Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majduleee Ahojky tak parada a gratuluji
k peknemu veku, ja uz nemohu mit. Takze Nas by cekala darkyne. ![]()
@Anonymní píše:
Moji tetě je 60 a narodila se, když bylo jeji mamince 55 a zjistila to, až když cítila pohyby, měla sestry starsi o 30 let…Jo, kdo by to to v tomhle věku čekal!!
Tak to je vazne drsne, ale hlavni je ze jsou zdrave. ![]()
Vek je jen cislo.
Vsek nedavno ta polka nebo rununka porodila dceru ve svych 60.let.Mozna o neco mladsi.Ale to nevim jiste.
Holky všem vám držím pěsti
u nás si přeju druhé dítě jenom já
za chvíli mi bude 39 a manžel se prý cítí starý (43,5). Vždy když čtu takovouhle diskuzi mi svitne naděje ale muž je nekompromisní
ještě jednou přeji všem těhotenství se zdravýma miminkama na konci ![]()
@Zuzanka13 píše:
Ahoj holky! Je mi 41 let, a snažíme se o druhé mimi. Mám tady nějaké spřízněné duše? Potřebuji podporu. Zatím se nepovedlo…1.měsíc snažení.![]()
Také je mi 41 a snažíme se o miminko. A také potřebuji podporu - už se snažíme několikátý měsíc a nic. Začínám z toho být zoufalá, protože samozřejmě cítím, že mě tlačí věk. Zakladatelko, jak se daří? Jak to zvládáš?
@Alča0 píše:
Také je mi 41 a snažíme se o miminko. A také potřebuji podporu - už se snažíme několikátý měsíc a nic. Začínám z toho být zoufalá, protože samozřejmě cítím, že mě tlačí věk. Zakladatelko, jak se daří? Jak to zvládáš?
Ahojky.No my se snažíme zatím 2.měsíc. A asi to tak neřeším. Zatím…
I když minulou M jsem obrečela A co Vy…jak dlouho se snažíte? Méně než rok? To dáš když to nebudeš čekat ![]()
@Alča0 píše:
Taky teda počítám ty měsíce. Hold jsme už staré no…musíme si to přiznat.
Jinak já jsem dnes 7.DC.A tohle je ovu.test.Asi zatím slabá ta druhá čárka…ne?
@Zuzanka13 píše:
Ahojky.No my se snažíme zatím 2.měsíc. A asi to tak neřeším. Zatím…I když minulou M jsem obrečela A co Vy…jak dlouho se snažíte? Méně než rok? To dáš když to nebudeš čekat
My se snažíme od srpna 2020. Předtím se nám to podařilo na první pokus - ale dopadlo to spontánním potratem v 10 tt. No a od té doby nic. Hodně jsem obrečela menses koncem minulého roku. Ale každá přicházející MS je pro mě těžká. Právě cítím, že mě tlačí věk, takže čím dříve se to povede tím líp.
@Zuzanka13 píše:
Taky teda počítám ty měsíce. Hold jsme už staré no…musíme si to přiznat.Jinak já jsem dnes 7.DC.A tohle je ovu.test.Asi zatím slabá ta druhá čárka…ne?
Já jsem 13 DC a ovu testy mám stejné. Tak nevím. Vyčetla jsem tu na emimi, že někdo má testy stále negativní a přitom na UTZ je vidět ovulace, tak se tím uklidňuji… každopádně tento cyklus mám clostilbegyt.
@Alča0 píše:
My se snažíme od srpna 2020. Předtím se nám to podařilo na první pokus - ale dopadlo to spontánním potratem v 10 tt. No a od té doby nic. Hodně jsem obrečela menses koncem minulého roku. Ale každá přicházející MS je pro mě těžká. Právě cítím, že mě tlačí věk, takže čím dříve se to povede tím líp.
Hmmmm…tak to je dobré znamení, že si předtím rychle otěhotněla. Podle mě to půjde. Vem si že 80 procent vajíček je už nevhodných k olpození. A dítě ještě nemáš?
@Zuzanka13 píše:
Hmmmm…tak to je dobré znamení, že si předtím rychle otěhotněla. Podle mě to půjde. Vem si že 80 procent vajíček je už nevhodných k olpození. A dítě ještě nemáš?
Dítě mám, odpoledne ti napíšu SZ - nechci to tady řešit veřejně… no bojím se, že už to nepůjde, že nám ujel vlak.
@Alča0 píše:
Dítě mám, odpoledne ti napíšu SZ - nechci to tady řešit veřejně… no bojím se, že už to nepůjde, že nám ujel vlak.
Jasně. Tak zatím ahoj ![]()
Kolem 40 jsem těhotněla docela rychle, ale bylo z toho jednou biochemické těhotenství, jeden spontánní potrat a dvě zamlklá těhotenství. Na úspěšná těhotenství jsme čekali jednou 9 a jednou 6 měsíců. Na kvalitu vajíček mi podle mě pomohly doplňky pro plánované početí s inositolem.
@Hibou píše:
Kolem 40 jsem těhotněla docela rychle, ale bylo z toho jednou biochemické těhotenství, jeden spontánní potrat a dvě zamlklá těhotenství. Na úspěšná těhotenství jsme čekali jednou 9 a jednou 6 měsíců. Na kvalitu vajíček mi podle mě pomohly doplňky pro plánované početí s inositolem.
Ahojky.No přesně tyto přípravky beru. Konkrétně Natifem Duo. Někdy i 2× denně. A v kolika letech Ti to teda vyšlo? ![]()
Je mi čerstvě 39 let snažíme se od července na přelomu roku biochemické těhotenství ale nevzdavame to a snad se na nás štěstí usměje ♥️️já mám děti už dvě manžel také 👍
všem přeji úspěšně snažení 👍
@Staninka30 já mám kluky podobně od sebe první 2000, druhý 2003 a třetí 2008 ![]()