Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
21.10.15 18:55

@Zuzi28 ve 23 tt se začal zkracovat cipek, při příjmu byl jen 0,5cm. Udělali mi cerklage a od té doby jen lezim. Manzel mne drží nad vodou…nekdy je to k zbláznění. Ale pro tu malou princeznicku udelam cokoliv. Zítra jsem 30tt to byl můj 1.cil,ted mam za cil vydržet do 34 tt pak co bude navic bude krasny bonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.10.15 19:02

Tak to už máš „za pár“ :potlesk:
Je fajn, že je ti manžel oporou! Já bych bez toho svého zbláznila. Ale nechci mu to pořád dokola říkat, ať si moc nemyslí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.10.15 19:10

@Zuzi28 MNO manžel je skvělej. Ja teda první 3 dny v nemocnici prorvala. Spatne sem nesla odloučení od dcerky, já bez ni vydržela max 4 hod.pak jsem pospíchala domu kdyz jsem uz nekam vyrazila. Manzel přišel a svym způsobem mi domluvil, nebyly to sladký recicky ale fakty.Ja si to v hlavě srovnala a jsem v pihode. Nekdy si nad fotkama dcerky pobrecim ale vim ze je o ni skvele pistatano. Strida se manžel s babickama. A kdyz bude ultrazvuk v pondeli stejny jak puso.2 týdny tak mne pusti lezet domu.Tal snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.10.15 19:11

Omlouvam se za chyby ale pisu z telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.10.15 19:14

I když čekám první, tak si dovedu představit, že bez malé to musela být hrůza. Ona psychicka je strašná potvora. A je dobře, že máme racionální chlapy, kteří nám to dokáží vysvětlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
21.10.15 20:36

Ahojky, no podle mě je to doma náročný. Ze začátku jsem byla nadšená, jak si konečně odpočinu, všechno stihnu, supr-dupr vygruntuju, vše si v klidu na mimíška nachystám…ale po delší době, mě přijde, že nedělám nic jiného, než jen uklízím, ven nemůžu, tvrdne mi břicho a bývá mi s toho až špatně. Jak píšeš ty, já byla před nástupem na marodku taky furt někde v luftě, navíc čekám 3.dítko, takže jsem se nenudila, ani když jsme byly doma, protože máme doma psa a kočku, takže uklízet se musí denně. Teď mám už chvíli problémy a dost často polehávám, i když mám do porodu ještě 8 týdnů. A co dělat, aby se z toho jeden nezbláznil??Hodně si chodím tady emimino na diskuse, pomáhá mi to si psát s holkama, když máme nějaký problém, tak si poradíme, povzbudíme jedna druhou…Já kolem sebe žádnou kamarádku těhulku nemám, tak toto tady je uplně supéér!! Když se budeš nudit, tak písni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
21.10.15 20:41

@BB zlaticko Samozřejmě, ve srovnání s ležením v nemocnici, kór když máš doma takové malušátko, je to doma úplná brnkačka. Držím pěsti, ať co nejdýl vydržíte 2v1 a ať ti to utíká.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.10.15 21:01

Já věřím tomu ze to vydrzime aspon do 37 tt já se tak rozhodla. Psychika je potvora a opravdu dokáže nadělat poradnou paseku.Posl.2 tydny nastoupila uzastna doktorka.Ta mne taky hodne drží nad vodou. Kdyby bylo víc takových doktoru dalo by se zvládnout snad vse.Je fakt hotovej anděl mezi tema mladýma navic blbyma a arogantnima doktorkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.10.15 21:58

Ahojte,

já jsem poslední 3 týdny taky na nemocenské a už nevím, co mám doma dělat :mrgreen: Za tři týdny nastupuju na mateřskou, tak to bude lepší, že člověk není omezený vycházkama a může aspoň odpočívat pár dnů někde u rodiny a hnedle je to jiný ;-)

Zatím čas trávím spíš čtením emimina a modrého koníka, sledováním seriálů a… blbnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.10.15 08:58

