Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ZUZULENDO asi opravdu svemu drahemu moc veris.jsi to stastna zena ale vlastne je ti i lip aspon se nezeres tim co a kde dela a tak.ja teda taky ne ale asi to bude tim ze mi ten muj sedi porad doma,asi by mi hodne vadilo kdyby to byl takovy ten co sedi porad v hospode..a nelibilo se mi to jak si napsala proboha to neni o lasce…jak kdybych zila nekde na marsu(no mozna jsem byla trochu vztahovacna).a o cem to teda je?myslim ze cely vztah je o lasce jinak by spolu lide nemohli ani byt.samozrejme pak laska se meni a prechazi ve zvyk ale porad tam je to zakladni.asi se n a to divam fakt jinak nechci byt skepticka ale chlapy jsou proste chlapy a zenska ktera tvrdi ze tomu svemu veri mi pripada ze je fakt naivni nebo se jen vytahuje…tim jak ma skveleho chlapa.ja neverim i kdyz mi porad sedi doma.ale kdyby zacal chodit do hospod a na parby a buhvi jeste kam a alkohol udela sve urcite bych mela hooooooodne oci otevrene a ALKOHOL JE VAZNE SVINSTVO A OPOJUJE NAM SMYSLY A JEDNANI
ALE JAKO NEJVIC ME STVE ZE K NEJAKEMU TEMATU NECO NAPISU A UZ JSTE VSECHNY PRESTEHOVANE SEM A UZ DO ME JEDETE…POJDTE DO ME DEJTE MI KAPKY
JAKO HOLKY NEZLOBTE SE NA ME ALE MYSLIM ZE JSTE SI NASLY JEN DOBRY TERC EMIMINA A I KDYBYCH TU NAPSALA ZE SE DETI RODI POUZE ZENAM STEJNE BYSTE MI I TOHLE VYVRATILI…JAKO FAKT NEVIM ALE MYSLIM ZE VAM SNAD JDE O TO ME ODSUD UPLNE VYSTRNADIT CO?JA VAS ALE ZKLAMU JA SE NEDAM
KASLETE NA TO A ZACNETE UZ PSAT CO SE ME TYCE NORMALNE A BERTE ME NAZORY VZDYT KAZDY NEMUZEM BYT STEJNY.JINAK JDU PSAT NA TEMA MIMINKO TAK TAM MUZETE ZAS VSECHNY HUPSNOUT A UKAMENOVAT ME.....VY SI NECO NAJDETE.....
erdita píše:
no nevim kdo ma vecne neco proti mym nazorum na emiminu.a kdyz oponuju ja,tak se to nelibi jasne chapu,proste vy do me a ja do vas neemimochodem mam uz pocit ze co tu napisu to je nekomu hned proti srsti a jelikoz jsem TA ZNAMA ERDITA ROVNA SE KRAVA A DEBIL jedou do me pak proste kazdy.DUSICKO ano ale ja proste co se lasky tyce opravdu odpoustet umim,myslim ze kdyz se clovek zamiluje kazdy ja takovy…a ja mam na stesti uvedeno ze odpoustim ale nezapominam…takze ses trosicku spletla.lidem co mi ublizi vedomne to vazne nezapominam,ale jak uz jsem psala je to o povaze cloveka.DANYLEO zavri uz konecne ten svuj zobak a ser se do nekoho jinyho ja na tebe nemam naladu ani chut a pry ze jsem vsude..a ty ne?
