Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lesino to bude tim ze trnem oku jsem ted jen ja…a verim ze tolik prispevku se ti asi nebude chtit cist.jinak s tema urazkama jsem ja nezacala podotykam.ale jak jsem psala za vse zle stejne uz budu moct jen ja.uz jsem si na to i docela zvykla.jsem proste marnaaaaaaaaa
ale psat a mluvit z oci do oci to fakt je neco jineho.pismenka hodne zkresluji.
tož tak.
Jak to vyjádřit a ještě té diskuzi nepřitížit: řekněme, že nechápu tu houževnatost. Tím se nechci NIKOHO dotknout (erdi ani Tebe) - jenom myslím erdi, že zbytečně přiléváš oheň…
Jen opět (už jsem to někde psala) - takový postřeh: pokud na provokaci není reakce, potom se ten kdosi může hádat maximálně sám se sebou.
Tak toť vše…
Mimochodem - K PŮVODNÍMU TÉMATU- pletu se nebo ne - TOHLE je přece ta „falešná“ diskuze, ne???
Erdito…je jedno, kdo si začal, nejsme tu ve školce a Lesina není paní učitelka. Jednoduše dávej pozor, co píšeš a nepoužívej prosím sprostá slova.
Ty si vážně nedáš říct. Nejde jen o to, jaké máš názory, jde o to vyjádřit se slušně ne? Jsi přece dospělá a ne malé děcko. Nezlob se, ale mě to taky vadí a už jednou jsem ti to říkala v dobrém. Teď už mě to dost štve!
objektivně:
je pravda, že diskuze, kde se erdi zjevuje, se pravidelně a neobvykle natahují. Tímto se pochopitelně jako přispívající do této diskuze počítám do davu ![]()
(ó jak se k tomuto vyjádřit a nespálit si pysk???)
erdita píše:
Lesino to bude tim ze trnem oku jsem ted jen ja…a verim ze tolik prispevku se ti asi nebude chtit cist.jinak s tema urazkama jsem ja nezacala podotykam.ale jak jsem psala za vse zle stejne uz budu moct jen ja.uz jsem si na to i docela zvykla.jsem proste marnaaaaaaaaaale psat a mluvit z oci do oci to fakt je neco jineho.pismenka hodne zkresluji.
Tak aby bylo jasno. Je mi upřímně buřt, kdo mluvil vulgárně, stejnou výstrahu bych napsala každému. Pokud s tím máš problém, prosím. Ale odmítám s tebou vést neplodnou diskusi na téma jaký jsi obětní beránek.
NEJSI!!!
A jestli to odmítáš pochopit, je zde jedno velmi jednoduché řešení.
Zlatusko, me uz to taky napadlo, jestli to neni on
asi mame stejny myslenkovy pochody
(ted nas dotycny pan na svem serveru narkne z toho, ze jsme paranoidni samice na materske
)
Tohle neni „falesna“ diskuze, ja to teda aspon pochopila tak, ze zakladatelka je skutecna se skutecnym problemem a on to cele jenom vyrval z kontextu a pouzil, ale ze to nezakladal on. Tak jsem to teda pochopila z te druhe diskuze od Lacenky…
(… Zlatuška jen zvědavě šeptem se ptá - Lesi - jaké??)
mě jen napadlo… (nevím zda to bude to „ono“ řešení) - erdi pokud si myslíš, že Tě tady vědomě napadají - do prostě změnit server - nemyslím, že by se Ti povedlo tolik zdejších přispivatelek „převychovat“…
ts -
mě může klidně nařknout.
já sice jsem samice (a to pořádná pane Storky
) a paranoidní skutečně jsem (když jdu tmou v deset večer ze zastávky autobusu) - ale nejsem na mateřské…
a je mi špekáček jestli mě pan s… ocituje třeba v Mladý frontě (HURÁ BUDU SLAVNÁ!!!!!!!!!!!!!)
Lesino tak ted uz mam pocit ze jsem vazne ve skole a ty jsi pani ucitelka
a bud tak hodna a nevyhrozuj mi.napsala jsem ze uz se budu vyjadrovat SLUSNE tak uz to rozpatlavat nebudem ju?a s klidem jde vse lip…suviku jsme prece dospely a ne male deti pred kterymi se nemuze rict sproste sluvko tak nevim co te na tom stve??ale budiz mlcim ![]()
erdita píše:
Lesino tak ted uz mam pocit ze jsem vazne ve skole a ty jsi pani ucitelkaa bud tak hodna a nevyhrozuj mi.napsala jsem ze uz se budu vyjadrovat SLUSNE tak uz to rozpatlavat nebudem ju?a s klidem jde vse lip…suviku jsme prece dospely a ne male deti pred kterymi se nemuze rict sproste sluvko tak nevim co te na tom stve??ale budiz mlcim
Děkuji ![]()
L.
erdi -
ale to víš že všechny známe ta slova!!!
(máš mě slyšet když si ukopnu malíček o postel - to se pak bojim aby to dítě neopakovalo ve školce)
Zlatus no prave
pred chvili se mala vzbudila a vypila mi az udivem 160 mleka uplne jsem zasla.a nekrici to je zvlastni.ale jsem stastna ![]()
Jé,nemoci..
Tak to uz se muzu pridat ![]()
Prostrednicek ma ode dneska potvrzenu akutni boreliozu a male se vecer zdrejme OPRAVDU VYRAZILY NESTOVICE-20.DEN INKUBACNI DOBY ![]()
A JINAK-hezky vecer vsem ![]()
ty blaho tak malicek u nohy kdyz se o nej kopnu o postel tak to mam chut to te posteli i vratit ![]()