Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Erdi ty jsi vzteklá jak pitbul
.Fakt ty vyjedeš po každym at tě podpoří nebo něco vytkne tak máš dny kdy prostě vyjedeš po každém at je to jak chce.
![]()
Ty prostě ráda provokuješ a upozornuješ na sebe vid?
Já si zakládám na svém pravopisu, protože si myslím, že kultura projevu vypovídá mnohé o kultuře člověka
A moc času navíc to nezabere, já si to kompenzuju tím, že píšu všema deseti ![]()
Že je to tvůj styl psaní, tím se radši ani nechlub - když už něco píšu, tak se snažím, aby mi ostatní rozuměli, co se snažím říct. Protože jinak by to snad ani nemělo cenu sem něco psát
Já netvrdím, že pravopis neznáš, ale tvrdím, že píšeš jak dlaždič ![]()
To mě mrzí, jestli ti připadám dotěrná, snažila jsem se to brát tak, že každý jsme nějaký, ale už mě to přestává bavit - v každé diskuzi furt jedno a to samé dokolečka. Diskutuje se, ty přijdeš, něco napíšeš, do někoho tím malinko kopneš a strhne se lavina a diskuze začne být o ničem - řeší se slovíčka a ptákoviny ![]()
Já nevím, není ti divné, že se to děje jenom tobě? Dvacet stran se lidi nenapadají, normálně si píšou a pak přijdeš ty a je z toho pohroma
Možná je to i tím tvým způsobem psaní, kdybys to napsala nějak kultivovaně a souvisle, tak by to lidi třeba tolik nedráždilo - ale tobě jak se zdá, že někdo řekne něco, co se ti nehodí do krámu, tak ho hned posíláš umývat okna
To jen tak pro zamyšlení
Věř mi, že většina lidí sem nechodí proto, aby si do tebe mohli kopnout, tak úžasná zase nejsi a tolik času snad nikdo nemá
![]()
erdita píše:
anguo to je muj styl psani pravopis mi celkem sel a to ze nedelam carky velka pismena atd nesouvisi nejak s mymi znalostmi.proste si to zjednodusuju a jak to tak ctu taky zacinas byt doterna tak si hled sveho a cti to co je tobe sympaticke jo? a Lesino nemas pravdu slovo oporovat je pekny nesmysl.opora je totiz uplne jinaci vyznamale zase jsme u toho.jak do me jeli v jine diskuzi ze neumim psat to bylo v poradku ze?ale sotva se ja upomenu uz jste ve me.jste TRAPN EEEE
![]()
![]()
Moc se ti za to omlouvám, ale pravdu mám. Toto slovo se opravdu běžně používá. Snad nepatří do spisovné češtiny, ale to ani spousta jiných výrazů, které běžně používáme. Mimochodem, nemyslím, že vzniklo ze slova opora, domnívám se, že jeho základ je spíše ve slově odpor.
A teď mi řekni, opravdu jsi jeho významu nerozuměla nebo to byl jen způsob rýpance do jeho autorky? Opravdu by mě to zajímalo…
A jen k interpunkčním znaménkům. Jejich nepoužívání snad zjednodušuje život tobě, ale nám ostatním je čtení takového textu mnohem méně příjemné. Sama jsem léta psala bez diakritiky, nicméně interpunkční znaménka a správně umístené mezery jsem považovala za základní slušnost. Nu a u těch, kteří se s jejich používáním neobtěžují, mám tak nějak názor na autory dost zjednoušený.
Teď nemluvím jako admin, teď říkám svůj osobní názor. (Pozor, o překlepech nemluvím, s těmi se bohužel také dost kamarádím
)
L.
Lesina píše:A jen k interpunkčním znaménkům. Jejich nepoužívání snad zjednodušuje život tobě, ale nám ostatním je čtení takového textu mnohem méně příjemné. Sama jsem léta psala bez diakritiky, nicméně interpunkční znaménka a správně umístené mezery jsem považovala za základní slušnost. Nu a u těch, kteří se s jejich používáním neobtěžují, mám tak nějak názor na autory dost zjednoušený.
Děkuji, to jsem se snažila přesně říct
![]()
tak já odbočim - zpět k „farska“ - šmarjá akutní boreliozu - tak to zaprvý je mi líto a zadruhý sem se nadzvedla - páč dneska sme vyndali dvě klíšťata (z dítěte)
já neci!