neser se do mych nazoru ja uz malem zapomela ze existujes tak bud te lasky a dej mi svaty pokoj.ANGUO proste mam na to jiny nazor chlapa bych do zahranici proste nepustila tady je vzdy moznost prace jo a tak mimochodem-myslis ze ti chlapy by tam nekde byli hodni???promin ale vzbud se snad nejsi tak naivni a take zuzulenda abyste verili ze snad zrovna ten vas by byl verny.myslim ze se vetsina lidi ridi heslem-CO OCI NEVIDI SRDCE NEBOLI a ver ze na tom neco bude a priznam se,ridila bych se timto heslem i ja koneckoncu ja zadnemu chlapovi neverim proste jsou to chlapy a ti mysli vetsinou prevazne tim dole uprostred.a jestli jsou vyjimky,dobra ale tak jeden z tisice.ale zase KAZDY CLOVEK JE JINY A KAZDY SE NA TYTO VECI DIVA SVYM POHLEDEM A JA ROZHODNE NIKOMU NEBERU JEHO NAZOR
Erdito, vyjadřuji se ke slovníku místních uživatelek poměrně vzácně, ale zde prostě musím. Takto tu prostě mluvit nebudeš, ano? Vítám věcnou diskusi, ale ne, aby někdo někoho urážel.
Lesina (administrátor)
Erdita píše:Erdito ty jsi vazne uboha
DANYLEO zavri uz konecne ten svuj zobak a ser se do nekoho jinyho ja na tebe nemam naladu ani chut a pry ze jsem vsude..a ty ne? neser se do mych nazoru ja uz malem zapomela ze existujes tak bud te lasky a dej mi svaty pokoj
Je neuveritelne, k cemu se nekteri lide dokazi snizit ![]()
LESINO precti si vic prispevku a uvidis ze jsem v podstate nic hrozneho nenapsala.precti si treba-KOJENI A UM DITE PRES DEN VUBEC NESPI ZAZILY JSTE TO? tam to urazkama a nadavkama jen srsi a mimojine ja byla hlavni terc
ale to bys musela psat vice maminkam…jinak dobre i kdyz si myslim ze jsem nic tak strasneho nenapsala.tady na ostravsku se tak bezne mluvi a to jsem jeste slusna ![]()
Nu, urážky a nadávky jsem zaznameenala především u tebe - takže nepoužívej zde vullgarity, prosím.
L.
erdi ale tam jsi byla jediná sprostá nebo spíše nejsprostější ty a pokud jsi četla diskuzi která byla založena na tvojí počest,tak je tam o tvém slovníku už zmínka ![]()
… napadá mě paralela…
Je tohle studená válka, která nekončí ani po pádu železné opony???
Jsem zvedava na pana Storkyho, jestli nejak „zneuzije“ i tento konec diskuze…
Nedivila bych se u nej u nicemu........
(neni to von??
) - ne to byl ode mě jen nejapnej vtip…
leč tento spor koukám prostě nebere konce.
Zlatuska píše: … napadá mě paralela…
Teď nechápu? Mě jde opravdu o nepopiratelný fakt používání vulgarit. Neříkám, že sama nepoužívám ostřejší slova, ale tohle je zcela mimo mé kategorie.
L.
Zlatuska píše: … napadá mě paralela…zlatusko to taky moc nechápu ale žádná válka se tu nevede a pokud ano erdita jí vede myslím sama proti sobě docela slušně
tím jsem Lesi nemyslela Tvůj komentář - v tomto si opravdu myslím, že Erdita někdy sáhne po hrubším slovníku, až se člověk zarazí…
To už jsem myslela celkově. Jako že i erdita schválně kopne… skoro jako by čekala odezvu.
Lesi chápu že admini to nemají lehké. Nic nebylo míněno proti Tobě.
Zlatuska píše:
tím jsem Lesi nemyslela Tvůj komentář - v tomto si opravdu myslím, že Erdita někdy sáhne po hrubším slovníku, až se člověk zarazí…To už jsem myslela celkově. Jako že i erdita schválně kopne… skoro jako by čekala odezvu.
Lesi chápu že admini to nemají lehké. Nic nebylo míněno proti Tobě.
Jojo, je to adrenalin - vyvolat pořádnou hádku
Ale jde to bez hrubostí a nadávek ![]()
Erdito, hodně by mě zajímalo, zda používáš stejný slovník i zaživo když se s někým nepohodneš?
L.