Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A testík asi nic neukázal viď? Kéž by někdo vymyslel něco lepšího.
me doktor radil at skusim po milovani stojku ale přítel se mi směje že se na to rad mrkne tak jsem to ještě neměla odvahu skusit
ja zustavam jeste tak pul hodky lezet nez se zvednu…a taky davam na chvilku nohy na horu,nebo je tam dostrkm prstem - ale zatim mi to bylo vsechno na ho…
a s prsama mám jendu velkou změnu, že mi pořád stojí bradavky ![]()
no pravě že mam ješte obavi aby se mi chlap nesmal kdyš po milovani budu dělat psí kusi ale tak asi si chlap bude muset nechat komentař pro sebe. jo a taky mi bylo doporučene milovani ve vaně ale nato mame malou vanu ![]()
ze plavou spermouši lip kdys se milujete ve vode protože i naka voda se dostane i do tebe ale zase kdyš si to vemu logicky tak kdyš lezu z vany tak to stejně musi vytyct, ja to ješte neskoušela posílam dal radu od lekře
Holky, já si při milování podkládám zadeček, někde jsem to četla a pak jsem taky někde četla, že je dobré si lehnout na břicho. Taky zůstávám ještě pak ležet. Ale prý ty rchlé spermijky jsou dost rychlé a to co většinou vyteče už je jen ten sekret ![]()
no ja nevim,me to prijde jako blbost.do delohy se ti tezko dostane voda ne?
asi se ve vaně trochu vody do pochvy dostane, ale to spíš ty spermie vyplaví než, že by jim pomohla.
ptala jsem se i v sanusu v Jihlave a nato se doktor nevijadřil