(jenom teda… toto diskuzní téma začíná připomínat chat)
No jo, k té borelioze, naše mamka měla teď od klíštěte taky kolco jako prase, tak je na antibiotikách, ještě jí krev teda nebrali. A její kámoška taky - a letos už podruhé… Je toho cosi moc, mám pocit ![]()
JOJO,CHAT..... ![]()
V realnem case.....Coze nespite?:-)
Viky(alias Prostrednicek) to mela zrejme z komara nebo muchnicky…A kolo ma dvojite pres pulku tvare i krcek,vazne se to toci ve spirale!
Neuveritelne je,ze to vazne clovek muze dostat x krat za zivot ![]()
Chůdě malé ![]()
Tak já třeba jsem dneska chtěla jít spát už v osm, ale ty potvory mi daly Harryho Pottera, tak jsem na to hleděla
Ale už musím, jinak už zítra fakt padnu vyčerpáním… Zajímavé je, že jak uložím dítě, tak ožiju
![]()
JDU ZALÉZT POD ZEM!!!
(takto večer mám daleko menší práh snášenlivosti strachu z chorob a hlavně u dětí - u sebe to bych jako ňák přežila)
Nebo se odstehovat do USA,Zlati…
Ted jsem Ti napsala potesujici info ohledne trech stadiich L.B.,na ‚mou‘ diskuzi o Borelioze…TAK TO RADSI TEDA ANI NECTI ![]()
už jsem si to přečetla - POZDĚ!
(neeee… chtěla jsem si to přečíst. Páč jsme celá famílie pořád v dosahu klíšťat. bohužel). Jenže podle mě - člověk se může bránit jak chce, stříkat se repelentem od hlavy k patě, trčet ve městě - a stejně ho to může potkat…
když to má bejt tak to je… ALE JE TO SVIŇA!!!! borelie
Svatá pravda, já jsem jednou chytla klíště v únoru a to jediná příroda, kterou jsem potkala byly tři stromy na náměstí
![]()
A teď už ale fakt jdu… ![]()
/holky teda slovo „oporovat“ neznám, ale to je nakonec jedno… třebás je to nějakej žargon?/ - to myslím čistě jako že se chci informovat - to slovo fakt neznám
leda odporovat…
(oponovat = namítat, oDporovat, ne??)
jéžiš ale to je jedno… teda včera sem tady zevlovala kvůli těm klíšťouchům. Takže zítra vyrážím do apatyky pro Antisept-Juwim-gel. A budu NIČIT.
A už jsem si objednala levandulový olej, levandulové mýdlo, a jak mě klíště ucejtí tak bude couvat prostě už na sto metrech vzdálenosti!!!
ANGUO, zajímavé, že když to tak po mě nemůžeš přečíst, že mi odpovídáš
jinak píšu správně, tak jak bych měla, kdybys náhodou opět měla problémy. Máš pravdu, to jak píšeš možná vypovídá o kultuře člověka, ale tady nejsme ve škole ani nepíšu svůj životopis proto jsem se na to vybodla, vis? To ale neznamená, že jsem tele. Povyšuj se dále, už mi to tak max.připadá k smíchu. Neboj, mám hotelovou školu a na počítači jsme se učili i všemi deseti jak ty píšeš, bohužel ale jsem to nikdy v praxi nevyužila protože před mateřskou jsem dělala zatím jen servírku.Jinak nevím v čem machruješ, počítač když to máš nastavené, tě stejně za chybu upozorní. KAMČO není to pravda, já jen pořád nechápu, že nevidíte, jak do mě všichni jedou a potom je vina ve mě…zajímavé! Že já se pouštím do všech? Není to náhodou naopak? Já už jen mám těch všech narážek po krk a prostě se bráním. LESINO neříkám, že slovo oporovat neznám, ale počítač toto slovo nezná a vyhodnotil mi to jako chybu, podtrhl mi tohle slůvko červeně. U nás se prostě tohleto slovo nepoužívá a předpokládám, že ani v pravopisu není. Pravda, ještě jsem nezjišťovala. A měj si nazory na mě jaké chceš, třeba si mysli, že jsem blbka (jak už mě jedna maminka nazvala). Ale budu si psát stejně po svém, jsem přece blbá…