Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj,
tak už jste v ČR? Jaký byl let. Stejně je Giovi frajer, že to tak zvládne. Resp. že ty to s ním zvládneš. Mě stačily 4,5 hodiny na kanáry. Tak pak napiš, kdy cca to vidíš, že byste měli čas.
To je fajn, že kniha přišla.
jj, uz jsme tu. Giovi to zvladl, ale jen proto, ze musel, byl moc nestastny a bolela ho ouska… nic moc. Mnohem horsi nez minuly rok.
Vidim to na pristi vikend v Roznove, co ty na to?
Už jsem četla blog o cestě a tak… No i tak je šikulka.
Příští víkend bychom mohli v neděli. V sobotu totiž jsme u mého taťky na praseti (jakože dělá takovou malou párty s opékáním prasete). Tak v neděli bychom mohli dojet do Rožnova. Bude hezky, takže se děti vyřádí. Máš ještě moje číslo? Že bychom se pak domluvily mobilem. Jestli teda nějaký český mobil máš.
ja vim, tos psala o tom praseti. To my nejime, tak tam bych Dannyho fakt nedostala
Tvuj mobil tu asi nemam, posli mi ho prosim na SZ. Ja jsem si totiz blbec nevzala svuj adresar, tak su jak bez ruky. A mobil mam, ale jeste mi ho kamoska nedala, takze vlastne nemam. Ale pak ti poslu sms nebo neco.
A v tu nedeli bysme sli do toho lanoveho centra (jak je ta velka skluzavka) nebo je tam jeste neco jineho? Jdu shanet hotel ![]()
Jo, můžeme jít tam, Viktorka tam vydrží neomezeně dlouho
Skanzen nevím, jak by děti bavil. Ale taky můžeme zkusit. Číslo ti pošlu. Danny nejí maso?
Tak my si nechame skanzen na sobotu, ale taky si nejsem jista, jestli to maleho bude bavit. A ty skluzavky v nedeli a sejdem se tam, jo? Se tesim!
Danny ani ja nejime nic krome ryb a obcas kure nebo kruta. Giovi je vegetarian odmalicka z vlastni vule
S jidlem si s nim fakt uziju ![]()
My jsme byli ve skanzenu loni a moc to Viktorku nebralo, ale byla to hezká procházka. I když ty zvířata se jí líbily moc.
Já jsem taky kdysi jedla jen kuřata a ryby, ale jak jsem byla těhotná, tak to nešlo a od té doby jím všechno.
Varenko a Marketko preju vasim slecnam ke 3.rocku rocku jen to nejlepsi!!!!!!
Holky vsechny vas moc zdravim,nestiham vubec nic,ale obcas na vas nakouknu.
MYSKO - ty mas nove miminko? Hledim na ty fotecky a prechazi mi zrak. Jsem to nejak zazdila?
Kazdopadne moc krasne deti a dik, ze ses stavila, prijd casteji ![]()
MARKET - covece, nevim nevim, jestli nam to vyjde. Maly dostal rymu, Dannymu taky trochu tece z nosu a mozna to mam i ja, jen si nejsem jista. Do nedele daleko, tak snad budem fit, ale radsi nic neslibuju. Prinejhorsim ti tu knizku poslu ![]()
Viktorce dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninkam! Doufam, ze jste to hezky oslavili!
Ahoj,
Mysko - díky, to je hezké, že sis vzpomněla. A taky mě překvapuje třetí dítko, i když zpětně si vzpomínám, že jsi o něm něco psala. Ale když my to tu s Zanet táhneme samy dvě…
Zanet - oslavu jsme měli úžasnou! Jako z filmu
Přesně takovou jsem si přála. Hodně dětí, všechny se bavily. Viktorka nadšená. Jak z dárečků tak z toho, že má konečně ty SVÉ narozeninky! Byla jsem fakt nadšená, jak to celé proběhlo. I když jsme to na poslední chvíli kvůli počasí přesunovali jinam, ale nakonec i počasí vyšlo. Snad vám to v neděli vyjde. Když ne, tak se nic neděje.
Tak to je super, ze vam to tak vyslo. Uplne to vidim! Jak z americkeho filmu, ze?
![]()
S nedeli zatim furt nevim. Maleho to vzalo poradne. ![]()
No jo, máš pravdu, byla to opravdová amerika
Takovou party jsem si vždycky pro Viktorku přála. Tak snad za rok v podobném duchu.
Rýma je svinstvo. No jo, vy Floriďani nejste zvyklí na takovou kosu… No moc ráda bych se s vámi viděla. Tak uvidíte, jak vám bude. Co jinak máte ještě v ČR v plánu? Koukala jsem, že jste byli v Lešné. My tam jezdili každý rok, letos jsme ještě nebyli. No a loni jsme tam dostali pokutu za rychlost… Je to od nás 2 hodiny cesty, tak jsme trochu spěchali… Jinak mnohem hezčí zoo je v Olomouci - teda pro děti podle mě lepší. Zvířata jsou za sklem, jdou hezky vidět a jsou tam zajímavé zvířata. V té lešné jsou všchny celkem daleko. Viktorku to nikdy moc nebralo. Ale procházka je to hezká. Kdybyste neměli co dělat a bylo hnusně, doporučuju to Bongo v Brně. To nemáte tak daleko (teda relativně ne).
MARKET - jsem hrozna, dycky ti chci zavolat nebo aspon poslat sms a dycky si na to vzpomenu kdyz u sebe nemam mobil a nechce se mi pro nej jit dolu
Roznov jsme pro tentokrat vzdali
Ale do Brna mozna opravdu pojedu. Budto hned v pondeli, ale spis az ve stredu. Danny totiz poleti PO-Streda do Londyna. Zkusim se podivat na to Bongo, poptat se holek, jestli by jeste nektera nesla. Anebo se mozna potkame jen v Olymipii. Uvidime.
S Lesnou mas pravdu. Necekala jsem, ze to bude takoveho chozeni. Hlavne to tam neni moc udelane na kocar
Danny byl nastvany, ze porad musi prenaset kocar
![]()
Mozna se jeste pristi nedeli podivame do prazske ZOO.