Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
27.10.15 12:29

@BB zlaticko neboj to bude dobrý hlavní je že jste překročili 30tku v televizi říkali že dítě se dá zachránit už od 24 tt takže neboj bude to v pohodě moje první dcera se narodila o měsíc dřív a vážila 1850g a dnes je to 13 letá puberťačka a někdy bych jí nejradši uškrtila :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:37

@BB zlaticko my jsme taky po IVF - sice přirozeně otěhotním na první pokus, ale potratím a tak nám vyšetřovali chromozomy metodou PGS. Taky bych se ráda dopracovala k 36tt :dance:

@ita83 no já to taky moc neřeším, nohy mám chlupaté :lol: :lol: nehty se snažím, aby je nemusel stříhat přítel :lol: to by mě lochtalo. Já se právě nezvládám předklonit od začátku, měla jsem nějak divně dělohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.10.15 12:39

@BB zlaticko To je mi líto, že to dneska nevyšlo. Ale je vidět, že to bereš statečně a už to máš opravdu za chvilku! Vem si, jakou cestu jsi už urazila :potlesk: Takže teď už to zvládneš :*
@ita83 @Ginuš Jinak holky, mluvíte mi s těmi hormony z duše. Kdybych to nezažila, tak nevěřím! Jenže co s tím? :nevim: Asi nic, musíme to vydržet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:41

@Ginuš mě někdo šáhnout na nohu zespod tak ho ukopu jsem na to háklivá :D :D :D a předklon??? to nehrozí mám strach že bych se převážila a odkutálela se někam pryč :D :D :D :D ale včera jsem zvládla holubičku ukazovala jsem dceři držení těla no hrozná sranda i manžel byl v křeči :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:45

@Zuzi28 ono se to prý porodem zlepší tak uvidíme ale zatím se pořádně vybrečíme :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:46

@Zuzi28 no já to teda měla dávkované postupně - IVF stimulace byla únor-březen a první vajucho se vkládala v červnu a další v červenci, tak byla pauza na zotavenou, ale teda dokonce to náš vztah nevydržel a na měsíc jsme se rozešli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:48

@ita83 no já mám teda mega pupek od začátku, přítel se mě nedávno ptal - a to to břicho jako ještě poroste :lol: :lol: :lol: a to jsem teprve 16+6 tt :lol: :lol: no rozesmál mě a taky mi říká věstonická venuše :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:49

@Ginuš ty jsi zůstala z prďolkou sama to mi líto :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:51
@ita83 píše:
@Ginuš ty jsi zůstala z prďolkou sama to mi líto :hug: :hug: :hug: :hug:

nene naštěstí jsme se pak dali dohromady, ale klidně bych do miminka šla i sama, měla jsem slíbený i souhlas ke vložení i kdybychom spolu nebyli - prostě to byl mazec, hormony a spousta problémů okolo :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:51

@Ginuš a bude hůř s tím pupkem ale aspoň víme že jsme těhu kamoška to čeká teď v prosinci a nic nemá asi ho schovává někde v šuplíku nebo nevím :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:55

@ita83 no ani mi nemluv… Já se i bojím, že do mě říznou při císaři a já praknu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:58

@Ginuš :D :D :D :D :D taky jsem už uvažovala jestli mi to po porodu zůstane ty kila no to abych byla jak forest gamp a běhala aspoň 3 roky v kuse :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 13:04

@ita83 no ani mi nemluv… A jako po císaři se má čekat se cvičením půl roku :lol: to bude mazec. Chudák chlap, toho lituji nejvíc - má doma yetyho :lol:. Taky jsem říkala, že asi budu muset běhat okolo bloku - ale jak běhat když člověk 9 měsíců proleží a přibere přes 20 kg (doufám, že to nebudu 30kg jak mi říkala dr :zed: ale je to reálný). No bude to zajímavé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 13:09

@Ginuš když jsme začali ivf před 3 lety tak jsem vážila 55kg a teď mám 90 a vše to je vyhnané těma hormonama ale zase si říkám že vím proč to je a že to za to stojí a manžel se k tomu staví zatím kladně prý se má k čemu přitulit a když mám depku a brečím že ho nechápu jak může žít s vozvaněm tak mě jen obejme a řekne toto všechno je moje no mohl bych chtít něco lepšího takže neboj to dáme dolů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
27.10.15 13:12

@Ginuš @ita83 Zdravím nováčky :lol:

Téda holky, Vás stíhat dočíst :D :D konečně se to tu začíná rozjíždět..to je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí