Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
10.7.09 18:38

Lesino to bude tim ze trnem oku jsem ted jen ja…a verim ze tolik prispevku se ti asi nebude chtit cist.jinak s tema urazkama jsem ja nezacala podotykam.ale jak jsem psala za vse zle stejne uz budu moct jen ja.uz jsem si na to i docela zvykla.jsem proste marnaaaaaaaaa :) ale psat a mluvit z oci do oci to fakt je neco jineho.pismenka hodne zkresluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.09 18:40

tož tak.

Jak to vyjádřit a ještě té diskuzi nepřitížit: řekněme, že nechápu tu houževnatost. Tím se nechci NIKOHO dotknout (erdi ani Tebe) - jenom myslím erdi, že zbytečně přiléváš oheň…

Jen opět (už jsem to někde psala) - takový postřeh: pokud na provokaci není reakce, potom se ten kdosi může hádat maximálně sám se sebou.
Tak toť vše…

Mimochodem - K PŮVODNÍMU TÉMATU- pletu se nebo ne - TOHLE je přece ta „falešná“ diskuze, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.7.09 18:41

Erdito…je jedno, kdo si začal, nejsme tu ve školce a Lesina není paní učitelka. Jednoduše dávej pozor, co píšeš a nepoužívej prosím sprostá slova.

Ty si vážně nedáš říct. Nejde jen o to, jaké máš názory, jde o to vyjádřit se slušně ne? Jsi přece dospělá a ne malé děcko. Nezlob se, ale mě to taky vadí a už jednou jsem ti to říkala v dobrém. Teď už mě to dost štve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.09 18:45

objektivně:
je pravda, že diskuze, kde se erdi zjevuje, se pravidelně a neobvykle natahují. Tímto se pochopitelně jako přispívající do této diskuze počítám do davu :lol:

(ó jak se k tomuto vyjádřit a nespálit si pysk???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.7.09 18:46
erdita píše:
Lesino to bude tim ze trnem oku jsem ted jen ja…a verim ze tolik prispevku se ti asi nebude chtit cist.jinak s tema urazkama jsem ja nezacala podotykam.ale jak jsem psala za vse zle stejne uz budu moct jen ja.uz jsem si na to i docela zvykla.jsem proste marnaaaaaaaaa :) ale psat a mluvit z oci do oci to fakt je neco jineho.pismenka hodne zkresluji.

Tak aby bylo jasno. Je mi upřímně buřt, kdo mluvil vulgárně, stejnou výstrahu bych napsala každému. Pokud s tím máš problém, prosím. Ale odmítám s tebou vést neplodnou diskusi na téma jaký jsi obětní beránek.

NEJSI!!!

A jestli to odmítáš pochopit, je zde jedno velmi jednoduché řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.7.09 18:47

Zlatusko, me uz to taky napadlo, jestli to neni on :lol: :lol: asi mame stejny myslenkovy pochody :lol: :lol: (ted nas dotycny pan na svem serveru narkne z toho, ze jsme paranoidni samice na materske ;) :lol: )

Tohle neni „falesna“ diskuze, ja to teda aspon pochopila tak, ze zakladatelka je skutecna se skutecnym problemem a on to cele jenom vyrval z kontextu a pouzil, ale ze to nezakladal on. Tak jsem to teda pochopila z te druhe diskuze od Lacenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.09 18:47

(… Zlatuška jen zvědavě šeptem se ptá - Lesi - jaké??)
mě jen napadlo… (nevím zda to bude to „ono“ řešení) - erdi pokud si myslíš, že Tě tady vědomě napadají - do prostě změnit server - nemyslím, že by se Ti povedlo tolik zdejších přispivatelek „převychovat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.09 18:49

ts -
mě může klidně nařknout.
já sice jsem samice (a to pořádná pane Storky 8) 8) ) a paranoidní skutečně jsem (když jdu tmou v deset večer ze zastávky autobusu) - ale nejsem na mateřské…
a je mi špekáček jestli mě pan s… ocituje třeba v Mladý frontě (HURÁ BUDU SLAVNÁ!!!!!!!!!!!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.7.09 18:52

Zlatuško

1. :lol: :lol: :lol:
    TY SEŠ ALE ÉÉÉRO :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 18:52

Lesino tak ted uz mam pocit ze jsem vazne ve skole a ty jsi pani ucitelka :D a bud tak hodna a nevyhrozuj mi.napsala jsem ze uz se budu vyjadrovat SLUSNE tak uz to rozpatlavat nebudem ju?a s klidem jde vse lip…suviku jsme prece dospely a ne male deti pred kterymi se nemuze rict sproste sluvko tak nevim co te na tom stve??ale budiz mlcim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.7.09 18:53
erdita píše:
Lesino tak ted uz mam pocit ze jsem vazne ve skole a ty jsi pani ucitelka :D a bud tak hodna a nevyhrozuj mi.napsala jsem ze uz se budu vyjadrovat SLUSNE tak uz to rozpatlavat nebudem ju?a s klidem jde vse lip…suviku jsme prece dospely a ne male deti pred kterymi se nemuze rict sproste sluvko tak nevim co te na tom stve??ale budiz mlcim 8)

Děkuji :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.09 18:56

erdi -
ale to víš že všechny známe ta slova!!!
(máš mě slyšet když si ukopnu malíček o postel - to se pak bojim aby to dítě neopakovalo ve školce)

• ale je pravda že ke standartu to tady nepatří… Člověk to přece musí přemoct, i když je naštvanej - ne? Mě třeba když vedoucí s… - tak přeci mu neřeknu „Pane vedoucí, prosimvás neserte mě s nějakým zápisem, mě dneska bolí hlava!“
  • myslím že máš teďka starost s těmi afty a horečkou - tak si nekaž ještě víc náladu - ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 19:21

Zlatus no prave :) pred chvili se mala vzbudila a vypila mi az udivem 160 mleka uplne jsem zasla.a nekrici to je zvlastni.ale jsem stastna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.7.09 19:27

Jé,nemoci..

Tak to uz se muzu pridat :roll:

Prostrednicek ma ode dneska potvrzenu akutni boreliozu a male se vecer zdrejme OPRAVDU VYRAZILY NESTOVICE-20.DEN INKUBACNI DOBY :twisted:

A JINAK-hezky vecer vsem :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.7.09 19:32

ty blaho tak malicek u nohy kdyz se o nej kopnu o postel tak to mam chut to te posteli i vratit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí