Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
13.7.09 00:29

(se mi skoro ani teď nechce sem tahat to téma, když jste se dostaly na pozitivnější…)
takže dočetla jsem se v té diskuzi na s.8 - panebože ale ty její popisy působí TAK AUTENTICKY!!!!
Jak to popisuje - ty intubace, zážitky, jak k ní běhali - je to vůbec možný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:31

Už v těhu jsem ho strašila Babyboxem( to je jen vtip) a asi na mě dal.
Letim už ale spát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.09 00:32
Zlatuska píše:
(se mi skoro ani teď nechce sem tahat to téma, když jste se dostaly na pozitivnější…)
takže dočetla jsem se v té diskuzi na s.8 - panebože ale ty její popisy působí TAK AUTENTICKY!!!!
Jak to popisuje - ty intubace, zážitky, jak k ní běhali - je to vůbec možný???
právě vše bylo tak jak opravdické takže se každý domníval že musí být zdravotní sestra s oboru,ale třeba to fakt prožila :idea:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
13.7.09 06:20

Ahoj,
tak já si nemyslím, že by E. byla Markýsek. Ona se nestaží vzbudit u někoho soucit srdceryvnýma příběhama.
S tím protiřečením: já si myslím, že ona ze začátku tady psala všechno po pravdě, ale po tom, co se do ní půl emimina pustilo, jaká je špatná matka, tak se snažila to napravit. Takže najednou píše, že jí už mladší holka spí, že se o starší stará manžel a tak.

Já bych řekla, že Markýsek si všechno nevymyslela. Dokonce bych řekla, že opravdu toho staršího kluka měla. Možná jí kdysi opravdu dítě umřelo, takže ví, jak to chodí. Třeba se tenkrát nenašel nikdo, kdo by jí litovat. Takže když si přečetla pár diskusí a viděla, jak se tam holky podporujou a soucítěj spolu, tak se třeba taky chtěla nechat politovat, takže začala s tímhle. Každopádně to je dobrá spisovatelka a určitě si musela všechno nějak psát, jinak by si to všechno nepamatovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.7.09 07:32

Ahojky no na jednu stranu si myslím,že Markýsek a x nejsou jedna a tatáž,mají úplně jiné povahy a styl psaní,Markýsek byla hodná,vstřícná a příjemná narozdíl od x.Na stranu druhou i ale taky myslím,že v obou případech jde o to vzbudit v lidech pozornost o dotyčnou osobu a z toho mají(měli) obě požitek,takže fakt nevím,ale opravdu by to musela být profesionální herečka nebo člověk který se snad už nedá ani nijak nazvat.

Anguo já taky nedělám mezery za čárkama a tečkama :wink: :P :oops: :lol:

Kamčo teda jak ti malej spí ve mě vzbuzuje čistou a nefalšovanou závist :lol: my vstáváme kolem páté,ale je fakt,že milostpán už v půl sedmé spinká,asi začnz vážně uvažovat,že ho to odnaučím :twisted: (to je vtip).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.09 10:12
Kamča.dalmatinka píše:
Angua píše:
No to je život, mně dítě vstává v 6 a přemlouvám ho aspoň do 8, protože se mi chce spát, jak sedím do noci na kompu :oops: :oops: :oops: Ale už si začíná zvykat, myslím, že jak bude bývat ráno dýl tma, tak to doklapne :lol: :lol: :lol:
Náš malej je takovej spáč od narození,on hned věděl že bych to jinak nezvládla.Už od příchodu z porodnice spal celou noc-nebudila jsem ho :oops: a už mu to zustalo.Une v 21 a vstává po 10 a pak spí od 14do16 a to s nim chodim většinou taky spát :lol: :oops: :lol: :oops:

No tož to je super :D Já mám často pocit, že Samík bude s tím spaním po mně - já jsem od 10 měsíců nespala přes den vůbec 8O :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
13.7.09 10:42

Teda Kami, to neni fer s tim spanim!!!! :( Mne malej taky vstava v sest, nekdy i driv :( Vetsinou v pet :(:( To je fakt na budku, ja jsem takova sova, klidne pujdu spat ve dve, ale potrebuju vstavat proste co nejdyl… :( Asi mu taky pohrozim baby-boxem :twisted: :lol:

Markyska jsem tenkrat cetla, nejak v lednu jak jsem sem zacala chodit, a opravdu kdyz to procitate zpetne, bylo v tom, co psala, obcas taky dost nesrovnalosti.....

Ted jak sem Kami davala ten odkaz, musim se smat, tenhle prispevek [quote:fbdc502eb3]NEBUDU SE K TOMU VYJADROVAT ANONYME..PRO ME JSOU TO STALE JEN SPROSTE LZI!!!!!!!!!

A JESTLI JE EMIMINO K TOMU…TAK SE LOUCIM…NEBUDU SE STAVET NEKOMU KDO ANI NEVIM KDO JE!!!!!!

HOLKY MAM SKYPE.....TAK KDYZTAK TAM SE SEJDEME!!!

TOHLE VAZNE NEBUDU POSLOUCHAT!!!!!!!!!!

tak ten samej prispevek zkopirovala do vsechn diskuzi, do kterych chodila… 8) asi uz vedela, ze nema smysl si s tim delat praci a psat vsude zvlast… :lol:

Ja jsem cetla tu diskuzi Markysek, a tam holky psali, ze ji potom i zkouseli volat a prej to zvedla nejaka mlada holka a nechtela se s ima vubec bavit, prej porad opakovala, ze jim napise nebo co… Ja uz si to presne nepamatuju, neco takovyho tam holky psaly…

Jo a kdo je Sarka? Ze to ma v profilu napsano v Zajmech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.09 10:45

Dany, jak jsem se teď dívala, tak ona kopírovala hodně - do všech diskuzí, kterých se účastnila stejný příspěvek…

Šárka je ta adminka, co právě ještě celou „kauzu“ řeší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
13.7.09 10:46

ja vas fakt holky nechapu.to ze proste napisu neco jineho nez vy tak jsem hned markysek nebo certik bertik nebo nejaka fiktivni osoba?to pak ani nema cenu tu neco psat protoze me stejne nebudete brat vazne…danyleo mala uz teploty od vcera nema dnes jsme byly na kontrole uz je pry zdrava.i kdyz na jazyku jeste vidim dva mensi aftiky ale to je asi pozustatek jeste nez to uplne vymizi.ja rozhodne nemam duvod za nekoho jineho se tady vydavat…to jako kazdy kdo vyzkousel krupicku ve druhem mesici je nenormalni?to by asi muselo byt hodne takovych matek… a myslim si ze i kdyz se tu dejme tomu nekdo bavi tim ze pise smyslene pribehy a nepravdy,nemusi byt hned ten clovek nemocny.proste se treba jen nudi…jsou ruzni lide na svete ale povazovat nekoho za psychicky naruseneho jen proto ze tu napise nejaky nesmysl to mi pripada trochu silne slovo…navic cert vi jestli vubec vsechny tyto maminky jsou opravdu temi za ktere pisi.,..a kdyz je hned nekdo odlisnejsi uz se vyhyba mezim normy.no nevim.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
13.7.09 10:49

kamco o me inteligenci absolutne nic nevis a porovnavat ji stylem meho psani to je fakt ubohost…ale necham te pri tom jsem proste dement 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.7.09 10:50
Danylea píše:

Tak to ti mohu bezpečně vysvětlit. V adminských panelech je taková drobná chybka - když někomu upravuješ profil, měníš metry nebo tak něco, automaticky se předvyplní políčko zájmy nickem admina, který úpravu prování. Šárka měnila Markýskovo heslo aby zabránila smazání všech příspěvků. (Máme zkušenost, že to se často stává) No a asi si toho nevšimla a tak tam její nick zůstal - já si na to dávám pozor, ale je možné, že mi to taky u někoho uniklo :D

Takže pokud máte někdo v zájmech Lesinu a nejste můj manžel, máte oficiální povolení mě smazat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.09 10:59

Jo už to chápu, já myslela, že Šárka má v zájmech Markýska :roll: A bylo mi dost divné, jak na to Danylea došla… :roll: :lol:
Fakt netuším, co si s tím mým vykojeným mozkem počnu. To se budou v práci divit, až se jednou budu vracet :lol: A to jsem bývala tak bystré děvče :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
13.7.09 11:02
Lesina píše:
Danylea píše:

Tak to ti mohu bezpečně vysvětlit. V adminských panelech je taková drobná chybka - když někomu upravuješ profil, měníš metry nebo tak něco, automaticky se předvyplní políčko zájmy nickem admina, který úpravu prování. Šárka měnila Markýskovo heslo aby zabránila smazání všech příspěvků. (Máme zkušenost, že to se často stává) No a asi si toho nevšimla a tak tam její nick zůstal - já si na to dávám pozor, ale je možné, že mi to taky u někoho uniklo :D

Takže pokud máte někdo v zájmech Lesinu a nejste můj manžel, máte oficiální povolení mě smazat :D
jo taaaaaak :) to by me vubec nenapadlo :lol: Ale je to dobrej napad, zmenit heslo aby to neohla smazat..... Kdyz uz stihla smazat ty fotky…

Hele Lesi, a vy jako admini mate pristup ke heslum vsech, co jsou tu registrovany?? Existuje treba nejakej zakon proti zneuziti?? Ja jsem totiz trubka a mam skoro vsechno na netu zaheslovany jen pod dvema ruznyma heslama :oops: takze kdyby to nekdo nejak zneuzil, dostane se skoro ke vsemu, co se me tyce a je na netu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.7.09 11:05

Uplná hesla jsou uvedená v databázi - a ač se dá zjistit, neděláme to. Heslo se mění jinde, bez toho aby bylo to staré viditelné - tak se nemusíš bát :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
13.7.09 11:08
Lesina píše:
Uplná hesla jsou uvedená v databázi - a ač se dá zjistit, neděláme to. Heslo se mějí jinde, bez toho aby bylo to staré viditelné - tak se nemusíš bát :)L.
diky :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky