Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
13.7.09 15:00

Holky nebojte,věřím tomu že až budu mít druhé dítě tak mi to dá pořádně sežrat a nebudu spát alespon rok v kuse :lol: :lol: :lol: .
Jinak lékaři tu jeho spavost vysvětlovali tím,že nebude vpořádnu po psychické stránce :lol: ,možná jako trochu autista se občas chová,ale myslím že jinak je zdravej :lol:

Lesi a mužu se zeptat jestli je to nějak hlídané a kdyby se Marky připojila z toho samého počítače a něco jsem napsala tak vám to dá hned nějaké znamení že víte že to je hne ona??

Erdi neboj,já tě za Markýska nikdy neměla a ani za čerta berta :lol:
Už většinu lidí poznám jen podle toho co píšou a jakým stylem

Dneska jsem si chtěla jít z malim lehnout,ale sežrala jsem tabulku čokolády a nemužu zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
13.7.09 22:37

Kami, my se nebojime :D :lol: ne, ze bych ti to prala, ale predstava, ze me malej bude tahat z postele zase uz v sest, je uz ted na provaz..... a uprimne, jo, irituje me, ze v tom jsem sama :D takze jdu spat, jinak zitra zase nekde unavou omdlim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pandora 2x
29.11.09 00:48

evulik

To vše co tu čteš jsou jen a jen názory na to kdyby....... Ale žádná z nás tě nemůže pochopit natož ti poradit co dělat protože kdo to nepocítí na vlastní kůži nepochopí jak moc těžké to musí být nemoct se svěřit vůbec nikomu blízkému. Je to tíha a myslím že za to platíš každý den kdy tu tíhu nosíš.Jediné co můžeme pochopit je to že chceš pro své dítě to nejlepší, protože to chceme všechny. Jen každá z nás asi trochu jinak nebot každý má jiné priority proto tolik odlišných názorů.Nemohu ti říct co bych dělala na tvém místě prostě proto že to nevím a to opravdu upřímně .Později ti přijde jediné důležité aby byl prcek zdraví a všechna vyšetření byla ok. At už uděláš to nebo ono hodně štěstí a pevné nervy .

• Citovat
  • Upravit
chytilka1
22.12.09 14:29

Ahoj, už jsem nenašla další Tvůj příspěvek a zajímá mě, jak to pokračuje. Jitka

• Citovat
  • Upravit
10652
22.12.09 16:37

taky jsem se chtěla zeptat jak to s tebou dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
3.11.16 07:34

sama si upíchla,sama ponese důsledky

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...