Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Renca127 píše:
ja jdu pro maleho do skolky budu tu az k veceru…:-)
Tak to zas tady nebudu já.Tak papa
![]()
ahojte holky
psala jsem Vám dlouhý článeček, v tom zazvonil telefon a já ho nechtěně vymazala :cry tak tedy znovu…zdravím všechny snažilky a jsem moc ráda, že jste se měly o víkendu príma
držím všem holkám palečky, které očekávají MS, aby nedorazila a mohly se radovat s //
myslím na Vás všechny a budu se těšit na fotečky s testíkem nebo na reakce, jak to u Vás probíhá. Já mám před OVU, tak se už těším, jak se budeme s manželem opět snažit
On už je z toho takový nesvůj, je to už pro něj tak nějak na povel, ale co se dá dělat,když po tom mimču toužíme, že? Jinak taky Vám děkuji za super tip na kalendář na Womenzone,hlavně na bazální teplotu, fakt super. Mohu jen doporučit. Taky Vám ještě napíšu mé poznatky z předešlého měsíce. Tak jsem si přála, aby se už konečně zadařilo, že jsem si přivodila ranní nevolnosti - zvracení, které jsem s radostí volala i manželovi do práce, že konečně to třeba vyšlo, nechut ke kávě a mléka, bolestivá prsa. Taky jsem měla 14 dní bazální teplotu zvýšenou na 37.Radost byla veliká!Ovšem den po očekávaných MS jsem je dostala a tak silné, že jsem chodila s dvěma vložkama. Pěkně jsem zuřila a dva dny ani nepromluvila. Ze vzteku, že zase nic. Tentokrát, to fakt vypadalo přece tak nadějně. Normálně jsem na to tak hodně myslela, že si ty příznaky to tělo vytvořilo samo. Nikdy bych tomu ani nevěřila. Tento měsíc se na to musím vyprdnout, jinak se zase zklamu.Budu denně měřit, plánovat manželovi styk - jinak to ani nejde, vůbec se mu do toho nechce, on by nejraději tak 1 x za 14 dní, je z práce tak vyřízený- a následně na to nemyslet a nechat tomu volný průběh. Nejvíc se však těším na zvětšení prsou. Po prckovi mám tak nulky. Kojila jsem dva roky a úplně mě vysál, bobeček můj. Doufám, že budu mít zase opět ty krásné aspon dvojky ![]()
Nanisku,
nic si z toho nedělej, z té kopřivky. Určitě ti pomůže nějaká mastička od doktora. Úplně tě chápu. Já mám lupču od deseti let. Pouze v těhotenství jsem měla klid, jinak s tím furt bojuju. Po tom potratu se mi rozjela na obličeji, mám i nemocenskou, nemůžu jít vůbec ven bez make upu. Pouštím si doma solárko a doufám, že brzy nastane těhotenství a budu zase opět krásná
Ještě, že manžel má lupenku také , ikdyž si píchá bioléčbu a je úplně zdravý, jinak by se mě lekl a hned utekl
Nijak se tím však netrápím, psychika hraje velkou roli. Moc se těším, jak se konečně zadaří a já budu svítit jak sluníčko a ještě se snad vyprdnu i na ten make up a klidně půjdu i ven. Na to se neumírá, jsou horší nemoci, že jo?
Budu pomalu končit,fičím k rodičům za prckem - je mu šest let a budu se těšit na Vás opět zítra!
Holky, držte se všechny at ty potvory červené nikomu z Vás nedorazí a at se máte dneska hezky ![]()
jejda, ani nevím, jestli jsem Vám to už nepsala, už mi z toho asi blbne
už raději fičím za prckem ahojky večer nebo zítra ![]()
a zase nikdo nikde.Tak se holky mějte
Ja mám nějaký deprese a pořád se mě chce brečet.
![]()
nebreč ja jsem taky naka na měko chlap je celi den v praci a ja jsem sama doma
tak jen polehavam a menim si obkladky naten natekli ksichtik
tak zadny depkařeni a jen z usměvem
![]()
ahoj retinko, to je ale pořádně dlouhý příspěvek
.
Díky za něj a přeji radostné a zdařilé tuleníčko. Ten kalendář a BT je super v tom, že je přehledný, napíšeš si tam, co potřebuješ. Jak tak holky čtu, tak většina z vás to snažení probíráte doma se svým přítelem či manželem. Abych řekla pravdu, tak já se o tom snažím mluvit co nejméně, více méně skoro vůbec..
Po ranní statečnosti nedělat test, jsem si odpoledne koupila Rapid clear za 75 kč s citlivosti 10 a byl negativní, bílý jak sníh
.
Ahoj holky. Tak jsem si vás tu začala o víkendu poctivě číst úplně od začátku, ale přes 400 stránek opravdu podstivě nedám.
Ráda bych se k vám přidala. S přítelem se snažíme o mimčo od října 2010 a přijde mi to už moc dlouhý. Ráda bych si s někým sdělovala svoje pocity.
armiangel ,
ahoj určitě se k nám můžeš přidat. My se s manželem snažíme o první dítě od srpna 2010 a vůbec se ti nedivím, že máš pocit, že je to už hrozně dlouhá doba, co se snažíte. Tyto pocity máme tady každá ![]()
Ahojky Pájo,
myslím si, že je ještě brzy, když MS má být až ve středu nebo ve čtvrtek. Už jsem se poučila a dřív jak v den MS to snad netestnu. I test s 10 potřebuje čas
Někde jsem četla, že i několik dnů po uhnízdění trvá než se začne ten hormon produkovat. A hlavně moje tělo - tomu trvá všechno v tomhle smyslu ![]()
Angel, vítám tě ![]()
Děkuji za přijetí. Nejdřív jsem sem moc nechtěla, ale asi ve středu očekávám ms a mám hrozný nutkání udělat si testík, ale bojím se že zklame. Tak jsem doufala že mě tu podpoříte ať vydržím.
Ovulaci jsem měla 31.3. a i s přítelem jsme se trefili tak nějak tajně doufám že by se už konečně mohlo zadařit.
ahoj holky…tak jsem absolvovala prohlídku na gynekologii a bez úspěchu.Na ultrazvuku nic není,ale pro jistotu mi vzali krev
ale je jasné,že to nevyšlo.Sliznice je jak má být,mám prý prostě jen spoždení
navíc doktor měl dnes příšernou náladu a byl protivný,jak kdybychho obtěžovala,asi měl pocit,že chodím na gyndu si nechat prohlížet spodek z nudy a pro radost nebo co.Idiot jeden… ![]()
ale po té prohlídce mě dnes vše bolí a ani bych se nedivila,kdyby M ta mrcha přišla.
vítám nové členky ![]()
Děkuji za přivítání. Takže snaženíčko hezky zase od začátku viď? Tak tohodle já se teď taky bojím.
armiangel píše:
Děkuji za přijetí. Nejdřív jsem sem moc nechtěla, ale asi ve středu očekávám ms a mám hrozný nutkání udělat si testík, ale bojím se že zklame. Tak jsem doufala že mě tu podpoříte ať vydržím.Ovulaci jsem měla 31.3. a i s přítelem jsme se trefili tak nějak tajně doufám že by se už konečně mohlo zadařit.
já měla ovulku 30.3. a testovala jsem dnes a nic, tak vydrž. Ono to opravdu dříve než v den očekávané MS nemá cenu.