Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
10.7.09 19:40

PRO ERDITU:

‚prostrednicek¨‘=prostredni z dcer 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 19:47

Farska ted jsem te nepochopila :? 8) muzes vysvetlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.7.09 20:15
:?

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.7.09 20:20
farska píše:
Jé,nemoci..

Tak to uz se muzu pridat :roll:

Prostrednicek ma ode dneska potvrzenu akutni boreliozu a male se vecer zdrejme OPRAVDU VYRAZILY NESTOVICE-20.DEN INKUBACNI DOBY :twisted:

A JINAK-hezky vecer vsem :!

TAK ZNOVA:
PROSTREDNÍČEK´= prostredni z dcer
chapej-kdyz mluvim o Viky,rikam ‚náš prostredníček‘ a myslim tim NASE PROSTREDNI DCERKA VIKTORKA :idea: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.7.09 20:29

Jeee Zuzulendo tak uz vim, odkud te „znam“ :lol: ;)
Pardon za OT.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 20:29

farska aha :D zuzulenda dej uz pokoj a nevir zase vlny a souhlas si s cim chces mam to v zadecku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 20:30

zuzulendo a nerika se oporovat ale oponovat :lol: a mimochodem precti si to po sobe jeste jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
10.7.09 21:50

Danyleo, prosimte, jsem fakt trubka, ale nevim co to znamena OT? Vidam to i v jinych diskuzizch a at se snazim jak chci, nejak mi to nedochazi :roll: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.7.09 21:57
popodopo píše:
Danyleo, prosimte, jsem fakt trubka, ale nevim co to znamena OT? Vidam to i v jinych diskuzizch a at se snazim jak chci, nejak mi to nedochazi :roll: :oops: :lol:
OT - Off Topic - MIMO TEMA ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
10.7.09 21:59

Oh, dekuji!! Jiste, jak prosté…:-) :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.7.09 22:28
erdita píše:
zuzulendo a nerika se oporovat ale oponovat :lol: a mimochodem precti si to po sobe jeste jednou

Říká se obojí, má to podobný význam - to jen zcela OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.7.09 22:38

Erdito, ty už máš asi fakt dost… :roll: Zuzulenda se s tebou v jiné diskuzi snaží normálně bavit, pak si dovolí s tebou jednou nesouhlasit a hned ji rafneš - a tak je to se všema, to fakt není normální :roll:

Mimochodem zrovna ty někomu kaž o pravopise - při tvém způsobu vyjadřování… Kolikrát si musím tvoje příspěvky přečíst dvakrát, abych tam našla hlavu a patu. Víš co jsou to velká písmena? Čárky mezi souvětími? Proč se používají? Víš, že za tečkou se dělá mezera? Každý jsme nějaký, ale když už se chceš někomu vysmívat pro případný překlep (nebo to tak bylo možná schválně, fakt se říká oboje), musí úroveň tvých příspěvků vypadat úplně jinak.

Tobě by neuškodilo přečíst si po sobě tvoje příspěvky ne jednou, ale minimálně třikrát, pak by to totiž nemuseli číst tolikrát ostatní, aby to pochopili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.7.09 22:40
popodopo píše:
Oh, dekuji!! Jiste, jak prosté…:-) :idea:
ano velmi :D:D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 22:54

anguo to je muj styl psani pravopis mi celkem sel a to ze nedelam carky velka pismena atd nesouvisi nejak s mymi znalostmi.proste si to zjednodusuju a jak to tak ctu taky zacinas byt doterna tak si hled sveho a cti to co je tobe sympaticke jo? a Lesino nemas pravdu slovo oporovat je pekny nesmysl.opora je totiz uplne jinaci vyznam :? ale zase jsme u toho.jak do me jeli v jine diskuzi ze neumim psat to bylo v poradku ze?ale sotva se ja upomenu uz jste ve me.jste TRAPN EEEE :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 23:00

anguo ale ty se musis asi pekelne nudit kdyz si tak zakladas na tom svem pravopisu…roupama nevis co delat-ti poradim-umyj si treba okna :D a lustit to po me nemusis nikdo se te o to neprosi,prave naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí