Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
11.7.09 17:04

Jo ty ses i barvila? Tak to chápu, že je to šok… Já mám odvahu jen na melír :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 17:14
:(

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.7.09 19:05

Ma tady nekdo neco proti zelenym ociim??? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 19:11
:D :D :D

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.7.09 19:17

Jojo:-)
A co zelenooká blondýna-to budeš jako já :wink:

MMCH-tohle je taky jeden z duvodu,proc ke kadernici chodim pouze v lednu a unoru(cesat na plesy) a jinak NE-E …
A co je to trvala nebo melir nebo barveni jsem taky jeste nemela moznost zazit 8) 8) 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 19:41
:)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.7.09 19:49

a jak to teda ted mas??,:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.7.09 20:00

Pro Anonymní (tak ale teď si to bude muset dohledat, protože ten její dotaz je dost vzadu)

• já jsem tady zaregistrovaná dlouho předlouho - (asi od 2004… myslim - ale ono se mi to za chvíli zobrazí pod nickem) - ale chodím sem nárazově.
    No a teď sleduji se strašným zájmem erdity kauzy!
    Jinak kauza Markýsek mě zrovna nějak minula, ale vím o tom, že existuje, zato jsem si /myslím na začátku roku???/ všimla čertíka bertíka.

Do žádné konkrétní diskuze ale nepatřím. Občas nějakou založím (sporadicky, například když mě ŠTVALA TCHYNĚ :lol: )
Mám čtyřletou dceru a na mateřské už nejsem.
Sice přesně nechápu, v čem nerozumíš mým příspěvkům - ale je pravda, že mě to z nějakého i pro mě nepochopitelného důvodu táhne do „erdito-diskuzí“ - a mám taky víc času páč mám dovolenou!
a MANŽEL NE - protože mu ji přesunuli - :twisted: :twisted: takže dá se říct, že se trochu nudim (ale hlavně opravdu nechápu proč mě to táhne do diskuzí, kde je erdita. Ale já to nejsem. neviděla jsem ani ty její fotky, které jste zmiňovaly někde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.7.09 20:01

jedno musíme erditě nechat:
má tu prapodivnou schopnost hodně z nás donutit, abychom na ni nějakým způsobem reagovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.7.09 20:04

(haha: ještě pro Anonymní:
teď jsem skutečně prohrábla svoje staré příspěvky, a opravdu jsem se i OSOBNĚ CHYTLA s tehdejším čertíkem bertíkem :lol: ale kdo to byl nevím a je mi to i jedno…)

a doma jsem proto, že jsme měli jet na ekofarmu do Rakouska (kterou jsem si tady důležitě zjišťovala, a dokonce i objednala :twisted: ) a manžel prostě tu dovolenou nedostal - takže jsme jeli akorát tak na fialky…
ale utěšuju se tim, že v Rakousku maj povodně. Mělo to být v Tyrolsku, tak jsem ani nekoukala, jestli ty povodně byly zrovna tam. (kdyby tam náhodou nebyly :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
11.7.09 21:12

Koukam, ze se to tu fakt zvrhlo v peknej chat :lol: :lol: A ja jsem v tom tentokrat nevinne ;) Pac jsme si s malym udelali pekny odpoledne, ted jsem do sebe nacpala ooooohromnou misu zeleninovyho salatu a chtela jsem vas jen zkontrolovat, nez pujdu spat… :lol:

Jinak kauzu Markysek jsem docitala zpetne, na emimi jsem uplne poprve vlezla letos nejak po novym roce, nekde jsem narazila na zminku o markyskovi, tak jsem se dala do patrani a precetla si jeji diskuze…vcetne Vanessky a tak… no je to des. Jsem stastna, ze jsem tu v ty dobe nebyla a nenechala se taky napalit.....

Certika Bertika nenam vubec, obcas se tu o tom nekdo zmini, ale o co slo vubec netusim :) (neni to Erdita? :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
12.7.09 09:03

uz jsem zde zas.vcera jsem uz bohuzel NEMELA CAS :P danyleo jezisi kriste ja mam fakt z tebe dost.to ze moje prvni dcera je vecne aktivni neznamena ze si jako ani nevlezu na pocitac mam taky chlapa ne a kdyz uz tak rano tu skoro vubec nechodim,max napisu jednu vetu ale jsem tu vetsinou na chvili vecer.moc slovickaris a nevis uz jak tady na tech prispevcich udelat ze me notorickou lharku.a to ze mi mala rvala je pravda ale ted se to uklidnilo uplne nelogicky tu neco rozvadis pritom to vubec nedava hlavu ani patu.a gabca ten neustaly kasel nemela urcite z pribinaku a z KM :lol: jsi fakt tak hloupa nebo se jen delas?jinak je naprosto zdrava…nezminila jsem se o kasli protoze z mleka mit kasel to uz fakt asi budu verit ze i existuji vodnici :lol: a antidepresiva uz tyden neberu protoze uz jsem ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
12.7.09 09:04

a co mate vsichni furt s tim markyskem ten clovek tu jeste chodi?kde mohu najit nejake jeji nebo jeho prispevky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 10:30
erdita píše:
uz jsem zde zas.vcera jsem uz bohuzel NEMELA CAS :P danyleo jezisi kriste ja mam fakt z tebe dost.to ze moje prvni dcera je vecne aktivni neznamena ze si jako ani nevlezu na pocitac mam taky chlapa ne a kdyz uz tak rano tu skoro vubec nechodim,max napisu jednu vetu ale jsem tu vetsinou na chvili vecer.moc slovickaris a nevis uz jak tady na tech prispevcich udelat ze me notorickou lharku.a to ze mi mala rvala je pravda ale ted se to uklidnilo uplne nelogicky tu neco rozvadis pritom to vubec nedava hlavu ani patu.a gabca ten neustaly kasel nemela urcite z pribinaku a z KM :lol: jsi fakt tak hloupa nebo se jen delas?jinak je naprosto zdrava…nezminila jsem se o kasli protoze z mleka mit kasel to uz fakt asi budu verit ze i existuji vodnici :lol: a antidepresiva uz tyden neberu protoze uz jsem ok
nejak nechapu, proc ZE ME mas dost?? Vzdyt jsi to napsala sama, ja jen kopirovala :lol: :lol:

A zase si protirecis......achjo..... :lol: :lol: Klidne se obhajuj az do aleluja… on si to kazdej prebere sam..... ;)

ja uz fakt nemam chut virit nejaky debaty, fakt ne.

Co mala, je uz aspon bez teploty? Koupilas ji neco na ten jazyk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.7.09 10:37
erdita píše:
a co mate vsichni furt s tim markyskem ten clovek tu jeste chodi?kde mohu najit nejake jeji nebo jeho prispevky?
tady si pocti, je to docela sila… :evil:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Hodne se to tu tenkrat resilo, ja sem ale jeste nechodila, tak jsem ty diskuze hledala zpetne… Chodila sem vic nez rok a tahala tu celou dobu holky za nos...... Byla snad po nekolika potratech, pak cekala miminko, holcicku, vsichni to tady s ni prozivali, holcicka se ji narodila predcasne a pak zemrela… Dost holek to tu zasahlo, nez nekdo zjistil, ze si ta zenska celou dobu vymyslela. Nejspis ani neexistuje a je to nejakej vysinutej clovek, co se potreboval pobavit nad bolesti jinych…

Chodile sem do te diskuze a tady na te strance se to zacalo resit https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tenkrat jsem nad tim stravila dost casu po vecerech, kdyz jsem to zjistila, tak to mam nahazeny v zalozkach, ty stranky....... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí