Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A mě by zajímalo, jak to vlastně dopadlo
To je zas 17 stran diskuze o tom, co má autorka udělat a ta už je možná v 6. měsíci
a na diskuzi se mezitím přiživily hyeny
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak Erdito, souhlasím se Zuzu, já bych to taky neudělala, prostě je to o člověku… Já myslím, že můžeš chvilkově podlehnout třeba nějaké té puse, to se stane, ale než dojde k sexu, tak to přece jen chvíli trvá (než najdeš místo, svlečeš se a vůbec
), to má každý čas trochu zauvažovat a nechat zvítězit rozum nad pudy… A některým lidem to i jde, to mi věř ![]()
no tak ja opravdu nikoho takoveho neznam a co se tyce toho pudu nekdy je to silnejsi nez sam rozum.je pravda ze nektere zeny jsou jine nez muzi.muzi by podlehli opravdu vsichni zeny mozna ne ale jak pisu,neznam nikoho tak verneho.ja osobne jsem tedy jeste take nikdy manzela nepodvedla(jsme spolu4roky)ale nikdy nerikam nikdy.to dovede rict snad jen CLOVEK KTERY LZE SAM SOBE protoze nikdo nemuze vedet co se kdy stane a take nemuzete vylooucit to ze vas v zivote nekdo nekdy neokouzli ale ja zapomela ze tu na emimino chodi vlastne jen ty NEJDOKONALEJSI CO NIKDY NIC NEREKNOU NAHLAS A JEN SEKAJI LATINU.sorry holky ale to uz vazne s vami neni mozne a ted cloveku VER nebo NEVER
A Zuzulendo nevim jak ty ale ja z lasky dokazu mnohe odpustit mozna i nemozne tak bud tak hodna a nezesmesnuj muj prispevek.psala jsem za sebe za to se snad nestrili ne??ja kdyz miluju odpustim proste vse.je pravda ze kazdy clovek je jiny a chlapy maji velkou jesitnost a hrdost uz jenb proto by maloktery odpustil ale ver ze CHLAP KTERY OPRAVDU MILUJE ODPUSTI…a pokud ne je to uz o povaze ale ja jsem v zivote jednou udelala blbost (ted se to netyka nevery,neceho jineho ,ale dosti za:,–(niho)a i kdyz byl hrdy a myslela jsem ze mi uz neodpusti, vybojovala jsem si sve.pravda,stalo to hodne usili a ponizovani ale stalo to za to.proto si stojim za tim co pisu.ja osobne bych sveho chlapa nikdy nikam daleko na dlouhou dobu nepustila a pokud by jel,musel by pocitat s ruznymi alternativami.nejsme roboti ale lide kteri maji i sve potreby!
Erdito - jen se nabízí otázka, proč sem tedy chodíš, když jsou tu všichni takoví pokrytci, se kterými není možné vydržet..... ![]()
baghiro napsala jsem za sebe svuj prispevek kde jsem napsala take svuj nazor.ani ma reakce na prispevek zakladatelky nenechal chladnym dve maminky.proto jsem jim na to opet napsala sve a proste opravdu nechapu ty kteri dokazou napsat ze JA BYCH NIKDY…jako to se na me nezlob ale nevidim nic spatneho na tom tu napsat vse kdyz stejne nikdo nikoho nezna a me vlastne kazdy,z fotky.ale fakt mi to zily netrha ale ja proste co na srdci to na jazyku a mam pravo tak jako vsichni ostatni tady napsat i nazor muj..
Erdit , nezlob se na mne, ale nekde jsem cetla, ze pokud ti nekdo ublizi, tak to odpustit nedokazes. A ted zas, ze kdyz muze milujes, ze mu odpustis cokoli… To se trosku vylucuje, ne?)
Je to sice mimo tema, ale…
Erdito, dej si laskave konecne voraz....... Napsat svuj nazor muzes, ale to neznamena, ze muzes schazovat nazory ostatnich, tvrdit ze nekdo radi jen z nudy a bojovat tu za svoji pravdu do posledniho dechu..... Sorry ale uz ses fakt hodne trapna. ![]()
Holky - to přece nemá cenu.
Krásný víkend. ![]()
Bůh ví, jak to s tímto tématem vůbec bylo a je. Zakladatelka už nejspíš nenapíše. Erdith - běž se taky zas hádat do jiný diskuse. ![]()
Erdito, fakt, že nedokážeš udržet nohy u sebe ale nedělá z ostatních, které to tak nemají pokrytce. Věř mi, že kdybych to měla jinak, tak to klidně napíšu, nemám potřebu tady ze sebe dělat svatou a ostatní holky nejspíš taky ne.
Chápu, že nikdy neříkej nikdy a že se může stát cokoli, ale vzhledem k tomu, že se znám si myslím, že se mi to spíš nestane. Jednak uvažuju o následcích svých činů, jednak se mi ještě nestalo, že bych se opila tak, že bych nevěděla, co dělám nebo měla okno (a to jsem už i jednou viděla dvojitě
) a jednak mě nepřitahují takoví ti namachrovaní frajírci, ale když už tak spíš nesmělí kluci, s kterýma se případná možnost náhodného sexu hodně minimalizuje
Takže si myslím, že můžu v klidu prohlásit, že bych to neudělala…
Co se týče delších cest do zahraničí, asi bych taky drahého pustila (i když nerada, bylo by mi smutno), jel by tam přece pracovně a tedy vydělávat kvůli nám. Nemyslím si, že bychom se navzájem podváděli… I když má člověk svoje potřeby, tak jednak se to dá chvilku vydržet a kdyžtak máme ruce, ne?
A měsíc (nebo na jak dlouho jel ten zakladatelčin přítel) není vůbec dlouhá doba…
A souhlasím s Danyleou, moc nechápu tvoji potřebu obhajovat všude svůj názor až do krve - dyť o co jde? Napíšu, jak to mám já a hotovo. Jenže ty se vždycky v tom svém „jak to mám já“ musíš do někoho navézt a pak se divíš, že s tebou lidi nesouhlasí a píšou „proti tobě“ ![]()
Taky nějak nevidím, kde by tě někdo zesměšňoval, tys začala jako první psát, že tu zas jsou ty nejdokonalejší matky, co lžou samy sobě, že to s náma není možné atd. To se divíš, že se lidi brání????
Bože, už zase ztrácím čas s kravinama, musím vařit oběd
![]()
Aladino, jen ať se radši hádá tady, tady aspoň pak ty výlevy nepřekáží někomu, kdo založil téma a chce se něco od ostatních dozvědět - už je tu stejně tématicky mrtvo
![]()
Já myslela, že by šla třeba do diskuse o pruzení na emiminu.
![]()
Eredith: Jukni sem: „A čím dráždíš na eMiminu Ty?“
no nevim kdo ma vecne neco proti mym nazorum na emiminu.a kdyz oponuju ja,tak se to nelibi jasne chapu,proste vy do me a ja do vas nee
mimochodem mam uz pocit ze co tu napisu to je nekomu hned proti srsti a jelikoz jsem TA ZNAMA ERDITA ROVNA SE KRAVA A DEBIL jedou do me pak proste kazdy.DUSICKO ano ale ja proste co se lasky tyce opravdu odpoustet umim,myslim ze kdyz se clovek zamiluje kazdy ja takovy…a ja mam na stesti uvedeno ze odpoustim ale nezapominam…takze ses trosicku spletla.lidem co mi ublizi vedomne to vazne nezapominam,ale jak uz jsem psala je to o povaze cloveka.DANYLEO zavri uz konecne ten svuj zobak a ser se do nekoho jinyho ja na tebe nemam naladu ani chut a pry ze jsem vsude..a ty ne?
neser se do mych nazoru ja uz malem zapomela ze existujes tak bud te lasky a dej mi svaty pokoj.ANGUO proste mam na to jiny nazor chlapa bych do zahranici proste nepustila tady je vzdy moznost prace jo a tak mimochodem-myslis ze ti chlapy by tam nekde byli hodni???promin ale vzbud se snad nejsi tak naivni a take zuzulenda abyste verili ze snad zrovna ten vas by byl verny.myslim ze se vetsina lidi ridi heslem-CO OCI NEVIDI SRDCE NEBOLI a ver ze na tom neco bude a priznam se,ridila bych se timto heslem i ja koneckoncu ja zadnemu chlapovi neverim proste jsou to chlapy a ti mysli vetsinou prevazne tim dole uprostred.a jestli jsou vyjimky,dobra ale tak jeden z tisice.ale zase KAZDY CLOVEK JE JINY A KAZDY SE NA TYTO VECI DIVA SVYM POHLEDEM A JA ROZHODNE NIKOMU NEBERU JEHO NAZOR