Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
25.11.13 11:35

@gabi.design jj,s batoletem je to pak oněčem jiném.. já čekám třetí a kluci už jsou puboši, takže je to vlastně, jako bych čekala první.. jen je potřeba je dobře živit a prát hory prádla :-) Ale moji společnost vyhledávají až večer a stačí jim si povídat půl hod až hodinu, to se s batoletem srovnat nedá. Když jsem čekala tenkrát mladšího, tak starší byl ve školce a zároveň jsme vyřizovali stavební povolení- a smimi pak stavěli- to se člověk ani nestačil divit, ja vše utíkalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.11.13 11:45

@Agáta13 byla jsem doma od 4. měsíce až do porodu a byl to největší relax a pohoda v mém životě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
25.11.13 11:49

:palec: jj, zpetne jeste dekuju :) rikam si, ze kdyz uz jsem doma a s dcerou si jeste moc poradne hrat nebo ji nejak vzdelavat nemuzu, manzel se vraci vecer, tak nejaky volny cas aspon vyuziju pro sebe, at to jen tak nezaplacavam posedavanim nebo nedejboze sledovanim bezduchych serialu…Jen to chce si udelat ten plan a uvedom si, ze treba uz nikdy tolik volneho casu mit nebudes (ikdyz jasne, nemuzes byt ted fyzicky prilis aktivni a musis se drzet jen tech nenarocnych aktivit…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
25.11.13 12:49

Ahoj, já jsem doma od 6tt kvůli nevyhovujícímu zaměstnání a už mi z toho kolikrát pěkně hrabe a nudím se, ale utíká to vlastně docela rychle. Když si představím, že v únoru už budeme tři.. :hug: Jinak vařím, peču, diskutuju, soutěžím (a vyhrávám :mrgreen: ) na internetu, chodím na procházky se psem, teď vybírám a objednávám dárky na Vánoce.. ale návštěvy teda (kromě mamky) moc nemám, protože od té doby co jsem těhotná se na mě všechny kamarádky vykašlaly jelikož jsem teď prý „nepoužitelná“ ;) (nechodím do hospod apod.) a celkově na mě jaksi zapomněly tak alespoň obskakuju partnerovy kamarády, kteří k nám chodí hrát o víkendech na PS3 nebo dojdou na kafe. Včera jsem upekla kávový řezy s krémem a nezbyl na mě ani kousek. Vždycky všechno sežerou :cert: :lol: Jinak taky pěkně kynu. Už mám nahoře 15kg 8o :oops:

• Citovat
  • Upravit
1947
25.11.13 14:12

@dani24687 a neměla jsi po nějaké době dojem, že „blbneš“? já jsem taková zpomalená, na všechno dost času, nechce se mi nic, než koukat na TV a brouzdat po e-miminu :nevim: Ono toho taky fyzicky moc víc nemůžu, ale třeba ty jazyky, jak navrhovaly holky… normálně už bych teď u toho seděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.11.13 14:13

@KlaraBoch jj, ten plán to určitě chtít bude.. jsem taková „laxní“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.11.13 14:14

@Agáta13 ne, ten pocit mám až teď s děckem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.11.13 14:17

@Hr4sek22 myjsme při prvním o většinu svobodných kamarádů přišli, cizí batole ve svém obýváku rozdýchá zas jen majitel batolete :mrgreen: Do února to máš za pár, a poslední měsíc už se tolik prý netloustne :-) Tak ať to máš brzy bez problémů za sebou!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.11.13 14:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.10.15 17:21

Ahoj děvčata,
s dovolením se pokusím oživit tuto diskuzi :oops: Jsem ve 20 tt a už 3 měsíce jsem v pracovní neschopnosti. Nejprve jsem zvracela a bylo mi zle, takže jsem byla ráda za klid. Potom se mi udělalo líp a začala jsem využívat vycházky (procházky se psem, malé výlety, nákupy…). Toto období bohužel trvalo asi 2 týdny :,( V současné době mám problémy s močovým měchýřem (tlačí, pobolívá - gynekolog říká, že je to normální) a „naučila“ jsem se být doma. Poslední týden na sobě sleduji, že se „bojím“ jít ven (stále myslím na ten nepříjemný pocit dole). A doma samozřejmě magořím!
Mám z toho špatný pocit, před otěhotněním jsem byla velice aktivní a teď nedělám nic. Pořád si říkám, že to není dobré hlavně pro miminko! Chtěla jsem se zeptat, jak jste zvládly porod a bylo miminko v pořádku i když jste byly celé těhotenství doma? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
21.10.15 17:28

Zvládnou porodit i ženský, který půl těhotenství jenom proleží a na dítě to nemá vliv. Nedělala bych si s tím zbytečné starosti.
A moč na rozbor Ti doktor posílal, jestli to není zánět? Tlak na močák je do jisté míry v těhotenství normální, ale zase abys kvůli tomu nemohla ven už ve 20. tt se mi moc obvyklé nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.10.15 17:33

Moč je právě v pořádku. Často jsem trpěla na záněty, tak jestli je to tím, že by byl ten měchýř nějak oslabený… nevím. :roll:
Každopádně díky za povzbudivá slova :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.10.15 17:41

@Zuzi28 já byla doma od 7tt, ale po předchozích 6ti letech, kdy jsem buď spala, nebo byla v práci, jsem to uvítala a mé tělo taky. Vykoukala jsem všechny možný seriály, měla doma naklizeno a navařeno jak teď už dlouho ne :mrgreen: Porod byl přirozený, nemám s čím srovnávat, byl první, ale stále mně překvapuje, jak někdo může odrodit v autobuse, aniž by si toho někdo všiml :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bylo to náročný, ale neřekla bych, že kdybych se dřela v práci, a vstávala každý den ve 4 bylo by to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.10.15 18:02

1.tehu jsem ležela doma 2 měsíce…ted je to horší, lezim v nemocnici uz 8 tydnu, doma 2-letá dcerka a ja muzu jen na WC a do sprchy…takze bych si to s tebou hned vyměnila…mne jeste 6 týdnu lezeni čeká…vždy muze byt hur…bud ráda jak to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.10.15 18:27

Já jsem před otěhotněním byla v práci taky skoro pořád, tak asi i proto je to strašný nezvyk :lol: a teď mám výčitky :roll:
@BB zlaticko To je mi líto! :( a můžu se zeptat s čím tam ležíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí