Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
11.7.09 12:18

fotku(ten polstarek) dam na stetsi at mam klid dnes reknu manzelovi at mi tu fotku zmensi at se to tam vleze ale uvidis ze si zas nekdo neco najde treba ze to neni ma dcera atd…nebo ze to neni polstar nebo proste neco…presne uz vim jak to bude vypadat ale pokud by sis cetla predesle prispevky mela bys to tam vic rozvedene…a anguou jsme si o tom polstarku psaly…ona se me zeptala jesli mi ten polsatrek dali pod cele mimco a ja napsala ze jo a ona ze ji to taky tak dali…ale jak jsem ji ho dala do pul tela jako pod hlavu a chodili mi tam vizity tak nikdo nic nerek ani sestry…ja ho proboha nemela primo pod tou malinkou hlavickou adrianky.mela ho tam asi do pul tela do pasu a od pasu k nozkam uz bez polstare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
11.7.09 12:21

No Erdito vzhledem k poctu tvych prispevku behem pul mesice zpatky se asi nudis hodne. Nedavno jsi psala, ze mas urvane miminko, starsi dcera stale vyzaduje pozornost a k tomu mas muze, o ktereho se s laskou staras, mas doma uklizeno, navareno… Jsi asi superzena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:27

danyleo pry nedavno…o tom urvanem miminku jsem psala uz pred sakra dlouhou dobou asi dva tydny?a za tu dobu se to fakt spravilo nebyla jsem tu nekdy i dva dny ale po precteni prispevku maminek tu vsechny byly porad a nekolikrat denne.nenudim se nemej peci…manzel ted skrabe brambory a obed mam od vcerejska..takze mam proste cas.mala spi a ta druha pomaha s bramborama.zajimave ze si i tak peclive nehlidas ostatni maminky co tu prosedi cele dny a rikam ti kolikrat jsem se presvedcila ze opravdu temer cele dny…ale vidis?zase sis musela rypnout… :D tu je dukaz primo zivy a pak ze ja zacinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:28

danyleo a vis proc tu je tak velky pocet prispevku ode me?hlavne proto ze prave pisu bez velkych pismen carek atd…takhle mam prispevek napsany fofrem.nemusim se nicim zdrzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.09 12:28

Erdito ty si strašně protiřečíš.
Jednou říkáš-dávám polštářek a podruhé z toho vyleze že to vlastně ani polštář nebyl,ale podložka pro miminko.

Pak řekneš že nemáš ani čas doma uklidit a že nechápeš zdejší matky a že musí kecat a že jsou supermatky a pak napíšeš jak má manžel vše a jak je doma naklizeno.

a takovejch nesmyslu jsi tu napsala požehněně.bohžel já tolik času nemám abych ti vše našla,ale divim se že se s tebou ještě někdo baví když jsi evidentně jen provokatérka která nejspíš v běžném životě tolik pozornosti nemá a tak jí hledá zde.
Píšeš jak jsou tu všichni pipinky atd.. ale emimino je hodně přátelský server kde pro sprostárny prostě místo není a proto ti zde přijdou všichni asi divný:-(
 Anet

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.7.09 12:30

a pokud ti servis přijde to že on škrábe brambory a ty sedíš u pc tak to jo,to je něco jiného :lol:

• Citovat
  • Upravit
3910
11.7.09 12:31

. :)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:32

anonymni casy se meni…mala se uz uklidnila a proste uz mam casu vic…uklizeno jsem mela vzdy ale nekdy me to stalo moc nervu ale ja proste neporadek nesnesu.to ze jsem psala ze nestiham jsem myslela hlavne co se tyce te nervove stranky jinak fakt v bordelu se tu nikdy nebrodim.ale evidentne se nasel dalsi adept na provokaci…neznamena ze kdyz jsem mela urvane mimco ze to tak bude naporad…boze holky holky…asi se taky nudite :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
11.7.09 12:33

Erdito mas pravdu, moho maminek tu travi mnohem vic casu, nez ty, ale vis, v cem je rozdil?? Ony si nestezuji na to, ze nemaji cas, nebo ze jim rve za zadkem dite..... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:35

zuzulendo jsi jak zasekla gramofonova deska..asi uz se taky nudis a mas cas resit kraviny.boze protrepej hlavinkou a uvidis jestli bude zmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:36

danyleo a cim usuzujes ze mi adrianka porad tak breci a rve a nespi?ty snad s nami zijes a vis ze je to porad tak?pisu podruhe -uz je klid a kdybys cetla tak s timto nadsenim vsechny me prispevky i v jinem tematu pochopila bys ze uz mam opravdu s malou relativne klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 12:39
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:39

anonymni to je snad samozrejmost ze novorozenatku se neda polstar primo pod tu malinkatou halvicku…nejsem idiot.co by z toho melo akorat jeste bolesti za krckem…davala jsem ji ji vzdy do pul tela a pokud to nekdo spatne pochopil nebo jsem to nepresne napsala smula.ja ty fotky tam dam jak presne jsem ji davala a bude jich vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.7.09 12:41

psala jsi mi ze se chci vylozene pohadat.a nepripada ti tak ciste nahodou ze tohle i ty presne se dozadujes a hadas se take rada?porad vymyslis nove zpusoby jak do me vtankovat takze se uklidni a jak pisu,protrepej hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.7.09 12:43

?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...