Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
13.5.08 22:34

Ahoj Zanet stale jeste nemam mesicky dneska rano jsem testovala porad je jedna carka.tak asi smirim k ms. :cry:
to jsme nesnazili jen me prekvapila ms nedorazila muze stat jednou nahodou.tak uvidim dale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
14.5.08 19:50

Zdenno - telo si s nama obcas pekne zahrava, vetsinou kdyz se vic sledujes. Jestli mas MS normalne pravidelnou, tak bych asi zasla k doktorce.

Drzim pesti, urcite brzicko najdes 2 carky na testiku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.5.08 21:55

Ahoj,
jsem se tu zase dlouho neukázala.

Zanet - tak co, jak si užíváte s malým českého podnebí? Zrovna máme takové krásné počasí. Fakt jsem se těšila, až začne být hezky. I když tobě to zas tak super asi nepřijde, když máš léto celý rok :D Tak mi zbývá ještě šest týdnů. Někdy se už nemůžu dočkat a jindy si zas říkám, že se toho trochu bojím. No prostě podobné pocity, jako s Viktorkou… A ta už bude mít teď dva roky. To to uteklo.

Zdenna - to je dost indivuduální. Záleží, jestli máš jinak MS pravidelně. Já teda už nepatřím ke zkušeným, protože naposledy jsem měla MS v roce 2005 :D Ale měla jsem to celkem běžně co 35-45 dnů, takže třeba to máš taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
14.5.08 21:58

ahoj marketo a zanet pravdielnou ms jsem mela 28 do 30 dnu.dneska ma porve 1 4 dnui zpozdeni ms.hm uvidim naposled v ponedli testnu a dal sup k gynekologa na kontrolu ve mne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.5.08 09:49

MARKET - ty jo, toto fakt leti. A hezky jste si holky naplanovali, aby slavili narozky spolu, ze? :-) No jo, nekomu se fakt dari :-) Moc vam to preju. Hlavne si uzij ty posledni tydny a dej vedet, joooo? Budu na tebe moc myslet!
Mas nekde fotecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.5.08 22:50

Zanet - no jo, ani jsme to až tak neplánovali a už to bylo, ale jsem ráda, že to bude zase na léto, přijde mi to snazší, než mít mimčo v zimě. To víš, že pak dám vědět. Včera jsem se byla podívat v porodnici v Ostravě-Vítkovicích, tak mě to tam celkem nadchlo, tak snad budu rodit tam. Už aby to bylo. Ty poslední týdny jsou nejhorší (jak se člověk čím dál víc těší i čím dál víc bojí). A představ si, že nemám vůbec nic nachystané :? Manžel mi nejdřív musí předělat skříňku na oblečení, už ho k tomu nutím asi měsíc, zatím nic… A oblečky jsou v zavakuovaných pytlech někde nahoře v šatně :D Kočár zaprášený v kočárkárně… Aspoň se pak manžel nebude nudit, až budu v porodnici :D :D Jinak fotky mám tady http://www.flickr.com/…7472617@N00/ tak se mrkni, ale naposledy jsem tam dávala fotky v půlce dubna, od té doby jsem je nestáhla z foťáku, tak se pak musíš podívat za nějakou dobu, až to zaktualizuju. Ještě jste s malým v ČR? Do kdy tady budete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.5.08 09:14

Teda Market, doufam, ze mas aspon nachystanou tasku ;-) No jeste ze manzela bavi umyvat kocarek a chystat vecicky :D
Viktorka je moc hezka holcicka, ze se vic podoba na manzela? Je to sikulka, fakt se mi moc libi :-)

No jo, tak se drz, myslim na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.5.08 20:49

No, Zanet, tašku nachystanou taky nemám… Nemám to do čeho sbalit, protože batoh používám několikrát týdně (plavání, cvičení apod.) a nic jiného doma nevedeme, leda igelitky nebo plátěné Tesco tašky a pak kufry :D Tak si chci půjčit od ségry, ale pořád to nějak odkládám, no nic, přinejhorším to sbalím v rychlosti do igelitky :D Jo a manžela určitě bude bavit chystat věcičky a čistit kočár :twisted: :twisted: Ještě mám v plánu vyprat záclony, udělat velký úklid v kuchyni a v šatně… Hm a do toho mám zase celý příští týden nabitý prací a ve volném čase nahráváme nové songy s kapelou. Zařídili jsme si teď s manželem vlastní nahrávací studio - sice takové menší, ale celkem se nám to daří, tak teď nahráváme a nahráváme :D Udělali jsme si tam (v tom studiu) i nahrávací koutek, takže tam Viktorka s námi celkem vydrží i dlouho. I když dneska, když jsem nahrávala já, tak stála za dveřma od té odzvučněné místnosti, ve které jsem byla a řvala mami mami :D Ale když nahrává někdo jiný, tak si hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.5.08 09:45

Asponze neplakala, to te jen tak povzbuzovala :D To je bomba s tim nahravacim studiem, to vam moc preju! Akorat docela nechapu, jak to vsechno stihas, jeste i pracovat… no jo, jsi mlada a sikovna! :-)

Taska do porodnice muze byt klidne kufr :-) Lip se v nem bude hledat a lip se bude prenaset (teda pokud ma kolecka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.5.08 21:14

No jo, ona nám fandí. Nedávno jsme měli koncert, bylo to přes den, tak se přišla s babičkou podívat a celých 45 minut tancovala pod pódiem a všem ukazovala „to je tata, to je mami“. Fakt sranda.

No zatím to všechno tak nějak stíhám, ale jsem zvědavá se dvěma dětma… To asi bude trochu složitější. Ale i tak to budu muset zvládnout, protože z ničeho slevit nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.6.08 21:16

Ty brdo, jsi fakt obdivuhodna! Kdy bude dalsi koncert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.6.08 22:10

No, teď se nám to trochu rozpadlo (špatní lidi - špatný tým), takže tak trochu hledáme nové muzikanty, což mi vzhledem k mimču bude přes léto vyhovovat a do konce léta to dáme do kupy.

Ještě jsi v ČR? Kdybys tu byla ještě v červenci, tak 19.7. pořádáme akci, mrkni na http://www.apuseni.cz/…a-louce.html .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.6.08 22:10

No, teď se nám to trochu rozpadlo (špatní lidi - špatný tým), takže tak trochu hledáme nové muzikanty, což mi vzhledem k mimču bude přes léto vyhovovat a do konce léta to dáme do kupy.

Ještě jsi v ČR? Kdybys tu byla ještě v červenci, tak 19.7. pořádáme akci, mrkni na http://www.apuseni.cz/…a-louce.html .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.6.08 22:11

Tak to uz tu nebudem, odletame 24.6. Skoda, vypada to dobre. Ty jo, ty hrajes i na basu? Jsi vsestranna muzikantka! A jeste delas i web… no jo, jsi fakt sikovna!

A nam zitra prijede tatulda, tak se moc tesime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
11.6.08 21:56

Jé, tak na basu umím jen okrajově. Mám v plánu se tomu začít pořádně věnovat, ale až tak za půl roku, až bude Anička větší. S malým dítkem moc cvičit denně nejde. Teda když má člověk ještě tolik aktivit, jako já… Jo, weby dělám - firemní máme 4 :D Ale teď jsme si nechali udělat profi design. Takže moje jsou jen texty. Mrkni na www.apuseni.cz a tam je rozcestník i na naše další weby.

Jé tak to se máte. A tvůj muž je cizinec, že? Už jsi mi to někdy asi psala, ale teď si nejsem jistá. A jak mluvíte s Giovim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová