Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
11.7.09 13:42
:D :D

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
11.7.09 13:43

A fakt to tedka nemyslim ve zlym. Jen mi vadi, ze tu nektere maminy narknes z pokrytectvi a z toho, ze se pretvarujou jen aby vypadaly jako super-maminy.
Pritom sama jednou napises to a po nejake dobe ono a pak se nediv, ze to, co pises, pripada ostatnim neduveryhodne.

A kdybys mela o detech opravdu tak nastudovano, jak jsi tvrdila ( „Ja o detech vim vse“ a podobne reci), vedela bys, ze bilkovina kravskeho mleka muze zpusobit prave i ty zanety prudusek…

A kdyz uz jsme u toho, ted jsem si vzpomnela - moji kamaradce, je ji 22, minuly tyden zjistili doktori alergii na mlecne vyrobky. Nechapala, jak je mozny, ze ji to nasli az ted, a oni ji rekli, ze to muze byt dusledek vyzivy z detstvi a ze ta alergie mohla trvat uz dlouho, jen v male mire. Nakonec to doslo az k tomu, ze kdyz si ta holka da ted jogurt, tak ji to muze zabit.

Tohle ber Erdito taky jen jako info a pribeh ze zivota, ja uz do tebe ohledne vyzivy rejpat nechci a nebudu, takze to tak prosimte ber. Nechci tu rozvadet dalsi debaty, ktere tu byly uz tisickrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 15:10

Já mám pocit, že Erdita musí být asi za každou cenu v opozici :roll: Ani snad nebudu reagovat ne ten poslední příspěvek určený mně, nemá to totiž cenu. Já se nějak furt nemůžu rozhodnout, jestli jsi tak hloupá nebo to na nás všecko jenom hraješ :roll:

Jinak všecko má své vysvětlení - starší dcera je úúúúplně zdravá až na ty záněty průdušek, které beztak mají všechny děti v Erditině okolí.

Po dávce antidepresiv je Erdita zcela vyrovnaný jedinec (předtím nebyla, ale co to bere, tak už jo) :lol:

Akorát nevím s tou domácností a péčí o děti… Jak to teda je? Stíháš to nebo ne?

A vůbec, holky co se nudíte, pojďte se mnou mýt okna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.7.09 15:37

Ježkovy oči, holky .. NECHTE UŽ TOHO :cry: :cry: :cry: To vám uživatelka s nickem Erdita přijde tak zajímavá a důležitá, že na její příspěvky pořád reagujete?
Vždyť takhle se dostáváte na úroveň toho, koho kritizujete:(

(Osobně si - podle jejího projevu - myslím, že je to hodně mladá, nezralá holka, která v mnoha ohledech prostě musí dospět…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 15:39

Baghiro, myslím, že jí je 24, to zas není tak málo (mně je 26 :D ) Podle projevu bych ji tipla tak na 13… Ale někdo holt asi dospívá později :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.7.09 15:44

Anguo - ty jedna zlá kobylko :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Já tipovala 14 - 18 :lol: :lol: :lol: :lol:
Kde máš Jennifer? Úplně jsi mi s ní splynula, zezačátku jsem si při pohledu na tu fotku říkala, že jste si neuvěřitelně podobné, než mi to docvaklo:))))) Ale jo - vy si opravdu JSTE podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 15:48

No jo, zlá kobylka, to jsem celá já :lol: :lol: :lol:

S tou Jennifer jsem trochu mimo… :?: Kdo to je? :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.7.09 15:50

Aniston přece, kobylko nedovtipná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 15:56

Och, já a Jennifer Aniston? To mi teda lichotíš :oops: :lol: :lol: :lol: Akorát jsem u sebe nikdy její fotku neměla… Jestli teda myslíš tu předtím - to jsem já na jedné z mých lepších fotek :lol: :lol: :lol:

http://www.necromanek.cz/…sko%2008.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 15:58

Jo, už to asi chápu, ty sis nejdřív myslela, že je to ona, ale pak jsi poznala, že ne, že? :lol: :lol: :lol: My s laktační demencí to nemáme jednoduché :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.7.09 16:08

Né, já si fakt myslela, že máš v profilu její fotku … 8O Hele, o vykojeným mozku mi vykládej, já už mám odkojeno hezkých pár let :lol: :lol: :lol: Fakt jsem si myslela, že je to ona. To se mně stát nemůže … i když moje matka mi pořád říká: teď vypadáš jako nějaká herečka… Nejdřív jsem byla jako Sabina Laurinová a takový ty jakože ucházející, naposledy mi řekla, že vypadám jako Anna Polívková :lol: :lol: :lol: z čehož usuzuju, že vizuálně to se mnou jde fakt z kopce (nebo matce zmršili tu operaci šedého zákalu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 16:31

Jej, tak to se cítím polichocena :lol: Ale realita je bohužel jiná… :roll:

Tvoje mamka je fakt milá :lol: Jako Polívkovou mám ráda, akorát chudina zdědila po tatovi ten „rodinný klenot“ - jakože frňák :lol: No ale taky bych radši byla Laurinová než Polívková, když už bych si musela vybrat :lol: :lol: :lol: Hlavně abys podle mamky za pár let nebyla jak Kalamity Jane - kdo ví, co jí s tím zákalem provedli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 16:51
:roll:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.09 16:56

Ale běž, vlasy dorostou… :wink: A modrooká blondýna jsi furt, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 16:58
:D

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...