@Makula75 A jak to zvládáš s dvěma dětma? Já mám teď období, že se tak tak zvládnu sebe :roll: Asi na mě začaly působit hormony a k tomu ten blbej močák… :,(
@BB zlaticko Věřím, že empatický lékař udělá svoje! To je dobře, že tam máš aspoň někoho takového :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.10.15 09:36

@Zuzi28 NO jak kdy…Tento týden jsme 3krát zaspaly…do školy to malá naštěstí vždy stihla, ale i tak. Já v noci čumákuju, nemůžu spat, mimi sebou šije, tvrdne břicho, lítám na záchod, furt mám žízeň, do toho křeče v kloubech.. :) samé těhu radovánky..atd.tak jsem pak ráno jak tele, než se proberu a pak stačí jen zaklapnout budík a říct si, no ještě chvilku.. :lol: A to jsem fakt zvědavá, jak to budu zvládat po narození mimi, když budem v noci několikrát hore a kojit :D

@Spendlicek jo jo, i moje dny jsou tomu podobné, vždy když musím zalehnout, tak otevírám noťas, jinak bych ZBLBLA! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.10.15 09:45

@Zuzi28 JInak náše dny jsou většinou stejné. Ráno vypravím malou do školy, syn-ten už bývá pryč, jdu se psem..Pak si něco pouklízím, poperu atd. Začala jsem brát obědy u nás ve škole, když se musím šetřit a mám mít klidový režim, tak ať nemusím stát u sporáku, tak je kolem poledne jedu autem vyzvednout a při tom vezmu malou ze školy, zastavíme se nakoupit a hurá domů. To už mě většinou není dobře, bolí mě břicho, tak se jen najíme a jdu se natáhnout, pak zase něco podělám, navečer, udělám véču, snídaně, svačinky do školy…a do toho venčení psa průběžně, když jsou doma děti, tak venčí ony..jinak mně přijde, že je to furt dokola. A musím zopakovat, že jsem moc ráda, že je něco jako EMIMINO, jinak bych byla uplně odříznutá..mně to úžasně pomáhá si sem zajít a splknout. Všechny vás moc zdravím a přeju hezký den, teď jdu vedle k sousedce se mrknout na věci po jejím mimi, chce něco prodávat, tak se jdu pokochat a snad něco pokoupím..Pak se ozvu, zatííím páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.10.15 09:56

Já bych taky tak chtěla chodit ven a kávičkovat! To by pak bylo něco jiného :( Ale když člověku není dobře, tak je to na houby. Vím, že u mě teď hraje velkou roli psychika, tak doufám, že se to brzy srovná :roll:
Mimochodem, zjistila jsem jako nováček, že mohu přidávat jen 5 příspěvků denně, dokud nebudu mít aspoň 30 příspěvků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.10.15 13:02

@Zuzi28 Tý jo, tak o těch příspěvcích ani nevím…já se ze začátku jen rozkoukávala a hodně jsem si četla, co psaly maminy i zpětně. Je fakt, že jsem na 3 diskusích a jednu se jen koukám…jinak to, co mě zaujme-nové diskuse a nové příspěvky, tak občas juknu i tam.Tak když můžeš jen 5 denně, tak nám je piš mega dlouhé a my ti budeme postupně odepisovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.10.15 13:09

@BB zlaticko To je úplně jiná domluva, že? Když se s tebou někdo baví normálně a né, že na tebe kouká, že ho otravuješ, když se na něco potřebuješ zeptat.Mimo jiné, co si budem, ty hormony fakt asi dělají své..Mě kolikrát můj říkal, že jsem hrozná, ty moje nálady..to co mi dřív nevadilo, teď vadí. U nás je to ale i tom, že ho málo vidíme, je kamioňák, tak jezdí jen na víkendy a to má kolikrát něco mimo nás, tak je mi holt smutno a jsem pak naštvaná, když jsem furt sama doma.On by pak o víkendu chtěl stihnout vše, ale to nejde, že. Tak ho třeba nechci „pouštět“ na pivko, nebo za klukama, když s ním chci být já..To on ale asi nechápe.. :,(
Ale sem si hezky ulevila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky