Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
12.7.09 10:43

Jo jo a pak znovu otěhotněla, snad pomalu ještě v šestinedělí a začala chodit k nám do dubna 2009. Těsně než ji odhalili už zase ležela v nemocnici s nějakým hematomem a hrozícím potratem… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 10:49
Angua píše:
Jo jo a pak znovu otěhotněla, snad pomalu ještě v šestinedělí a začala chodit k nám do dubna 2009. Těsně než ji odhalili už zase ležela v nemocnici s nějakým hematomem a hrozícím potratem… :roll: :roll: :roll:
no je to hnus :evil: Klepala jsem se vzteky ikdyz jsem to cetla az pul roku potom, v lednu :evil: Ale je dost pochopitelny, ze uz nektery uzivatelky ztratily duveru v duveryhodnost nekterych lidi nebo prispevku...... Tohle totiz strasne moc zamava s lidskou duverou :(

Cetla jsem i diskuzi Vanesska, to je proste strasny. Kdyz si vzpomenu na chudaky holky (a je jich tu bohuzel hodne moc) ktery o svoje miminka prisly, je mi z Markyska uplne na bliti.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 11:13

Já i když jsem asi jediná tak moc nevěřím tomu že Markýsek si vše vymyslela.Byla z naší diskuze život po potratu a věděla věci které by prostě nevěděla kdyby něco s toho nezažila,takže já si nemyslim že by to byl nějaký uchyl co si z lidí dělá srandu,ale myslím si že byla spíše psych. nemoná a prožívala to vše znovu ,ale to je jen moje dedukce a já jí měla moc ráda.Vždycky všechny utěšila a našla pro všechny hezké slovo.
Nemyslím si že to byl zlej člověk,ale pravdu se už nedovíme,škoda že se k tomu všemu nevyjádřila.
Tet se na mě každej snese a seřve mě že jsem blázen :roll:
Po tom všem už všemu nevěřím jako dřív

čertík bertík mi někdy připomíná Erditu,ale myslím že ona měla jinej styl psaní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.7.09 11:17

No jo, je to hnus, též takové lidi nechápu… Hlavně teda proč to dělají a kde na to berou čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.7.09 11:20

Kamčo, já skoro myslím, že stačí pročíst pár potratových diskuzí a člověk ví skoro vše… tak, aby to mohl použít… Ale možná se pletu.

Je fakt, že už se nikdy nedozvíme, kdo to byl a co všecko byla pravda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 13:44
Kamča.dalmatinka píše:
Nemyslím si že to byl zlej člověk,ale pravdu se už nedovíme,škoda že se k tomu všemu nevyjádřila.
Tet se na mě každej snese a seřve mě že jsem blázen :roll:

proc tohle pises Kami? 8O :( Ja to docela chapu............. reakce muzou byt ruzne, vztek, litost, nenavist.......... ale taky to nekdo muze brat jako ty a ja na tom nevidim nic spatnyho......... Tim spis, jestli mas dojem, ze ti treba nekdy psychicky pomohl/a… proste to chapu.

Ale taky dobre vim, ze udelat tohle nekdo me, co udelala ona, urcite pocitim strasnej vztek a hroznou nenavist, a asi zacnu byt i lehce paranoidni… ;) A co maji rikat holky, kterym opravdu miminko umrelo, podobne jako Vanesska.............. pro takovy holky to proste musi bejt hrozny............

Angua píše:
Kamčo, já skoro myslím, že stačí pročíst pár potratových diskuzí a člověk ví skoro vše… tak, aby to mohl použít… Ale možná se pletu.

tohle si myslim taky.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 14:13

právě je to tak jak píšeš.Mě na jednu stranu pomohla a na druhou i šokovala.nechápu proč by někdo tohle celé dělal kdyby byl normální,takže usuzuji s toho že asi normální nebyla a nemyslím si že by se někdo bavil tím pomáhat ostatním lidem¨a nevěřím že pomáhala proto aby na sebe servala veškerou lítost a pozornost.
nevím,pravdu už se nedovíme ale nejvíc mě rzí že celá ta kauza utichla,proto že si myslím že kdyby policie chtěla tak že jí podle pc najdou a to mi dodnes hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
12.7.09 14:47

Kamčo, mě to taky štve - přímo sakra štve, že to utichlo. Je to podle mě nefér! Kdyby aspoň někdo napsal „nepodařilo se vypátrat“, ale takto nevím, co si o tom všem mám myslet a jsem z toho znechucená. :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.7.09 15:06
lenula píše:
Kamčo, mě to taky štve - přímo sakra štve, že to utichlo. Je to podle mě nefér! Kdyby aspoň někdo napsal „nepodařilo se vypátrat“, ale takto nevím, co si o tom všem mám myslet a jsem z toho znechucená. :? :? :?

Pokud vím, tak se něco ještě pořád děje - ale řeší to Zdeněk se Šárkou , takže to jde mimo mě.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
12.7.09 15:25

LESI, tak proč nenapíšou do diskuze o Markýskovi? Vím, že tam před pár měsíci Šárka psala, že to je předmětem vyšetřování a nemůže nic říct, ale od té doby se snad něco mohlo změnit - mohlo by už něco vyplout na povrch mezi ostatní (zejména maminky, které byly s Markýskem v „kontaktu“). Řekni jí, prosím, ať nezapomene dát vědět (až bude moct něco říct) - ať už to dopadne jakkoliv, úpěšným i neúspěšným pátráním. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.09 15:42

Lesi ano souhlasím z lenul.nemáme snad vědět co se děje když se nás to také týkalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.09 17:42

(jenom takový nápad…
nemohla třeba skutečně ztratit dítě ale s jiným jménem? četla jsem tu diskuzi, která je tomu věnovaná - a nemocnice HK se vyjádřila, že žádné dítě jménem Vanessa tam nezemřelo…
no je to divný.
Ačkoli nevím, co tady dedukuju, když policie ASI ví něco víc - jestli to teda vyšetřuje)
Zlatuška (odhlášená)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.09 17:43

každopádně pokud opravdu dítě ztratila (opět jen dedukce… a pravděpodobně dedukuju zbytečně, ale člověku nedá se nad tím nezamyslet, když o tom čte, i když se ho to v tu dobu netýkalo) mohlo ji to skutečně psychicky poznamenat jak píše Kamča… nevím…
Zlatuška

• Citovat
  • Upravit
8524
12.7.09 19:26

Já myslím, že primář z tý nemocnice říkal, že v tu dobu tam neumřelo žádné dítě.
Aspoń si myslím, že to v té diskusi o Markýskovi psala ta novinářka.

Jinak s tou policií. Je to fakt hnusný, co ta ženská? udělala, ale z čeho by jí jako měli obvinit? Já si myslím, že nic nezákonnýho neudělala. Vymýšlela si na internetu, to přece není trestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
12.7.09 19:44

No mě osobně se kauza Markýsek nedotýkala(myšleno,že jsem se s dotyčnou/ným nesetkala na emiminu),ale diskuzi jsem zpětně pročítala i vanessku a tekly mi slzy proudem než jsem se dostala k jádru věci,že to je vymyšlené.Jen jedno mě nešlo do hlavy,že by se někdo bavil asi rok tím,že by psal vymyšlené věci a strsoval maminky a těhulky,to by musel být asi opravdu vyšinutej člověk,ale to boužel už nezjistíme,každopádně jsem v tu dobu z toho byla celá špatná,hodně se mě to dotklo,protože jsou věci o kterých se nežertuje :evil: :evil: :evil:

Petro já myslím,že tam buď paní novinářka nebo snad nějaký právník,kterého se ptala i psal z čeho by měla být obviněná,bylo toho víc,myslím,že se ani tak nejdnalo o emimino(musel by na ni podat někdo trestní oznámení,že mu byla způsobena nějaká újma),ale myslím,že tam bylo trestní něco s tou nemocnicí(jestli,špatné jméno,nebo tak to už nevím) a taky zneužití fotek,ale nechci tu plácat kravinky,tak si to raději dohledat přímo v markýskově diskuzi. :lol:

Každopádně i mě by zajímalo jak vše probíhá,ale pokud není kauza uzavřena a stále probíhá vyšetřování,tak nám nikdo nic nenapíše,leda přes sz,ale že by se chtělo adminům psát všem sz o markýskovi to nevím nevím :P Tak budem muset asi ještě počkat.

Ještě mě tak napadlo:jak jsem byla v prvním momentě nštvaná a ublížená,tak teď s odstupem času je mě toho dotyčného nebo dotyčné celkem i líto,protože normální člověk by si něco takového nevymýšlel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí