatit, děti, které vychoval, by dostaly méně atd.. Když manželka zatlačí a chlap chce zůstat, všechno jde… Když zakladatelka pracovala na mimískovi se ženáčem, dobře jí tak.
Podle popisu to bude nějaký jouda jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná. Tam se bude děit tak možná pyžamo.
Jde spíš o alimenty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit